Hae lainaa netistä

Kilpailuta Suomen parhaat lainat

Kaikki
Kaikki 70 000 €
Kaikki
Kaikki 80 vuotta
Hakusi tuotti 15 tulosta
500 - 60 000 € Lainamäärä
12 - 180 kuukautta Laina-aika
4.5 - 50.5 % Todellinen vuosikorko
Perjantai 08:00 Siirtoaika
Kun 10 000 € laina maksetaan takaisin 5 vuodessa, takaisinmaksettava kokonaissumma on 1 322,74 €. Kuluja syntyy 1 322,74 € ja todellinen vuosikorko on 5,12 %.
100 - 60 000 € Lainamäärä
12 - 180 kuukautta Laina-aika
4.19 - 50.5 % Todellinen vuosikorko
Huomenna 08:53 Siirtoaika
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk.
1 000 - 60 000 € Lainamäärä
12 - 180 kuukautta Laina-aika
16.51 - 37.97 % Todellinen vuosikorko
Huomenna 08:00 Siirtoaika
10.000 eur lainalla viidelle vuodelle 13,99% esimerkkikorolla (todellinen vuosikorko 16,51%) tulee kokonaiskustannuksesi 14.218 eur, mikä vastaa 238 eur kuukaudessa. Laina-aika 1-15 vuotta. Suurin efektiivinen korko 37,97%.
400 - 10 000 € Lainamäärä
12 - 96 kuukautta Laina-aika
Enintään 49.92 % Todellinen vuosikorko
Huomenna 08:00 Siirtoaika
5 000 € lainassa 54 kk laina-ajalla, todellinen vuosikorko on 39,49 %, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä 181,17 €, kuukausieriä 54 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma 9781,06 €.
1 - 2 000 € Lainamäärä
3 - 50 kuukautta Laina-aika
Enintään 216.2 % Todellinen vuosikorko
Huomenna 08:00 Siirtoaika
2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 € mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä.
Näytetään 5 kaikista 15 lainasta

 

 

Lainaa netistä - helppoa ja turvallista

kirjoittanut Mikaelpäivitetty

Lainan hakeminen netistä on lähes täysin syrjäyttänyt perinteiset lainaneuvottelut. Lainanhaun helppous ja nopeus ovat monella avainasemassa, lainapäätöstä tehtäessä

Tämä artikkelimme kertoo mitä tietoja lainanhakijalta pyydetään sekä miten haet lainaa netistä nopeasti.

Lainanhaku on hyvä aina aloittaa kattavalla vertailulla. Tässä me Matchbankerilla autamme sinua mielellämme.

Näin autamme sinua lainanhaussa

Matchbanker vertaillee puolestasi useita kymmeniä lainoja Suomessa.

Sivun yläosasta pääse aina käsiksi kattavaan lainalistaamme, joka sisältää tärkeimmät lainanhakuun tarvittavat tiedot.

Lainalistasta löydät tietoa mm. lainasummasta, laina-ajasta sekä lainaan liittyvistä kuluista. Tämän lisäksi, olemme tehneet arvion kaikista listan lainoista, niiden etuihin ja haittoihin perustuen.

Käyttäessäsi Matchbankerin ilmaista palvelua, säästät huomattavasti aikaa lainojen vertailussa.

Tee lainahakemus netissä

Kun haet lainaa netistä, sinun ei tarvitse esittää syytä tai perustelua lainan hakemiselle. Usein pelkät henkilötietosi sekä muutama seikka taloudellisesta tilanteestasi riittävät lainantarjoajalle.

Yleensä lainahakemuksessa kysytään ainakin nämä tiedot:

  • Henkilötiedot, puhelinnumero ja osoite
  • Kuukausittaiset tulosi ja menosi
  • Kuinka monta henkilöä talouteesi kuuluu
  • Lainasumma
  • