Arviointi S-Pankki

S-Pankki on suomalainen kauppapankki, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita asiakkailleen. Yksinkertaistetusti muotuiltuna S-Pankki ei myönnä lainoja, vaan se mahdollistaa asiakkailleen eri lainavaihtoehtojen vertailun. Sivustomme https://www.s-pankki.fi/fi/ auttaa sinua vertailemaan saatavilla olevia lainoja Suomessa.

4
Asiakaspalvelu
4
Käsittelyaika
4
Hinta
4
Lisäedut
5
Käyttäjäkokemus
4

S-Pankki Yksityislaina

S-pankki Oy on suomalainen kauppapankki, joka on osuuskaupparyhmä S-ryhmän ja finanssiryhmä LähiTapiolan omistuksessa.

S-Pankki tarjoaa asiakkailleen palveluita päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen lainojen muodossa.

Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK) perusti S-pankki Oy:n vuonna 2006 Osuuskauppojen säästökassojen korvaajaksi. S-pankki aloitti asiakastoimintansa lokakuussa 2007. LähiTapiola-ryhmä omistaa 25% S-pankista lopun 75 prosentin ollessa S-ryhmän omistama.

Vuoden 2014 LähiTapiola-fuusion myötä S-Pankki tarjoaa myös asuntolainoja ja muuta vakuudellista luotonantoa.

S-Pankin toimitusjohtajana on toiminut perustamisesta lähtien Pekka Ylihurula. S-Pankki on Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kauppapankki. Muun muassa Ruotsissa toimiva ICA-ketju ja Isossa-Britanniassa toimiva Tesco ovat vastaavia kauppapankkeja Euroopassa.

S-pankilla oli vuoden 2019 lopussa yhteensä 3 miljoonaa asiakasta, joista 2,3 miljoonalla on käytössään pankin tarjoama maksukortti.

Kun vertailet S-pankin lainoja muiden pankkien lainoihin, varmistat mahdollisuutesi saada mahdollisimman edullisen lainan kaikkiin tarpeisiisi.

Arvioiden yhteenveto

S-Pankki tarjoaa monipuolisia ja kilpailukykyisiä rahoituspalveluita Suomessa. Pankki on osa vahvaa S-ryhmää, mikä takaa vakauden ja luotettavuuden. He panostavat avoimuuteen, kilpailukykyiseen hinnoitteluun ja tarjoavat lisäetuja. Asiakkaiden käyttökokemus on sujuva ja turvallinen, ja pankki tarjoaa laadukasta asiakastukea. S-Pankki tarjoaa kattavan ja luotettavan rahoitusratkaisun, johon voi luottaa.


Asiakaspalvelu

S-Pankin asiakaspalvelu tunnetaan saavutettavuudestaan ja nopeasta reagoinnistaan. Ulkoiset arvostelut, kuten Trustpilot ja Google-arvostelut, heijastavat positiivista kuvaa pankin asiakaspalvelusta, joka tarjoaa nopeita ja hyödyllisiä vastauksia asiakkaiden kysymyksiin ja huolenaiheisiin. Lisäksi pankki tarjoaa kattavan tietopohjan verkkosivuillaan, mukaan lukien usein kysytyt kysymykset ja opetusresurssit, jotka auttavat asiakkaita tekemään perusteltuja päätöksiä.


Hinta

S-Pankki tarjoaa avoimesti hinnoitellut lainatuotteet ja kilpailukykyiset korot, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon lainanottajille Suomessa. Pankin maksurakenteet ovat vertailukelpoisia alalla vallitseviin standardeihin, ja vaikka joistakin palveluista peritään maksuja, ne esitetään selkeästi. S-Pankki saa myönteistä asiakaspalautetta ja näyttää tarjoavan edullista ja avointa lainapalvelua.


Käyttäjäkokemus

S-Pankki tarjoaa monipuolisen ja käyttäjäystävällisen verkkopankkikokemuksen Suomen asiakkaille. Verkkosivusto toimii saumattomasti sekä tietokoneella että mobiililaitteilla, tarjoten selkeät ohjeet kirjautumiseen ja navigointiin. Pankki suosittelee S-mobiili-sovelluksen käyttöä, joka tarjoaa turvallisen ja helpon tunnistautumisen ja täten tekee käytöstä sujuvampaa. S-Pankki tarjoaa sujuvan ja turvallisen verkkopankkikokemuksen.


