Lainaa 2000 € heti

Lainaa 2000 € heti Matchbankerin kautta ja säästä rahaa ja aikaa. Lainavertailu palvelumme kautta pystyt kilpailuttamaan kaikki markkinoilla olevat lainoittajat ja saat parhaimman lainatarjouksen 2000e lainalle jopa minuuteissa. Tavoitteemme on tehdä 2000 e lainan hausta mahdollisimman helppoa, turvallista ja läpinäkyvää.

Lue lisää
Päivitetty 12.04.2021

Lainaa 2000 € heti tilille

kirjoittanut Mikael
Lainaa 2000 heti

Onko sinulle syntynyt yllättäviä kuluja ja palkanmaksu on vasta kuukauden vaihteessa? Etsitkö lainaa heti tilillesi?

Voit unohtaa toistuvan vierailun kivijalkapankeissa lomakkeiden kanssa, sillä voit lainata Matchbankerin kautta nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi 2000 € lainan ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Olemme tehneet Matchbankerilla lainan hakemisesta turvallista ja läpinäkyvää. Voit lainalistamme avulla vertailla Suomen lainamarkkinoilla olevia 2000 € lainoja ja valita sinulle koroiltaan ja ehdoiltaan parhaiten sopivan lainan. Lainavalikoimista löydät esimerkiksi yhdistelylainat, joustoluotot, kulutusluotot ja yrityslainat, esim. Blue Finance -lainoittajalta.

Lainahakemuksen tekeminen kestää 2 minuuttia ja saat jopa samana päivänä rahat tilillesi.

Joten, lainaa 2000 € heti ja säästä aikaasi ja lainakuluja.

Tässä artikkelissa käymme läpi mm. Miten haet lainaa, mitä sinun tulisi huomioida lainanhakuprosessissa ja mitkä ovat lainakilpailutuksen edut.

Näin haet lainaa 2000 € heti tilille

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen ja lähettänyt sen saat lähes heti lainatarjouksen. Voit hyväksyä tai hylätä tämän lainatarjouksen. 

On suositeltavaa lähettää useampi lainahakemus, sillä voit saada paremman lainatarjouksen toiselta lainatarjoajalta, joten ei kannata hyväksyä ensimmäistä vastaan tulevaa lainatarjousta.

Lainaa 2000 heti, mutta sinun tulisi miettiä:

 1. Sopiiko laina sinulle

  Onko tämä laina sopiva juuri minulle. Tarvitsetko juuri tätä summaa vai pärjäisitkö vähemmällä?

 2. Lainatyyppi

  Onko lainatyyppi sopiva? Pikavippi, yhdistelylaina vai joustoluotto?

 3. Laina-aika

  Onko laina-aika sellainen, että pystyt maksamaan

Sinun tulisi perehtyä lainaehtoihin tarkasti ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen. Jos sinulla on esimerkiksi tarve lyhennysvapaaseen kuukauteen takaisinmaksun yhteydessä, tämä tulee selvittää lainaehdoista jo hyvissä ajoin etukäteen.

Lainoittajilla on usein saatavilla tämä vaihtoehto, mutta se on lähes aina maksullista. Maksu voi olla kiinteä summa tai tietty prosentti takaisin maksettavasta lainasummasta. 

Tyypillisesti lisäpalveluista veloitettu summa lisätään takaisinmaksettavaan lainasummaan.

Jos taloudellinen tilanteesi on epävakaa, etkä ole varma pystytkö maksamaan lainaa takaisin, tulisi perehtyä maksuviivästyksiin liittyviin ehtoihin. On tärkeää tietää miten lainatarjoaja suhtautuu myöhästyneisiin takaisinmaksuihin, jos olet epävarma tilanteestasi.

Kaikissa 2000 e laina sitoumuksissa on 14 päivän peruutusoikeus, vaikka sopimus olisi jo allekirjoitettu

Suosittelemme pistämään 2000 e lainan lyhennykset automaattiseen suoramaksuun, jotta maksut tulevat varmasti hoidettua. Näin sinun ei tarvitse huolehtia paperilaskuista, ja säästyt maksumuistutuksien aiheuttamilta lisäkuluilta

Näin haet 2000 euron lainan Matchbankerilla

Matchbankerin avulla pystyt vertailemaan lainamarkkinoilla olevia lainoja ja niiden korkoja ja ehtoja. Lainavertailulistamme koostuu yli kymmenistä eri lainoista, joten löydät varmasti suosikki lainasi hetkessä. Kauttamme voit lainata esimerkiksi Komplett Bank -pankilta, Pop Pankilta, Ferratumilta tai Nordaxilta.

Saat lainatarjouksen jopa minuuteissa ja rahat tilillesi samana päivänä.

