Lainapalvelut

Pankit ja lainaa tarjoavat yritykset Suomessa

Sinulle sopivan lainoittajan valinta voi olla vaikeaa, sillä Suomessa on kymmeniä pikalainoja myöntäviä yrityksiä ja myös monet perinteiset pankit tarjoavat vakuudettomia lainoja. Jo lainantarjoajien määrä tekee vertailusta erittäin aikaavievää, ellei liki mahdotonta.

Matchbanker haluaa tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot valmiiksi yhdessä paikassa. Siksi olemme laatineet kattavat arviot Suomen suosituimmista lainapalveluista. Arvioistamme voit lukea muun muassa:

  1. Kuinka lainaa haetaan
  2. Asiakaspalvelusta
  3. Lainojen hinnoista
  4. Käyttäjäkokemuksista
  5. Eduista
  6. Ja paljon muuta!

Kuinka valitsen minulle sopivan lainoittajan?

Sinulle sopiva laina riippuu paitsi sen käyttökohteesta, myös omasta maksukyvystäsi. Yksilöllisten tekijöiden mukaan määräytyy, kannattaako hakea vakuudetonta vai vakuudellista lainaa. On kuitenkin muutamia yleisiä seikkoja, jotka jokaisen lainanhakijan tulisi huomioida.

Lainoittajan verkkosivuilla esitetyt tiedot

Tämä saattaa tuntua itsestäänselvyydeltä, mutta lainantarjoajat esittävät tietojaan hyvin eri tavoin. Huomaa myös, että sinulle tärkeät tiedot eivät välttämättä vastaa lainoittajan eniten esille tuomia asioita.

Asiakkaiden jättämät käyttäjäkokemukset

Moni asia ei kerro lainasta tai lainantarjoasta yhtä realistisesti kuin heidän asiakkaidensa jättämä palaute. Suhtaudu palautteeseen kuitenkin kriittisesti, äläkä muodosta omaa mielipidettäsi yhden tai kahden palautteen perusteella, vaan pyri saamaan objektiivinen yleiskuva.

Onko lainantarjoaja Suomalainen vai ulkomaalainen

Euroopan unioni, Suomen finanssivalvonta ja kuluttajasuojalaki takaavat, että voit hakea kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja huoletta. Matchbanker on yhteistyössä vain luotettavien lainantarjoajien kanssa, joten voit hakea kaikkia esittämiämme lainoja 100% turvallisesti.

Lainaehdot ja hinnat

Tustustu aina huolella lainaehtoihin ja mahdollisiin lisämaksuihin. Jos lainatarjous kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se usein myös on sitä. Tuntemalla lainaehdot säästyt ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.