Freedom Rahoitus arvostelu

Freedom Rahoitus on tarjonnut palvelujaan jo vuodesta 1999 lähtien, joten kyseessä ei ole mikään uusi tekijä. Heidän kauttaan kuluttaja voi kilpailuttaa ja vertailla lainoja. Näin ollen Freedom Rahoitus on lainanvälittäjä eikä pankki tai lainanmyöntäjä. Kilpailuta laina Freedom Rahoitus arvostelun avulla, unohtamatta tietenkään vertailun hyötyjä – katso lisää ja lue seuraava Freedom Rahoitus arvostelu ja näe mitä muut asiakkaat ovat olleet mieltä Freedom Rahoituksesta.

7.8
Asiakaspalvelu
8
Käsittelyaika
8
Hinta
10
Lisäedut
5
Käyttäjäkokemus
8

Freedom Rahoitus tuotteet

Uusi tuot
8.6
Arvostelu
Lainamäärä 1 000 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Tod. vuosikorko 4.99 – 38 %
Siirtoaika Lauantai 08:00
 • Tarjoukset jopa 25 pankilta
 • Korko alkaen 4,5%
 • Lainaa 60 000 euroon asti
Esimerkki: Luoton ollessa 10 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 183€. Tällöin luoton kokonaiskustannus on 3 158€, nimelliskorko 9,5% ja todellinen vuosikorko 9,92% (sis. 5€ laskutuslisän ja avausmaksun 49€). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,99–20% ja laina-aika 1–15v. välillä. (Mainonta)

Freedomrahoitus.fi

Yrityksen historia ulottuu jo neljän vuosikymmenen taakse, joten Freedom Rahoituksen taustalta löytyy jo rutkasti kuluttajakokemuksia. Yrityksen tavoitteena on pitää huolta asiakkaasta parhaimmalla mahdollisella tavalla. Sen takia Freedom Rahoitus arvostelu tarjoaa jokaiselle asiakkaalleen henkilökohtaisen lainaneuvojan, jonka avulla oikeanlaisen lainan hakeminen on entistäkin helpompaa.

Tulet löytämään Freedom Rahoituksen sivustojen yläkulmasta kätevästi kaikki tarvitsemasi tiedot mitä yrityksellä on tarjota. Oli se sitten luotto, laina tai lainojen yhdistely, kaikki löytyy Freedom Rahoituksen valikoimasta.

Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä yli 20 eri lainantarjoajan kanssa. Hakuprosessi alkaa täyttämällä hyvin selkeä ja yksinkertainen lomake sähköisesti. Hakuprosessi voidaan aloittaa myös puhelimitse ja se on kuluttajalle täysin maksuton eikä sido missään vaiheessa.

Jos haluat vain tarkastella eri vaihtoehtoja, voit myös kätevästi tarkistaa suunnittelemasi lainasumman ja lainan takaisinmaksuajan perusteella maksettavat kuukausierät Freedom Rahoitus arvostelun lainalaskurin avulla.

Huomioithan, että nykyisen lainsäädännön mukaan lainaa netistä myönnetään ainoastaan kello 7-23, muutoin lainojen tarkastelu on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa! Voit siis rauhassa pohtia ja tehdä päätöksesi seuraavana päivänä, jolloin lainat myös myönnetään. Usein jopa muutaman tunnin sisällä.

Arvioiden yhteenveto

Freedom Rahoitus on tehnyt heti alkuun selväksi, että se on valmis palvelemaan. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa monien eri kanavien kautta. Aukioloaikojen ulkopuolella Oma tili-kirjautumisen kautta pääsee tarkastelemaan omia tietoja, aina tehdystä hakemuksesta lopulliseen päätöksen saakka.

Freedom Rahoitus arvostelu on myös saanut mukavat 4.7 tähteä viidestä Trustpilot-kuluttaja-arviossa. Eikä turhaan, sillä palvelun käyttö on ilmaista ja sen lisäksi saat avuksesi henkilökohtaisen lainaneuvojan, asiakaspalvelun joka on joustavasti avoinna sekä kattavan tietopakkauksen heidän nettisivujensa muodossa, josta löytyy vastaus varmasti jokaiseen kysymykseen, silloin kun asiakaspalvelu on kiinni.


