Lendo arvostelu

Lendo on suosittu pohjoismainen lainanvälittäjä. Lendon kautta voi hakea ja kilpailuttaa usean pankin ja lainan, ja löytää itselleen parhaimman vaihtoehdon nopeasti ja vaivattomasti. Lendon yhteistyökumppani pankit ja luotonantajat ovat kaikki hyvämaineisia ja luotettavia, joten lainojen kilpailutus on täysin turvallista. Lainan hakeminen kannattaa Lendon kautta, sillä Lendo pistää pankit ja luotonantajat kilpailutilanteeseen asiakkuudesta. Täten asiakas voi olla varma, että lainanmyöntäjät antavat asiakkaalle aina parhaimman tarjouksensa.

8.8
Asiakaspalvelu
10
Käsittelyaika
10
Hinta
9
Lisäedut
5
Käyttäjäkokemus
10

Lendo tuotteet

Uusi tuot
9.0
Arvostelu
Lainamäärä 500 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Tod. vuosikorko 4.95 – 38 %
Siirtoaika Huomenna 08:00
 • Vertaa lainat 60 000 euroon asti
 • Ilmainen hakemus
 • Ei sitoumusta
Esimerkki: Lainamäärä: 15 000 € | Takaisinmaksuaika: 10 vuotta | Todellinen vuosikorko: 6,06 % | Kuukausierä: 166 € | Lisämaksut: 0 € | Takaisinmaksun kokonaismäärä: 19 884 € | Lainan kokonaiskustannukset: 4 884 € | Todellinen vuosikorko: Minimi 4,95 % – Maksimi 38,0 %. | Takaisinmaksun vähimmäis- ja enimmäisaika 1 – 15 vuotta | Korkein vuosikorko: Maksimi 38,0 %. (Mainonta)

Lendo.fi

Lendo on pohjoismaiden johtava ja suurin lainanvälittäjä. Suomen lainamarkkinoilla Lendo on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Suomen lisäksi Lendolla on toimipisteitä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Espanjassa. Lendo on lainanvälittäjä, joka välittää vakuudettomia lainoja yksityishenkilöille. Lendon tarkoitus on helpottaa asiakkaiden lainan hakua, sillä parhaan lainan löytäminen voi olla hankalaa kymmenien eri pankkien joukosta. Hakemalla lainaa Lendon kautta, voi vertailla  eri pankkien ja rahoituslaitoksien lainoja vain yhdellä hakemuksella nopeasti ja maksutta. Lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, ja tarjoukset on mahdollista saada jopa minuutissa. Lainan hakeminen Lendon kautta siis säästää asiakkaan aikaa että rahaa. Lendon yhteistyöpankit eivät siis vaadi vakuuksia lainalle vaan lainapäätös perustuu aina asiakkaan lähettämiin tietoihin.

Arvioiden yhteenveto

Lendo on arvostettu lainanvälittäjä Suomen markkinoilla. Asiakkaat ovat kokeneet lainan hakemisen ja kilpailuttamisen Lendon kautta hyödylliseksi ja helpoksi. Lendo on panostanut erinomaiseen asiakaspalveluun ja siitä he ovatkin saaneet paljon positiivista palautetta. Lendon yhteistyöpankkien korot ovat samassa linjassa muiden alalla olevien yritysten kanssa. Lainatarjouksien saaminen riippuu pankkien ja luotonantajien käsittelyajoista, useasti ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat jo minuuteissa. Laina maksetaan tilille 1-3 pankkipäivää lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on auki arkisin aamusta iltapäivään. Asiakaspalvelu toimii suomen kielellä, mahdollisuus englannin- tai ruotsinkieliseen palveluun ei ole taattu. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse tai sähköpostitse. Näiden lisäksi Lendon nettisivuilla on mahdollisuus käyttää chat -palvelua, jonka kautta on helppo lähettää kysymyksiä Lendon asiakaspalvelulle. Lainahakemus voidaan myös täyttää puhelimitse asiakaspalvelijan kanssa. Lendo tarjoaa myös mahdollisuuden varata henkilökohtaisen lainaneuvontapalvelun lainaneuvojan kanssa. Aika lainaneuvontaan varataa sähköpostin kautta.