Helppoa, eikö?

Matchbankerilla saat lainavertailun:

 1. Nopeasti
 2. Helposti
 3. Ilmaiseksi
 4. Täysin sähköisesti
 5. Ilman vakuuksia

Meillä Matchbankerilla turvallisuus, nopeus ja läpinäkyvyys on tärkeää, siksi näet todellisen vuosikoron jokaisessa lainalistamme tuotteessa.

2000 € laina-aika vaikuttaa kuluihin

Miten lainakulut muodostuvat?

Kun olet valitsemassa parasta lainatarjousta itsellesi, on tärkeää tietää, miten lainakulut ja korot toimivat.

Lähes aina kun avaat uuden asiakastilin sinulta vaaditaan tilinavausmaksu, joka voi olla 5-30 euroa, riippuen pankista. Avausmaksu voi myös olla prosentuaalinen, jolloin avausmaksu määräytyy hakemasi lainasumman perusteella.

Pankki hoitaa myös tiliäsi ja lainalyhennyksiäsi, joten he veloittavat joka kuukausi tilinhoitokuluja, jotka voivat olla 5-15 euroa. 

Lainasummalla on korko, joka on 4 – 20 %, riippuen lainasummasta ja takaisinmaksuajasta.

Esimerkiksi näin kulut voivat muodostua 2000 € lainalle:

Laina-aikaKorkoMuut kulut / kkMaksat
12 kk9,5 %15 €2 284,40 €
24 kk9,5 % 15 €2 563,90 €
36 kk9,5 % 15 €2 846,37 €

Todelliseen vuosikorkoon on laskettu yhteen Matchbankerilla kaikki nämä kulut, mikä tekee lainavertailusta helppoa, turvallista ja läpinäkyvää.

Tutustu tähän Finanssivalvonnan tietoiskuun turvallisesta asioinnista verkossa.

Laina 2000 e – esimerkki:

2000 e laina, laina-aika on 6 kuukautta, korko 24,3 %, lainan avausmaksu 22 € ja kuukausittaiset hoitokulut 8,90 €. Lainan kokonaiskustannukset ovat 219,52 €

Ensimmäinen 2000 e laina ilman kuluja

Tiesitkö, että Suomessa on rajallinen mahdollisuus saada ensimmäinen 2000 e laina uutena asiakkaana ilman kuluja!

Lainatarjoajat, esimerkiksi Ferratum tarjoaa aika ajoin uusille asiakkailleen korottoman kuukauden ensimmäiselle joustoluotollesi.

Kuluttomat kertalainat ovat usein tätä pienempiä, noin 100-400 euroa, ja lyhyemmällä takaisinmaksuajalla.

Kuluttomuus on aina erikoistarjous, joka ei ole aina voimassa. Vieraile lainoittajien kotisivuilla tarkistaaksesi aktiiviset erikoiskampanjat!

Kiireellisissä tilanteissa odottaminen ei ole usein vaihtoehto, siksi nopea laina voi olla ratkaisu ongelmaan.

On suositeltavaa maksaa pois ensilaina mielellään heti seuraavasta palkasta. Voit jatkaa laina-aikaa kuluttoman ajan yli, mutta jos lainan takaisinmaksu menee sopimuksen yli, nousevat korot ja kulut lainasopimuksen mukaiseksi.

Kartoittamalla taloudellisen tilanteesi saat selkeän kuvan minkä suuruinen laina on sinulle sopiva ja minkälaisiin lainaehtoihin pystyt sitoutumaan ja kun pysyt kuluttoman laina-ajan sisällä voit saada ensilainasi täysin ilmaiseksi.

Mitä tulisi miettiä, kun haet lainaa 2000 heti tilille

Lainan hakeminen Matchbankerilla on helppoa, nopeaa ja maksat korkoa vain lainaamastasi rahamäärästä.

On kuitenkin tärkeää miettiä tiettyjä seikkoja, kun haet lainaa.

Perehdy lainaehtoihin

Kun haet lainaa, sinun tulisi tarkasti perehtyä lainaehtoihin, sillä lainan korot määräytyvät lainoittajan ehtojen mukaisesti. Jos sinulla on myös tarve maksusuunnitelman aikana lyhennysvapaaseen kuukauteen, tämä tulee selvittää ehdoista.

Varmista, ettei sinulla ole esteitä lainan hakemiselle.

Seuraavat asiat voivat estää lainan haun:

Kun haet lainaa 2000 heti, haluaa lainantarjoaja varmistua muutamista henkilökohtaisista perustiedoista, kuten esimerkiksi:

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Laina 2000 €: 4.3/5 perustuen 38 arviointiin - Lisää arvostelu