Asiakaspalvelu

8

Freedom Rahoituksen asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin jo kello kahdeksasta lähtien. Lainoja myönnetään lain mukaan kello 7 alkaen, joten Freedom Rahoituksen kautta saat jalkasi oven väliin jo hyvissä ajoin. Yhteyden saa joko puhelimitse, sähköpostilla tai jopa live-chatin avustuksella. Ruuhkaa harvemmin on, ja jos et satu saamaan asiaasi hoidettua kerralla, voit myös kirjautua Oma tili-sivustoille, joiden kautta moni asia onnistuu omin neuvoin.


Hinta

10

Palvelun käyttö on täysin maksutonta. Siitä huolimatta Freedom Rahoituksen käyttö ei sido kuluttajaa mihinkään. Mahdolliset kulut kuuluvat ainoastaan sinun sekä valitsemasi lainantarjoajan välille. Yhteistyökumppaneita on jo 25 kappaletta, joten vertailemalla teet ainoastaan säästöä. Kun haet lainaa heti, saat tarjouksen aina taloudelliseen tilanteeseesi perustuen.


Käyttäjäkokemus

8

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce non auctor nibh. Cras justo massa, tristique sed ornare eu, rhoncus quis eros. Ut justo nibh, fermentum viverra ligula quis, viverra pulvinar orci. Proin condimentum imperdiet felis non maximus. Vestibulum velit diam, sodales a nisl sit amet, fermentum pharetra nibh. Etiam.


Käsittelyaika

8

Sähköinen hakemus käsitellään lähes välittömästi. Jos kaikki tarvittavat tiedot on täytetty ja hakemukseen on osoitettu takaaja, saa asiakas usein ensimmäiset lainatarjoukset jo parin tunnin sisään. Asiakkaat ovat kertoneet, että tarjouksia erilaisista lainoista voi tulla jopa muutamassa minuutissa. Pientä miinusta yritys kuitenkin saa siitä, ettei käsittelyaikoja (lainatarjoukset sekä lainan myöntäminen) mainita sen tarkemmin.


Lisäedut

5

Freedom Rahoitus ei pysty tarjoamaan varsinaisia lisäetuja, kuten bonuksia tai korotonta laina-aikaa, sillä sen toiminta-aluetta on ainoastaan olla lainojen vertailua avustava sekä niitä välittävä yritys. Voit olla varma, että saat tilanteeseesi sopivat tarjoukset ja avun, joka veloituksetta auttaa sinua suorittamaan lainahakemuksen sen myöntämiseen asti.


Freedom Rahoitus Lainalaskuri
1 000 € 60 000 €
12 kuukautta 180 kuukautta
4.99 % 38 %

Kuukausierä

Kokonaiskulut

Maksettava takaisin


Freedom Rahoitus laina

Freedom Rahoitus

Lainamäärä 1 000 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Korko 4.99 – 20 %
Tod. vuosikorko 4.99 – 38 %
Ikä 20 vuotta

Hyödyt

 • Käyttö ilmaista, ei piilokuluja
 • 25 yhteistyökumppania, monet suurimpia rahoituslaitoksia -> usein edulliset lainat
 • Hakemuksen täyttö vaivatonta, lainaa voi hakea jopa 60 000 euroon saakka
 • Lainaa voi hakea postitse

Haitat

 • Ei tarkkoja tietoja hakemusten käsittelyajoille
 • Hakemus ei sido mihinkään, mutta jos lainaa ei ota, saattaa pankkien mainosviestit seurata perässä
 • Ei selkeitä ohjeistuksia lainojen koroista


Asiakaspalvelu

8

Freedom Rahoituksen asiakaspalvelun tavoittaa kolmen eri kanavan kautta. Näitä ovat perinteinen puhelinpalvelu, tietenkin sähköposti sekä jopa live-chat, josta apua saa aina arkisin kello 9-15 välillä. Kysymyksiin saa usein hyvin nopeasti vastauksen, sähköpostiviestitkin luvataan käsitellä yhden työpäivän kuluessa. 

Asiakaspalvelu on avoinna yrityksen aukioloaikoina arkisin. Hyvä on kuitenkin huomioida, että yhä useampi rahoitusalan yritys ei tarjoa asiakaspalvelua, vaan palvelu on täysin automatisoitu hakemuksen täytöstä aina lainan myöntämiseen saakka.

Vaikka Freedom Rahoituksen asiakaspalvelu on tavoitettavissa joustavasti, on aina mahdollisuus hoitaa lainanhakuun liittyviä asioita Oma tili-sivujen kautta. Useimmiten lainahakemuksen hallinnointi ja peruutus voidaan tehdä suoraan omien sivujen kautta

Yrityksen tiedot

YritysFreedom Rahoitus Oy
OsoiteKaivokatu 8
00100 HELSINKI (ei asiakaspalvelua)
Sähköpostiosoiteinfo@freedomrahoitus.fi
Puhelinnumero09-42414400

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai08:00 – 18:00
Tiistai08:00 – 18:00
Keskiviikko08:00 – 18:00
Torstai08:00 – 18:00
Perjantai08:00 – 17:00
Lauantai
Sunnuntai

Hinta

10

Hintaa Freedom Rahoituksen käytölle muodostuu tasan nolla. Koska Freedom Rahoituksen tehtävänä on ainoastaan vertailla lainoja ja saattaa yhteen lainaa hakeva ja sitä myöntävä, on palvelun käyttö maksutonta.

Freedom Rahoitus arvostelu tarjoaa ilmaista neuvontaa aina aukioloaikojen puitteissa. Näin ollen lainojen hintatason sekä mahdollisten korkojen ja muiden kulujen määrittäminen helpottuu suunnattomasti, sillä apuna on ammattilainen. Hyvä on kuitenkin huomioida, ettei Freedom Rahoitus voi antaa täysin tarkkoja tietoja, sillä lopulliset tiedot tulevat aina lainaa myöntävältä pankilta tai rahoituslaitokselta.

Koska Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä jo yli 20 eri lainantarjoajan kanssa, saadaan lainat kilpailutettua monipuolisesti. Tämä tarkoittaa automaattisesti säästöä lainan kuluissa sekä koroissa.


Lainanhaun vaatimukset

 • Vähintään 20 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulo
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomalaiset verkkopankkitunnukset (osassa tapauksia myös lainanhaku onnistuu postitse)

Käyttäjäkokemus

8

Freedom Rahoituksen käyttö on hyvin yksinkertaista. Voit selata tietopankin kautta eri lainamuotoja ja siten määritellä minkälainen laina olisi tilanteeseesi järkevä. Voit myös ottaa avuksesi Freedom Rahoituksen neuvojat, jotka ovat tavoitettavissa hyvin joustavasti. Usea asiakas on antanut täydet viisi tähteä juuriki Freedom Rahoituksen ystävällisestä ja avuliaasta asiakaspalvelusta.

Lainaprosessi alkaa täyttämällä hakulomake nettisivustoilla tai soittamalla asiakaspalveluun. Nettilomaketta varten täytyy olla olemassa nettipankkitunnukset, jonka jälkeen kuluttaja pääsee kirjautumaan Oma tili-osioon.

Lainatarjoukset tulevat suoraan kyseiseen Oma tili-osioon, jossa voi halutessaan hallinnoida ja muokata tekemiään hakemuksia. Kyseinen ominaisuus nopeuttaa lainanhakua suunnattomasti. Lisäksi kaikki tarvittava tieto on saatavilla yhdestä paikasta, tietenkin turvattuna.


Käsittelyaika

8

Lainojen käsittelyajat riippuvat hyvinkin paljon valitusta pankista. Hakuprosessiin vaikuttaa muun muassa hakemuksen tiedot ja valittu lainatuote. Kyseisten seikkojen vuoksi Freedom rahoitus ei pysty tarjoamaan tarkkaa aikaa käsittelyajoille. Freedom Rahoitus on avoinna arkisin jopa kello 18 asti, joten hakemusten lähettäminen ja sopimusten allekirjoittaminen onnistuu joustavasti jo kello 8 aamulla lähtien.