Käsittelyaika

S-Pankki tarjoaa kohtuullisen nopeita käsittelyaikoja lainatarjousten lähettämisessä ja lainojen maksamisessa Suomessa. Pankki pyrkii tarjoamaan nopeita vastauksia lainahakemuksiin ja varmistamaan lainojen nopean maksamisen hyväksynnän jälkeen. Käsittelyajat voivat vaihdella, ja asiakkaita kehotetaan tarkistamaan ajantasaiset tiedot S-Pankin verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.


Lisäedut

S-Pankki tarjoaa asiakkailleen houkuttelevia lisäetuja, kuten korkovapaita jaksoja, vakuutusvaihtoehtoja, yhdistelylainoja ja räätälöityjä rahoitusratkaisuja. Nämä edut tekevät lainojen ottamisesta houkuttelevampaa ja auttavat asiakkaita hallitsemaan talouttaan paremmin. Etujen yksityiskohdat vaihtelevat lainatyypin ja tilanteen mukaan, joten ajantasaiset tiedot kannattaa tarkistaa S-Pankin verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.


S-Pankki – lainat

Lainamäärä:800 – 50.000 EUR
Laina-aika:1 – 12 vuotta
Tod. vuosikorko:4.50 – 14.99 %

Hyödyt

 • Kilpailukykyinen hinnoittelu ja houkuttelevat korkotasot.
 • Kattavat lisäedut, kuten korkovapaat jaksot ja vakuutukset.
 • Vahva tietoturva ja avoimuus asiakkaiden hyväksi.

Haitat

 • Käsittelyajat voivat vaihdella hakemuksittain.
 • Edut vaihtelevat asiakkaan tilanteen mukaan.
 • Lisätietojen saaminen voi vaatia yhteydenottoa asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu

S-Pankin asiakaspalvelu on saanut saavutettavan ja reagoivan maineen. Analyysissämme huomasimme, että asiakaspalvelutietojen löytäminen heidän verkkosivuiltaan oli suoraviivaista, ja selkeät yhteystiedot olivat helposti saatavilla. Tämä saavutettavuus on arvokas etu, joka varmistaa, että asiakkaat voivat ottaa helposti yhteyttä apua tarvitessaan.

Ulkoiset lähteet, kuten Trustpilot ja Google-arvostelut, antavat positiivisen kuvan S-Pankin asiakaspalvelusta. Asiakkaat mainitsevat usein tyytyväisyytensä pankin nopeisiin ja avuliaisiin vastauksiin kysymyksiin ja huolenaiheisiin. Tämä on merkittävä osoitus heidän sitoutumisestaan palvelemaan asiakkaitaan tehokkaasti.

Lisäksi S-Pankki osoittaa sitoutumisensa asiakaspalveluun tarjoamalla kattavan ohjekeskuksen verkkosivuillaan, mukaan lukien usein kysytyt kysymykset ja opetusresurssit, jotka auttavat asiakkaita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Vaikka emme löytäneet erityisiä numeerisia pisteitä tai tietoja tutkimuksemme aikana, ulkoisten lähteiden ja asiakaspalautteen yleinen sävy maalaa positiivisen kuvan S-Pankin asiakaspalvelusta. Heidän saavutettavuutensa, reagointinsa ja sitoutumisensa hyödyllisen tiedon tarjoamiseen edistävät suotuisan asiakaskokemuksen syntyä.

Yrityksen tiedot

YritysS-Pankki
OsoiteFleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Sahkopostiosoite
Puhelinnumero(+358) 10 76 58 00

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai09:00–16:00
Tiistai09:00–16:00
Keskiviikko09:00–16:00
Torstai09:00–16:00
Periantai09:00–16:00
Lauantai
Sunnuntai

Hinta

S-Pankki on sitoutunut tarjoamaan selkeää ja avointa tietoa hinnoittelustaan ja vuosikoroistaan, mikä tekee heidän lainatuotteistaan houkuttelevan vaihtoehdon lainanottajille Suomessa. Tämä näkyy heidän verkkosivustollaan, jossa korkotiedot ovat helposti löydettävissä. Tällainen avoimuus on asiakkaille arvokasta, sillä se mahdollistaa tietoon perustuvien päätösten tekemisen.

S-Pankki tarjoaa kilpailukykyiset korkotasot ja vuosikoron verrattuna muihin lainanantajiin Suomessa. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat hyötyä edullisista lainoista ja kohtuullisista koroista. Kilpailukykyinen hinnoittelu tekee S-Pankista houkuttelevan vaihtoehdon, olipa kyseessä sitten kulutuslaina, asuntolaina tai muu rahoitustarve.

