Resurs Bank arvostelu

Resurs Bank konserni toimii koko Pohjoismaissa tarjoten joustavia maksu- ja rahoitusratkaisuja niin kuluttajille kuin yrityksille. Resurs Bank on yksi alan vanhimmista, aloittaen toimintansa jo vuonna 1977 tarjoten nykyhetkellä laajan valikoiman rahoitusratkaisuja.
Resurs Bank on saanut pankin toimiluvan vuonna 2001, joten heidän kauttaan kuluttajat sekä vähittäiskaupan yhteistyökumppanit voivat hakea osamaksua, kulutusluottoa, luottokortin ja vakuutuksia. Unohtamatta tietenkään vertailun hyötyjä – lue seuraava Resurs Bank arvostelu ja näe mitä muut asiakkaat ovat olleet mieltä Resurs Bankista.

8
Asiakaspalvelu
6
Käsittelyaika
8
Hinta
8
Lisäedut
10
Käyttäjäkokemus
8

Resurs Bank tuotteet

Uusi tuot
Arvostelu
Lainamäärä 100 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 240 kuukautta
Tod. vuosikorko 7.54 – 19.55 %
Siirtoaika Huomenna 08:00
 • Lainaa 1000 – 50 000 €
 • Korko alkaen 7,54 %
 • Lainojen yhdistelypalvelu maksaa pois vanhat lainasi
Esimerkki: Laina on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko laskettuna 10 000 € luotolle 8 vuoden maksuvaihtoehdolla on 13,48 %. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu vuosikoron 11,90 % lisäksi viitekorko Euribor 3 kk -0,34 % (1.7.2019), lainan avausmaksu 95 € ja tilihoitomaksu 5 € kuukaudessa. Kuukausierä 10 000 € luotolle on 167,46 €/kk, yhteensä 96 maksuerää. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä on 16 074,76 €. Esimerkkilaskelman toteutuminen edellyttää, että korko ja kulut eivät muutu takaisinmaksun aikana.

Resursbank.fi

Koska Resurs Bank on jo nimensäkin mukaisesti pankki, voi heidän kauttaan sekä kuluttaja että yritysasiakas löytää ratkaisuja rahoitukseen liittyen. Rahoitusratkaisujensa lisäksi he myöntävät myös vakuutuksia.

Resurs Bank tarjoaa  isompiinkin tarpeisiin lainaa ja edullisilla koroilla, riippumatta tietenkään siitä, mihin ikinä niitä tullaan käyttämään. Luonnollisesti Resurs Bank arvostelu auttaa yhdistelemään lainat ja luotot niin, että kuukausikustannukset saadaan paremmin hallintaan. Asiakasarvosteluissa Resurs Bank on niittänyt aina 4.1. tähden arvioita, joissa kuluttajat ovat erityisesti maininneet hakemusten nopean käsittelyn sekä luotettavuuden.

Lainaa Resurs Bank myöntää jopa muutaman työpäivän sisään. Tässä on hyvä huomioida, että joissakin rahoituslaitoksissa lainaa saatetaan myöntää jopa saman päivän aikana. Lainaa haetaan kätevästi verkossa ja lainahakemus hyväksytään heti. 

Jos pääsyä verkkopankkiin ei ole eikä sen takia voi tunnistautua verkossa tehtävään lainahakemukseen, Resurs Bankin asiakaspalvelu auttaa lähettämällä hakemuksen kotiosoitteeseesi. Tällöin on varauduttava pidempiin käsittelyaikoihin.

Plussaa Resurs Bank saa selkeästi esitetyistä lainan koroista ja kuluista. Sillä Resurs Bank on aina lainan myöntäjä, on myös korot ja kulut järjesteltävissä taloudellisen tilanteesi mukaan.

Arvioiden yhteenveto

Resurs Bank arvostelu on saanut asiakasarvosteluissa 4.1 tähteä viidestä. Yhden tähden se on menettänyt asiakaspalvelunsa suppeiden aukioloaikojen vuoksi. Sähköpostia yrityksen asiakaspalveluun ei ole, sillä he luottava live-chatin apuun. Se on avoinna arkisin klo 9-15 välillä. Lisäksi Resurs Bankin usein kysytyt kysymykset -osio sekä tietopankki vastaavat kattavasti yleisimpiin huolenaiheisiin.