Asiakaspalautteissa on korostunut nopea ja tehokas palvelu. Usein jopa niinkin tehokasta, että automatisoidun lainatarjouksen lähettämisen jälkeen on Freedom Rahoitus omatoimisesti ottanut yhteyttä kuluttajaan ja lainahakemus saatu käsittelyyn saman päivän aikana.

On hyvä huomioida, että Suomen lain mukaan lainaa voidaan myöntää ja panna maksuun ainoastaan kello 7 ja 23 välisenä aikana. Jos rahan tarve on akuutti, ei hakemuksen tekoa tai lainasopimuksen allekirjoittamista kannata pitkittää.


Lisäedut

5

Koska Freedom Rahoitus keskittyy kilpailuttamaan lainat, eivät he voi vaikuttaa itse lainojen ehtoihin. He kokoavat lainanhakijan tietoihin perustuen sopivimmat lainatarjoukset, mahdollistaen näin tuntuvat säästöt luoton kokonaishinnasta. Näin ollen edullinen laina on mahdollista saada aina kilpailuttamalla.

Freedom Rahoitus ei siis voi tarjota palvelua käyttävälle lisäetuja lainan kuluissa, kuten bonuksia tai korotonta maksuaikaa. Näin ollen palvelu saa tältä Freedom Rahoitus arvostelun osalta muutaman miinuspisteen. Näitä voi kuitenkin löytää vertailussa mukana olevilta pankeilta tai rahoituslaitoksilta. Koska kilpailuttaminen todistetusti kehittää säästöä, syntyy huomattava lisäetu jo siitä, että saat nähtäväksesi usean eri tarjoajan saman lainatuotteen yhdellä katsauksella.


Freedom Rahoitus: Yhteenveto

Lainavertailun hyödyntäminen on ainoastaan järkevää. Voit säästää useita kymmeniä euroja ainoastaan vertailuttamalla lainahakemuksesi. Näin saat yhdellä kertaa nähtäväksi eri lainantarjoajien lainatuotteet. Koska Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä jo yli 20 eri lainantarjoajan kanssa, on heidän kauttaa mahdollista saada lainaa hyvin kilpailukykyiseen hintaan. 

Lisäksi lainojen kilpailuttaminen Freedom Rahoituksen kautta on kuluttajalle aina veloituksetonta eikä sido missään vaiheessa. Freedom Rahoitus arvostelu ei myöskään valitse lainaa kuluttajan puolesta vaan asiakkaalla on aina täysi vapaus tarkastella saamiaan tarjouksia ja niiden ehtoja ennen päätöksen tekoa. 
Freedom Rahoitus on saanut arvosteluissa jopa 4,7 pistettä viidestä, joten voit olla varma ettei kuluttaja ole tässäkään suhteessa väärässä. Ota sinäkin avuksesi Freedom Rahoituksen kautta lainojen vertailu, ja saa lainaa jopa saman päivän aikana!

Asiakkaiden arvostelut Trustpilotissa

Katso uusimmat saatavilla olevat Trustpilot-arvostelut: Freedom Rahoitus

Arvostelut: 2819 • Hyvä
TrustScore: 4.5 4.7
5 1-tähti
66%
4 1-tähti
28%
3 1-tähti
4%
2 1-tähti
1%
1 2-tähteä
1%
KN
Karnjana Nevalainen 2 Arvostelut
TrustScore: 5

On mukava helppo ja nopea

On mukava helppo ja nopea Kiitos.

Kirsi Törmikoski
Kirsi Törmikoski 1 Arvostelu
TrustScore: 5

Voiko saada lainaa?

Sain heti tiedon Voinko saada lainan

TH
Tuula Helena Virtanen 1 Arvostelu
TrustScore: 5

Nopea asiointi, selkeät lainanhakuohjeet.

Nopea asiointi, selkeät lainanhakuohjeet. Luotettavuus!

Matchbanker > Lainaa > Freedom Rahoitus arvostelu

Viimeisimmät uutiset