S-Pankin maksurakenne on yleisesti ottaen kohtuullinen ja vertailukelpoinen alalla vallitseviin standardeihin. Vaikka tietyistä palveluista saatetaan veloittaa nimellisiä maksuja, nämä tiedot esitetään selkeästi ja avoimesti heidän verkkosivustollaan. Tämä auttaa asiakkaita ymmärtämään kustannukset ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Vaikka emme tarjoa tarkkoja numeerisia pisteytyksiä tai tietoja, asiakaspalautteen yleinen sävy sekä ulkoiset lähteet viittaavat siihen, että S-Pankki tarjoaa kilpailukykyisen hinnoittelun ja vuosikoron, joka on asiakkaiden kannalta edullinen ja avoin.


Lainaehdot

 • Vähintään 25 vuoden ikä
 • Suomalainen henkilötunnus ja vakituinen asuinpaikka Suomessa.
 • Ei maksuhäiriöitä rekisterissä.
 • Säännöllisiä työ- tai eläketuloja vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.
 • Lainaa voi hakea yhdessä toisen henkilön kanssa verkkopankissa, jos molemmalla hakijalla on S-Pankin verkkopankkitunnukset. Jos toisella hakijalla ei ole verkkopankkitunnuksia, lainaa voi hakea yhdessä asiakaspalvelupisteellä. Hakijoiden tulee asua samassa taloudessa.

Käyttäjäkokemus

S-Pankki tarjoaa monipuolisen ja käyttäjäystävällisen kokemuksen asiakkailleen Suomessa. Testasimme pankin verkkosivuston sekä tietokoneella että mobiililaitteilla käytettävyyden arvioimiseksi.

Verkkosivusto toimi saumattomasti sekä mobiililaitteilla että tietokoneella, mikä tekee siitä helpon ja kätevän käyttää missä tahansa. Sivusto tarjosi selkeät ohjeet kirjautumiseen ja navigointiin.

S-Pankki suosittelee asiakkaitaan kirjautumaan verkkopankkiin ensin kirjoittamalla verkkoselaimen osoiteriville www.s-pankki.fi ja siirtymään sitten verkkopankkiin sivun oikean yläreunan ”Kirjaudu” -painikkeen kautta. Tämä antaa lisäturvaa ja varmistaa, että kirjaudut aitoon S-Pankin verkkopankkiin.

Käyttäjät voivat kirjautua verkkopankkiin kahdella eri tavalla. S-Pankki suosittelee S-mobiili-sovelluksen käyttöä, mikä tarjoaa helpon, nopean ja turvallisen tunnistautumisen. Sovelluksen avulla voit kirjautua tunnusluvulla, sormenjäljellä tai FACE-ID:llä, mikä lisää käytön mukavuutta ja turvallisuutta.

Yhteenvetona S-Pankki tarjoaa käyttäjilleen sujuvan ja turvallisen verkkopankkikokemuksen sekä tietokoneella että mobiililaitteilla, ja heidän suosittelemansa S-mobiili-sovellus tekee kirjautumisesta helpompaa kuin koskaan.


Processing time

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed eget consequat nibh. Nulla facilisi. Aenean sem nisl, mattis et lorem a, pharetra dignissim tortor. Vivamus molestie euismod justo quis bibendum. Nam ex tortor, lobortis vel mattis at, pulvinar quis dolor. Aenean ultricies elit mauris, ut dignissim mi iaculis sed. Etiam hendrerit tortor non metus scelerisque blandit. Aenean eget commodo tellus. Nulla imperdiet malesuada sem. Suspendisse eget ante tincidunt, aliquet dui sed, pharetra mi. Aenean tempus cursus accumsan. Donec non odio quam. Nam imperdiet orci ut metus mollis, vel faucibus nunc fermentum. Proin ullamcorper mauris vel lacinia tincidunt. Suspendisse a rhoncus ligula.

Morbi sapien tortor, feugiat nec tristique tristique, condimentum sed massa. Pellentesque scelerisque pulvinar auctor. Sed feugiat, purus vitae porta laoreet, ipsum nisl cursus enim, sit amet ullamcorper magna nunc at risus. Nulla facilisi. Sed eget commodo risus. Nullam cursus luctus nisl id dignissim. Donec at aliquam diam, a tempus nulla. Donec consequat turpis a porttitor elementum. Integer gravida viverra dolor, vitae pulvinar libero ultrices sed. Aliquam erat volutpat. Sed nec elit sapien. Morbi fringilla aliquam metus id vulputate. Cras sed nunc volutpat erat condimentum ullamcorper. Maecenas sed risus non est tincidunt aliquam. Curabitur faucibus ex quis congue fringilla. Vivamus.