Hinta

9

Lendon yhteistyöpankkien tarjoamat todelliset vuosikorot liikkuvat 4,95% ja 38% välillä. Hinnat vastaavat muiden alalla olevien yritysten hintatasoa. Kuukausierä riippuu valitusta laina-ajasta, korosta ja muista kuluista. Koska Lendo on lainanvälittäjä, eikä näin ollen itse myönnä lainaa, ei Lendo voi vaikuttaa lainan korkoon ja kuluihin. Kaikki lainaan liittyvät tiedot ovat selkeästi näkyvillä lainatarjouksissa. Lendon palveluiden käyttäminen on maksutonta asiakkaalle eikä sido ottamaan lainaa.


Käyttäjäkokemus

10

Lendo on saanut erinomaisia arvosteluja asiakkailta. Lainan hakeminen on ollut helppoa ja asiakaspalvelu hyvää. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas pääsee kirjautumaan Omille sivuille, josta pääse katsomaan lainatarjouksia. Koko lainanhakuprosessi tapahtuu sähköisesti lainan hakemisesta lainan allekirjoittamiseen saakka. Lainasopimus allekirjoitetaan kätevästi verkkopankkitunnuksilla. Lendon nettisivuja on helppo käyttää ja sivuilta löytyy paljon informaatiota erilaisiin lainoihin liittyen. Lendo on myös kerännyt sivujen alareunaan usein kysyttyjä kysymyksiä, josta löytää nopeasti vastauksen yleisiin kysymyksiin.


Käsittelyaika

10

Lendo ei lupaa tiettyä käsittelyaikaa, sillä lainatarjouksien saaminen riippuu lainan myöntävistä pankeista ja luotonantajista. Lainatarjouksia on kuitenkin mahdollista saada jo minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Asiakkaan tulee varmistua, että lainahakemuksessa esitetyt tiedot ovat todenmukaiset ja että kaikki tiedot on oikein, silloin lainanhakuprosessi sujuu nopeasti eikä lisätietoja tarvitse kysellä. Osa pankeista vaatii liitteitä, nämä kannattaa siis olla valmiina, jotta  lainanhakuprosessi sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Kun laina on hyväksytty ja allekirjoitettu, laina maksetaan asiakkaan tilille tyypillisesti 1-3 pankkipäivän kuluessa.


Lisäedut

5

Koska Lendo on lainanvälittäjä, ei Lendo voi myöntää lainaan liittyviä lisäetuja. Nämä neuvotellaan ja tarkastetaan pankkien ja luotonantajien kanssa. 

Lainojen lisäksi Lendon kautta voi myös hakea ja kilpailuttaa luottokortteja. Luottokortin hakeminen toimii täysin samalla tavalla kuin lainan hakeminen. Lendon nettisivuilla on myös blogi, jossa käydään talouteen liittyviä asioita läpi ja annetaan konkreettisia vinkkejä oman talouden hoitoon.


Lendo Lainalaskuri
500 € 60 000 €
12 kuukautta 180 kuukautta
4.95 % 38 %

Kuukausierä

Kokonaiskulut

Maksettava takaisin


LENDO laina

Lendo

Lainamäärä 500 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Korko 4.5 – 20 %
Tod. vuosikorko 4.95 – 38 %
Ikä 18 vuotta
Vuositulot 0 €

Hyödyt

 • Erinomainen asiakaspalvelu ja käyttäjäkokemus
 • Mahdollisuus henkilökohtaiseen lainaneuvontaan
 • Asiakkaan omat sivut
 • Luottokorttivertailu

Haitat

 • Asiakaspalvelu toimii vain mahdollisuuksien mukaan ruotsin ja englannin kielellä
 • Asiakaspalvelu ei ole auki viikonloppuisin

Asiakaspalvelu

10

Asiakaspalvelu on auki arkisin kello 9 ja 15 välillä. Asiakaspalvelu toimii puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Lendon nettisivuilla on myös mahdollisuus käyttää Chat-palvelua. Sähköpostin kautta on mahdollista varata myös henkilökohtainen lainaneuvonta -palvelu, jossa voidaan keskustella laina- ja luottokorttihakemuksen täyttämisestä tai saada yleistä konsultaatiota liittyen vakuudettomiin kulutusluottoihin. Mikäli asiakas kokee lainahakemuksen täyttämisen hankalaksi, voi asiakas soittaa asiakaspalveluun ja hakemus täytetään yhdessä asiakaspalvelijan kanssa.

Tietoturvasyistä sähköpostin välityksellä ei voida keskustella jo lähetetyistä lainahakemuksista tai henkilökohtaisista tiedoista. Mikäli kysymyksiä tulee näihin liittyen, asiakkaan tulee olla yhteydessä puhelimitse. Trustpilotissa Lendo on saanut erinomaisia arvosteluja, ja erityistä kiitosta juurikin ystävällisestä asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu toimii ensisijaisesti suomeksi, mutta mahdollisuuksien mukaan myös ruotsiksi ja englanniksi.

Yrityksen tiedot

YritysLendo
OsoiteKeskuskatu 1B, 00100
Sähköpostiasiakaspalvelu@lendo.fi
Puhelin(09) 6899 8000

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai09:00 – 15:00
Tiistai09:00 – 15:00
Keskiviikko09:00 – 15:00
Torstai09:00 – 15:00
Perjantai09:00 – 15:00
LauantaiSuljettu
SunnuntaiSuljettu

Hinta

9

Lendon yhteistyöpankkien tarjoamat todelliset vuosikorot liikkuvat 4,95% ja 38% välillä. Kuukausierä riippuu täysin korosta, laina-ajasta ja lainaan liittyvistä muista kuluista. Nämä kaikki tiedot löytyvät pankkien lainatarjouksista. Kaikki lainoihin liittyvät kulut on huomioitu todellisessa vuosikorossa, joten lainatarjouksista kannattaa erityisesti vertailla todellisia vuosikorkoja keskenään. Lendo ei voi vaikuttaa lainan korkoon. Korko määritellään asiakkaan tietojen perusteella, ja siihen vaikuttavia tekijöitä on monia. Lainojen kilpailutus ja vertailu on siksi juurikin tärkeää sillä eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla on erilaiset kriteerit lainan koron suhteen.

Kilpailuttamalla lainatarjoukset, voi asiakas varmistua että saa mahdollisimman kilpailukykyisen tarjouksen lainasta. Lainahakemus on täysin maksuton asiakkaalle riippuen siitä ottaako asiakas lainan vai ei, sillä Lendo saa korvauksen yhteistyöpankeilta.


Lendo lainanhakuehdot

 • Hakijan täytyy olla vähintään 20-vuotias
 • Kuukausittaiset palkka- tai eläketulot bruttona oltava vähintään 791 euroa kuukaudessa
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot

Käyttäjäkokemus

10

Asiakkaat ovat kokeneet Lendon palvelun erinomaiseksi. Lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta, sekä asiakaspalvelu on ollut hyvää. Kun asiakas on täyttänyt lainahakemuksen ja lähettänyt sen, pääse asiakas kirjautumaan Omille sivuille, jotka löytyvät Lendon nettisivujen oikeasta yläkulmasta. Omilla sivuilla on nähtävissä kaikki asiakkaan saamat lainatarjoukset. Kun sopiva laina löytyy, lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Koko lainaprosessi tapahtuu siis verkossa, eikä asiakkaan tarvitse mennä fyysisesti pankkiin.

Lendon nettisivut ovat helppokäyttöiset ja sivuilta löytyy paljon informaatiota erilaisista lainoista ja niiden hakemisesta. Lendon yhteistyökumppanina toimii vain luotettavia pankkeja ja luotonantajia. Näin ollen asiakas voi huoletta hakea lainaa Lendon kautta. Kaikki sopimusasiakirjat ovat suomeksi. Lainatarjoukset ovat voimassa 30 vuorokautta.


Käsittelyaika

10

Koko lainanhakuprosessi aina hakemuksen täyttämisestä lainasopimuksen allekirjoittamiseen saakka tapahtuu sähköisesti suojatussa ympäristössä. Lainahakemuksen liitteiksi saatetaan pyytää palkka- tai eläketodistusta tai verotuspäätöstä. Kun nämä lähetetään ajallaan voidaan lainahakemus käsitellä nopeasti. Lainahakemus täytyy täyttää todenmukaisesti ja kaikki lainahakemuksen kohdat tulisi olla täytettynä, jotta lainahakemus voidaan käsitellä helposti ja jouhevasti. Mikäli lainahakemuksesta puuttuu tietoja tai tiedot ovat väärin, käsittelyssä voi kestää kauemmin.

Lainatarjouksien saaminen riippuu lainan myöntävästä pankista tai luotonantajasta. Osa lähettää tarjouksen hyvinkin nopeasti, jopa minuutissa, ja osalla voi kestää hieman kauemmin. Lendon nettisivuilla mainitaan, että kaikki lainatarjoukset on saatavilla viimeistään 24 tunnin sisällä. Kun laina on hyväksytty ja allekirjoitettu, maksetaan laina tilille tyypillisesti 1-3 pankkipäivän kuluessa. Yleensä pienemmät lainasummat ovat nopeammin tilillä kuin suuremmat lainasummat. Nopeimmillaan laina voi olla nostettavissa jo samana päivänä lainahakemuksen lähettämisestä.


Lisäedut

5

Useat Lendon yhteistyökumppanit tarjoavat lainan lisäksi maksuturvavakuutuksia ja/tai lyhennysvapaita. Lendo lainanvälittäjänä ei voi kuitenkaan vaikuttaa lainan korkoihin ja kuluihin ja muihin lainan etuihin.

Lainoja vertailemalla Lendon kautta asiakas voi säästää suuriakin summia ja helpottaa lainan hakemista, sillä lainatarjouksia voi vertailla nopeasti ja helposti. Lendolla on tarjolla erilaisia lainoja eri tarkoituksiin, ja niihin kannattaakin tutustua huolella ja valita paras vaihtoehto itselle. Lainojen lisäksi Lendon kautta voi myös hakea ja kilpailuttaa luottokortin. Luottokorttihakemus tehdään samalla tavalla, kuin lainahakemus.

Lendon sivuilla on myös blogi, josta löytyy artikkeleita ja vinkkejä omaan talouteen ja säästämiseen liittyen.


Yhteenveto

Lendon kautta asiakas voi vertailla jopa 24 eri pankkia ja luotonantajaa. Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen on helppoa ja vaivatonta, ja sen lisäksi hakemuksen lähettäminen on asiakkaalle täysin maksutonta. Lendon kautta voi hakea  yhdistelylainoja, kulutusluottoja sekä luottokortteja. Lainojen todelliset vuosikorot ja takaisinmaksuajat ovat markkinoiden mukaiset ja samanlaiset kuin monella muulla vastaavalla yrityksellä. Korko muokkautuu asiakaskohtaisesti lainahakemuksen perusteella ja lopullisen koron antavat pankit ja luotonantajat. Korkoon, kuluihin ja etuihin Lendo ei voi vaikuttaa.

Asiakkaiden arvostelut Trustpilotissa

Katso uusimmat saatavilla olevat Trustpilot-arvostelut: Lendo

Arvostelut: 412 • Hyvä
TrustScore: 4.5 4.6
5 1-tähti
69%
4 1-tähti
25%
3 1-tähti
3%
2 1-tähti
1%
1 2-tähteä
1%
A
Artturi 4 Arvostelut
TrustScore: 1

Tulin huijatuksi

Otin ison kulutusluoton 10% vuosikorolla, sain joustolimiitin 15% korolla plus tilinhoitomaksu. Tajusin kusetuksen vasta vuotta myöhemmin. Ihan jenkki meininkiä.

K
Kirsi-Marja 1 Arvostelu
TrustScore: 5

nopeus, vaivattomuus

Lainan sai nopeasti ja melko edullisesti, tilanteeseen josta piti selvitä nyt eikä myöhemmin. Tästä lainasta selvitään sitten myöhemmin kun elämä alkaa taas sujua. Joskus vaan on uskallettava ottaa lainaa ja päästävä jaloilleen ja suunnittelemaan huomista. Onneksi on tämän kaltaisia nopeita apureita.

TI
Tuula Inkeri 1 Arvostelu
TrustScore: 5

ASIAT HOITUIVAT NOPEASTI,LUOTETTAVA…

ASIAT HOITUIVAT NOPEASTI,LUOTETTAVA LIIKE.

Matchbanker > Lainaa > Lendo arvostelu

Viimeisimmät uutiset