Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen voi olla tehokas tapa saada lainakulusi hallintaan. Yhdistele lainoja helposti Matchbankerilla muutamassa minuutissa. Lainan yhdistäminen tarkoittaa useamman suhteellisesti pienen lainan yhdistämistä, yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Sivuillamme voit kilpailuttaa Suomen suosituimmat lainat ja yhdistää lainasi heti.

Lue lisää
Päivitetty 21.01.2021

Lainan yhdistäminen voi tasapainottaa taloutesi

kirjoittanut Mikael
Lainojen yhdistäminen

Oletko normaalituloinen ja sinulla on enemmän kuin yksi laina? Etsikö tapaa jolla voisit yhdistää lainasi, jotta takaisinmaksun seuraaminen helpottuisi?

Siinä tapauksessa lainojen yhdistäminen voi olla järkevä vaihtoehto sinulle.

Voit säästää kuukausittain huomattavia summia yhdistämällä kalliit pienlainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Matchbankerilla lainojen yhdistely on mahdollista 70 000€ asti.

Tämä artikkeli tarjoaa tietoiskun lainojen yhdistämisestä, yhdistelylainaan liittyvistä eduista, riskeistä ja lainavertailun tärkeydestä.

Lainojen yhdistäminen helposti

Aloita lainojen yhdistäminen Matchbankerin avulla. Kauttamme yhdistät useat pienemmät velat yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Ottamalla uuden lainan, joka kattaa aiemmat velat, maksat korkoa ja muita lainaan kuuluvia kuluja ainoastaan yhdestä lainasta.

Tämä tulee yleensä huomattavasti edullisemmaksi kuin samojen kulujen maksaminen useammasta lainasta samanaikaisesti.

Yhdistä lainasi ja voit säästää vuositasolla huomattavia summia. Saat myös usein suuremmalle lainalle edullisemman koron.

Tämän vuoksi lainojen yhdistäminen voi olla ensimmäinen askel vaikeasti velkaantuneen talouden hallintaanottossa.

Voit yhdistää lainasi kahdella eri tavalla:

  1. Lainoittajan tekemä lainojen yhdistäminen

    Matchbankerin kautta löydät lukuisia lainoittajia jotka tarjoavat valmista lainojen yhdistämistä palveluna. Tämä tarkoittaa, että haet tarvitsemaasi summaa, jolla haluat yhdistää lainasi ja lainoittaja kerää lainasi yhteen puolestasi.

  2. Lainojen yhdistäminen itse

    Voit myös yhdistää lainasi itsenäisesti. Tällöin käytännössä haet mitä tahansa tarpeeksi suurta kulutusluottoa, jolla voit maksaa pois haluamasi velat.

Molemmissa tapauksissa yhdistät monia lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jonka takaisinmaksua on helpompi hallita.

Kun vielä kilpailutat lainat huolellisesti, voit saada niin edullisen lainan, että säästät huomattavasti rahaa kuukausittain, vaikka maksat suurempaa lainaa takaisin hieman kauemmin.

Lisätietoja: Joustoluotto auttaa arkisissa rahoitushaasteissa (Hämeen Sanomat).

Yhdistä lainasi heti. Matchbankerilla.

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen on usean pienemmän lainan yhdistämistä yhdeksi suuremmaksi luotoksi. Lainojen kokonaissumma voi pysyä ennallaan tai kasvaa hieman.

Miten lainojen yhdistäminen voi säästää rahaa?

Yhdistämällä useita suhteellisesti kalliita pienlainoja yhdeksi luotoksi, voit säästää huomattavasti kuukausittaisissa lainakuluissa. Yhdistelylainojen kilpailuttaminen on tärkeää, jotta saat parhaat mahdolliset säästöt.

Kuinka paljon lainoja voin yhdistää?

Matchbankerin kautta voit yhdistellä lainoja aina 70 000 € asti ilman vakuuksia. Kilpailuttamalla eri lainantarjoajat voit varmistua, että löydät parhaan mahdollisen tarjouksen.

Onko Matchbanker lainojen yhdistämispalvelu?

Matchbanker on lainojenvertailusivusto, emmekä itse myönnä lainoja. Lainojen yhdistäminen tapahtuu siis ainoastaan lainalistassamme esiintyvien lainantarjojien kautta. Vertailu on Matchbankerilla maksutonta, etkä sitoudu mihinkään.

autolaina
pikavippi_heti

Yhdistä lainat

Mikäli sinulla on vanhoja pikalainoja, joita edelleen maksat takaisin kuukausittain, on nyt korkea aika yhdistää lainat.

Pikalainoja koskeva laki muuttui syyskuussa 2019, asettaen lainoille 20% korkokaton. Tämä tarkoittaa, että tätä ennen haetut lainat voivat olla huomattavasti kalliimpia.

Yhdistä lainat tänään ja voit saada paitsi yhdistämisen hyödyt, myös huomattavasti edullisemmat lainaehdot.

Uudella yhdistelylainalla voit säästää jopa satoja euroja kuussa. Tutustu siis pikimmiten sinulle sopiviin lainoihin Matchbankerin avulla.

3 suosittua lainaa lainojen yhdistämiseen

Rahalaitos

Rahalaitos lainavälityspalvelun avulla voit yhdistää lainoja jopa 70 000 euroon asti. Rahalaitos on lainanvälittäjä, mikä tarjoittaa, että saat useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Voit tämän jälkeen valita sinulle parhaiten sopivan tarjouksen ja yhdistää lainasi.

Fellow Finance

Fellow Finance on pohjoismaiden suurin joukkorahoitusalusta, joka tarjoaa vakuudettomia lainoja jopa 20 000 € asti. Tällä summalla voit yhdistää monia pienlainoja ja samalla nauttia joukkorahoituksen tarjoamasta kiinteästä korosta.

Bank Norwegian

Bank Norwegian on norjalainen Norwegian konserniin kuuluva pankki, joka toimii täysin verkossa. Norwegianilta voit hakea vakuudetonta lainaa 60 000 euroa, jolla voit yhdistää lainoja mielesi mukaan.

Näin käytät Matchbankeria lainojen yhdistämiseen

Matchbanker on turvallinen tapa vertailla lainoja. Palvelumme käyttö on sinulle täysin ilmaista, etkä sitoudu mihinkään.

Kauttamme voit hakea lainaa yhtä edullisesti kuin suoraa lainantarjoajan sivustolta. Lainojen yhdistäminen on myös mahdollista monien yhteistyökumppaniemme palveluissa.

Yllä olevan lainalistamme avulla voit vertailla kymmeniä lainoja Suomessa, joihin lukeutuu monia lainojen yhdistelyyn tarkoitettuja palveluja.

Luottojen yhdistäminen on nyt erittäin turvallista ja helppoa!

Haluamme tehdä nettilainan hakemista ja lainojen yhdistämisestä mahdollisimman helppoa ja edullista.

Lainalistastamme löydät tiedot kunkin lainan määrästä, laina-ajasta, arvioidusta siirtoajasta ja paljon muuta. Yhdistä kulutusluotot Matchbankerin avulla ja voit aloittaa säästämisen heti.

Tämä Talouselämän juttu kertoo lisää tilinsiirtoihin liittyvistä viiveistä.

Lainojen yhdistäminen – edut

Kun haluat yhdistää lainasi, tarkoittaa tämä sellaisen lainan hankkimista, joka kattaa useat pienemmät lainasi.

Toisin sanottuna: saat kaikki lainasi yhdistettyä yhteen isoon lainaan.

Kalliiden pikavippien ja kulutusluottojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi voi tuottaa vuositasolla merkittäviä säästöjä.

Useiden lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi lainaksi tarkoittaa, että saat paremman yleiskuvan henkilökohtaisesta taloudestasi.

Tässä lista lainantarjoajista jotka yhdistävät lainat puolestasi:

YhdistelypalveluMaks. lainamäärä
Rahoitu60 000 €
Lendo60 000 €
Rahalaitos70 000 €
Bank Norwegian60 000 €

Luottojen yhdistäminen helpottaa takaisinmaksun suunnittelua ja samalla voit säästää rahaa maksamalla korkoja ja muita maksuja vain yhdestä lainasta.

Saat paremman yleiskuvan henkilökohtaisesta taloudestasi

Kun sinulla on kaikki velat yhdessä paikassa, velan maksaminen on huomattavasti helpompaa ja säästät aikaa.

Takaisinmaksun hallinta helpottuu

Kun maksat vain yhtä velkaa korkoineen säästät kuluissa huomattavasti ja sinun ei tarvitse huolehtia eri paperilaskuista, jotka saattavat mennä hukkaan.

Voit muuttaa takaisinmaksun määrää talouteesi sopivaksi. Säästät rahaa koroissa ja muissa maksuissa

Kun yhdistät lainoja voit sopia lainatarjoajan kanssa että, mikä lainaerä määrä on sopiva kuukausittain.

lainojen yhdistäminen voi säästää huomattavasti rahaa

Velkojen yhdistäminen – haitat

Velkojen yhdistäminen voi olla myös haitaksi. Joissakin pankeissa lainojen yhdistäminen ei ole mahdollista, sillä nämä pienlainat ovat olennainen osa pankkien ansaintamallia.

Jos haluat yhtäkkiä maksaa koko lainasi takaisin ottamalla lainaa jostakin muualta, menettää pankki korkotulot jotka olisit muutoin maksanut.

Tästä johtuen sinun on ehkä maksettava korkea maksu, mikäli haluat maksaa koko lainan etuajassa.

Muista aina ottaa selvää velkojen ehdoista ja sisältyykö koko lainan takaisinmaksuun jokin kallis maksu.

Koska muutat monia pienempiä lainoja yhdeksi isoksi lainaksi, usein takaisinmaksuaika myös pidentyy huomattavasti.

Lainan yhdistäminen: vertailu

Huomioi siis olemassa olevien lainojesi lainaehdot sekä uuden lainan aiheuttamat kulut kun teet päätöstä lainan yhdistämisestä.

Lainojen kilpailuttaminen on erittäin tärkeää. Kallis suurempi laina ei tuo tavoittelemiasi säästöjä ja jossain tapauksissa voi jopa lisätä kokonaiskustannuksia.

Takuusäätiö tarjoaa apua talous- ja velkaongelmiin. Muista, että talous- ja velkaongelmissa voit aina kääntyä Takuusäätiön tai oikeusaputoimistojen talous- ja velkaneuvojien puoleen.

Matchbankerilla voit kilpailuttaa vakuudettomia lainoja 60 000€ asti ja saat aina listan sinulle sopivista lainavaihtoehdoista.

Lainan yhdistäminen on siis erittäin nopeaa ja helppoa.

Kuten aina, autamme sinua päätöksen tekemisessä vertaamalla lukuisia lainan yhdistämiseen tarkoitettuja lainoja puolestasi!

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Lainojen yhdistäminen: 4.7/5 perustuen 44 arviointiin - Lisää arvostelu