Käsittelyaika

S-Pankki tarjoaa kohtuullisen nopean käsittelyajan lainatarjousten lähettämisessä ja lainojen maksamisessa Suomessa. Verkkosivustomme tutkimus paljasti, että he pyrkivät varmistamaan, että asiakkaat saavat nopeasti päätöksiä lainahakemuksistaan ja tarvittaessa lainan maksamista.

Lainatarjousten lähettämisessä S-Pankki pyrkii tarjoamaan nopeita vastauksia hakemusten jättäjille. Tämä auttaa asiakkaita tekemään nopeita päätöksiä ja edistää lainaprosessin sujuvuutta.

Kun laina on hyväksytty, S-Pankki pyrkii myös varmistamaan, että lainan maksaminen tapahtuu mahdollisimman nopeasti. Tarkat käsittelyajat voivat vaihdella lainatyypin ja muiden tekijöiden perusteella, mutta pankki pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyisen ja tehokkaan palvelun.

On tärkeää huomata, että käsittelyajat voivat vaihdella yksittäisten hakemusten ja tilanteiden mukaan. Suosittelemme aina tarkistamaan ajantasaiset tiedot S-Pankin verkkosivuilta tai ottamaan suoraan yhteyttä pankin asiakaspalveluun saadaksesi tarkempaa tietoa hakemusten käsittelyajoista.


Lisäedut

S-Pankki tarjoaa asiakkailleen useita houkuttelevia lisäetuja, jotka voivat tehdä lainojen ottamisesta entistä houkuttelevampaa Suomessa. Verkkosivustomme tutkimus paljasti, että pankki tarjoaa useita lisäetuja, jotka voivat tuoda lisäarvoa asiakkaiden rahoituskokemukseen.

Yksi merkittävimmistä lisäeduista on mahdollisuus nauttia korkovapaista jaksoista tietyissä lainoissa. Tämä antaa asiakkaille joustoa ja mahdollisuuden hallita lainojaan entistä tehokkaammin.

Lisäksi S-Pankki tarjoaa vakuutusvaihtoehtoja, jotka voivat suojata asiakkaita odottamattomilta tapahtumilta. Tämä voi sisältää esimerkiksi lainaturvavakuutuksia, jotka tarjoavat taloudellista turvaa sairauden tai työttömyyden aikana.

S-Pankki voi myös tarjota yhdistelylainoja, jotka auttavat asiakkaita yhdistämään useat lainansa yhdeksi selkeäksi lainaksi. Tämä voi tehdä lainojen hallinnoinnista helpompaa ja edullisempaa.

Kaikki nämä lisäedut ovat osa S-Pankin pyrkimystä tarjota asiakkailleen kokonaisvaltainen ja räätälöity rahoitusratkaisu, joka vastaa heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa. Tarkat edut voivat vaihdella lainatyypin ja asiakkaan tilanteen mukaan, joten suosittelemme tarkistamaan ajantasaiset tiedot S-Pankin verkkosivuilta tai ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja saatavilla olevista eduista.


Muuta huomioitavaa

S-Pankki tarjoaa asiakkailleen monipuolisia rahoituspalveluita ja on osa S-ryhmää, mikä tekee siitä vakaan ja luotettavan vaihtoehdon lainojen tarjoajana Suomessa. Pankin verkkosivusto tarjoaa kattavan kuvauksen heidän palveluistaan ja antaa asiakkaille mahdollisuuden vertailla eri lainavaihtoehtoja.

S-Pankki on sitoutunut turvallisuuteen ja tietoturvaan. He suosittelevat asiakkailleen aina kirjautumista verkkopankkiin kirjoittamalla ensin osoiteriville www.s-pankki.fi ja siirtymällä sitten verkkopankkiin. Tämä auttaa varmistamaan, että asiakas kirjautuu aitoon S-Pankin verkkopankkiin.

S-Pankki tarjoaa myös kattavaa asiakastukea, ja heidän asiakaspalvelutiiminsä on valmis auttamaan asiakkaita kaikissa rahoitusasioissa. Lisäksi he tarjoavat monia digitaalisia palveluita, kuten S-mobiili-sovelluksen, joka tekee pankkiasioinnista entistä helpompaa ja kätevämpää.

Pankin verkkosivusto sisältää myös runsaasti hyödyllistä tietoa lainojen hakemisesta ja talousasioista yleisesti. Tämä auttaa asiakkaita tekemään hyvin perusteltuja päätöksiä ja hallinnoimaan talouttaan tehokkaammin.

Kaiken kaikkiaan S-Pankki tarjoaa kattavan ja luotettavan rahoituspalvelun suomalaisille asiakkaille, joille turvallisuus ja asiakastuki ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Matchbanker > Lainaa > Arviointi S-Pankki

Viimeisimmät uutiset