Asiakkaalla on myös mahdollisuus kirjautua omille sivuille turvallisesti verkkopankkitunnuksilla tunnistautumalla. Sivujen kautta on mahdollista hakea lainaa tai vakuutuksia, tarkistaa avoinna olevat sopimukset sekä viestitellä asiakaspalvelun kautta.


Asiakaspalvelu

6

Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin live-chatin välityksellä klo 9-15 välillä. Puhelimitse heidät tavoittaa maanantaisin klo 11-17 välillä, tiistaista perjantaihin klo 10-17 välillä. Asiakasarvosteluissa Resurs Bank on saanut positiivista palautetta nopeista käsittelyajoista ja helposta lainanhausta. Toisaalta muutama piste lähtee siitä, että palaute on myös ollut hyvin kahtia jakautunutta. Asiakaspalveluun on ollut vaikeaa saada yhteyttä juuri suppeiden aukioloaikojen vuoksi.


Hinta

8

Resurs Bank palvelun käyttö on täysin maksutonta. Lisäksi lainanhaku ei sido kuluttajaa mihinkään. Yksi tähti tipahtaa siitä, että Resurs Bankin kautta et pääse vertailemaan muiden tarjoajien lainoja tai vakuutuksia, joten toisaalta otettu, samainen laina, voikin olla edullisempi niin kulujen kun koron osalta.


Käyttäjäkokemus

8

Lainan tarpeen ja määrän arviointi tapahtuu verkkosivujen kautta lainalaskurilla. Suurin osa esityöstä ja selvittelystä jää asiakkaan kontolle, sillä asiakaspalvelu on tavoitettavissa hyvin rajoitetusti. Livechat on kuitenkin auki aina arkisin kello 9-15 välillä, joka saattaa nopeuttaa prosessia. Verkkosivustot ovat hyvin selkeät ja esimerkiksi lainojen kulut ja korot ovat aina selkeästi esitettynä eikä pieniä sopimustekstejä tarvitse tihrustellen etsiä.


Käsittelyaika

8

Jos hakemus tehdään sähköisesti, se käsitellään Resurs Bankin aukioloaikoina melkeinpä välittömästi. Resurs Bank arvostelu on tästä hyvästä saanut myös kovin paljon positiivista palautetta, mutta toisaalta kysymys kuuluu, tarjoaako yritys hyvin hanakasti lainoja, mutta muu asiakaspalvelu ja yhteydenotto jää toispuoleiseksi? Näin ollen kehotamme tarkkuutta lainanhaussa tai vähittäiskauppojen luottosopimusten laatimisessa, sillä asiakkaat eivät ole saaneet tavoitettua asiakaspalvelua sopimusten päättämisestä.


Lisäedut

10

Koska Resurs Bank on lainoja myöntävä taho, on heidän kauttaa mahdollista neuvotella lainaan liittyvistä kuluista sekä koroista. Hyvä on kuitenkin huomioida, että tähän vaikuttaa, myös lainsäädännön puolesta, asiakkaan taloudellinen tilanne ja luottoluokitus. Tässä mielessä Resurs Bank saakin täydet pisteet, sillä heidän kauttaan voi myös hakea luottoa kortin muodossa (jolla voi ansaita bonuksia ostoksista) tai vakuutusta, esimerkiksi ilmaista matkavakuutusta.


Resurs Bank Lainalaskuri
100 € 60 000 €
12 kuukautta 240 kuukautta
7.54 % 19.55 %

Kuukausierä

Kokonaiskulut

Maksettava takaisin


Resurs Bank laina

Resurs Bank

Lainamäärä 100 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 240 kuukautta
Tod. vuosikorko 7.54 – 19.55 %
Ikä 24 vuotta

Hyödyt

 • Ilmainen käyttää. Ei piilokuluja.
 • Lainaa voi hakea myös postitse
 • Korot, kulut ja edut selkeästi esillä

Haitat

 • Asiakaspalvelu niukasti tavoitettavissa
 • Vähittäiskauppojen kautta tehdyt luottosopimukset hankala lopettaa
 • Live-chat käytettävissä ainoastaan verkkopankkitunnuksien kautta

Asiakaspalvelu

6

Resurs Bankin asiakaspalvelu on selkeästi tämän Resurs Bank arvostelun heikoin lenkki. Se on saanut arvosteluissa jopa yhden tähden arvioita vaikeasti tavoitettavissa olevasta asiakaspalvelusta.

Live-chat palvelee arkisin klo 9-15 ja puhelinpalvelu on avoinna yrityksen aukioloaikoina, arkisin kello 17 asti. Lainanhakuun liittyviä asioita voidaan hoitaa myös Oma tili-sivujen kautta. Useimmiten esimerkiksi lainahakemuksen hallinnointi ja jopa peruutus voidaan tehdä suoraan omien sivujen kautta.

Resurs Bank pyrkii ohjaamaan asiakkaita omatoimisuuteen, sillä asiakaspalvelun yhteystiedot eivät löydykään heti “Asiakaspalvelu” -kohtaa painamalla, vaan sivu ohjautuu usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lisäksi asiakaspalvelun chat on käytettävissä ainoastaan, jos asiakas kirjautuu verkkopankkitunnistautumisen kautta omille sivuille. Henkilöt, joilla kyseiseen pääsyä ei ole, saavat yhteyden ainoastaan hyvin ruuhkautuneen puhelinpalvelun kautta.

Yrityksen tiedot

YritysResurs Bank AB
OsoitePL 3900 00002 Helsinki
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero09 622 4308

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai11:00 – 17:00
Tiistai10:00 – 17:00
Keskiviikko10:00 – 17:00
Torstai10:00 – 17:00
Perjantai10:00 – 17:00
Lauantai
Sunnuntai

Hinta

8

Resurs Bankin käyttö on kuluttajalle ilmaista. Yksityisiä tili- ja korttiluottoja sekä yksityislainoja koskee omat vuosittain päivittyvät ehdot. Lisäksi lainan, luoton ja vakuutusten kulut riippuvat täysin henkilön lainan tarpeesta, taloudellisesta tilanteesta sekä luottoluokituksesta. 

Lainahakemus ei myöskään ole sitova, joten päätöksen saapuessa sen ehdot ja mahdolliset kulut voidaan tarkistaa rauhassa. Apuna voidaan myös käyttää Resurs Bank arvostelun kattavaa lainalaskuria, josta saa selkeän yleiskuvan lainan tarpeen mukaan.

Todellinen vuosikorko vaihtelee siis otetun lainan mukaan. Korko voi vaihdella 6,95 % – 20,00 % välillä. Takaisinmaksuaika vaihtelee 1-12 vuoden välillä. Lainan kuukausikulut ovat aina enintään 12,50 euroa kuukaudessa. Hyvä on myös huomioida, että Suomessa on astunut voimaan laki kuluttajaluottojen korkokatosta vuonna 2019. Näin ollen luoton korko ei saa ylittää 20 prosenttia.


Lainanhaun vaatimukset

 • Vähintään 24-vuoden ikä
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Säännölliset työ- tai eläketulot (vaaditut minimitulot vaihtelevat lainan määrän mukaan)

Käyttäjäkokemus

8

Resurs Bankin käyttö on hyvin yksinkertaista. Kolmella klikkauksella etusivulta olet jo hyvää vauhtia saattanut lainanhaun päätökseen. Tätä ennen lainan korot sekä kulut voidaan arvioida lainalaskurin kautta. Lainahakemuksen teko ei sido kuluttajaa missään vaiheessa.

Usein netissä haettu laina tai luotto on kaikista nopein keino saada rahat käyttöön jopa muutaman työpäivän kuluessa. Jos verkkopankkitunnuksia ei omista, saattaa prosessissa mennä jopa yli viikko, sillä tarjous ja sopimuspaperit lähetetään postitse.

Jos asiakaspalvelu sattuu olemaan kiinni tai muuten vain haluat hoitaa asiat mahdollisimman anonyymisti, löytyy Resurs Bankin nettisivuilta käytännössä kaikki mihin tarvitset vastauksen. Heillä on kattava usein kysytyt kysymykset-osio sekä tietopankki ja oma tilin kautta asiat hoituvat sujuvasti.


Käsittelyaika

8

Lainojen, luottokorttien sekä vakuutusten käsittelyajat riippuvat hyvinkin paljon hakijasta sekä haetusta tuotteesta. Hakuprosessissa vaikuttaa monet tekniset tekijät sekä hakijan antamat tiedot hakemuksessa. Asiakasarvosteluissa Resurs Bank arvostelu on saanut kiitosta nopeista käsittelyajoista. Usein tarjous on tullut esimerkiksi jo saman työpäivän aikana ja laina on maksettu tilille muutaman työpäivän sisään.

On hyvä huomioida, että Suomen lain mukaan lainaa voidaan myöntää ja panna maksuun ainoastaan kello 7 ja 23 välisenä aikana. Lisäksi Resurs Bank ei ole avoinna viikonloppuisin, joten lainojen myöntäminen jää arkipäiville.

Hyvä on myös huomioida, että yhä useampi rahoitusalan yritys ei tarjoa suoranaisesti kivijalkaliikkeessä asiakaspalvelua, vaan palvelu on täysin automatisoitu tarjouksen antamisesta aina lainan myöntöön saakka.


Lisäedut

10

Resurs Bank on lainan, luoton sekä vakuutusten lopullinen myöntäjä. Näin ollen heidän kauttaan lainoihin ja luottoihin on mahdollista saada sovittua joustavia takaisinmaksuaikoja, korkoja ja muita etuja. Nämä ovat aina asiakas- sekä tuotekohtaisia. 

Lisäksi Resurs Bankin kautta voi hakea muun muassa omaa luottokorttia (jonka voi liittää Google tai Apple Payhin) ja saada bonuksia ostoista sekä oikeuden ilmaiseen matkavakuutukseen. Resurs Bank tekee yhteistyötä lukuisten vähittäiskauppojen kanssa, joiden kautta voi hakea luottoa ja osamaksua heidän kauttaan ostetuille tuotteille. Resurs Bank tarjoaa myös maksuturvaa, joka takaa sairauden tai työttömyyden varalta lainasta koituvat kulut, jopa 12 kuukauden ajan.


Resurs Bank: Yhteenveto

Kuluttajana on hyvin vaikeaa pysyä perässä rahoitusalan trendeistä. Siksi olemmekin keränneet kuluttajaa varten kaikki tarvittavat tiedot yhden osoitteen alle. Voit olla varma, että luettuasi tämän Resurs Bank arvostelun, tulee oikean lainanmyöntäjän valitseminen olemaan helpompaa.

Resurs Bank arvostelun heikoksi lenkiksi muodostuu sen asiakaspalvelun niukkuus. Henkilölle joka on hyvin perillä lainoista ja niiden ehdoista sekä hakemisesta verkon kautta, saattaa prosessi olla hyvin selkä. Mutta jos esimerkiksi asiakkaalla ei ole pääsyä verkkopankkitunnistautumisen kautta omille sivuille, jää ainoaksi yhteydenottokanavaksi puhelinpalvelu, joka on asiakaskokemusten mukaan usein hyvin ruuhkautunut.

Lopulta Resurs Bank on saanut kiitosta nopeista käsittelyajoista ja joustavista lainan maksuajoista verrattuna muihin pankkeihin tai rahoituslaitoksiin. Kilpailuta laina heti tänään, sillä se todistetusti tekee säästöä!

Asiakkaiden arvostelut Trustpilotissa

Katso uusimmat saatavilla olevat Trustpilot-arvostelut: Resurs Bank

Arvostelut: 201 • Hyvä
TrustScore: 4.5 4.4
5 1-tähti
79%
4 1-tähti
11%
3 1-tähti
1%
2 1-tähti
0%
1 2-tähteä
8%
HI
Heikki Isomaa 5 Arvostelut
TrustScore: 5

Helppoa hakea ja nopea käsittely.

Todella helppo Oralin asiakaneuvojan kanssa tehty hakemus ja nopea asian käsittely.

HR
Harri Raatikainen 6 Arvostelut
TrustScore: 5

Nopea luotettava palvelu

Nopea luotettava palvelu

Kimmo Lakula
Kimmo Lakula 1 Arvostelu
TrustScore: 4

Toimi hyvin

Toimi hyvin

Matchbanker > Lainaa > Resurs Bank arvostelu

Viimeisimmät uutiset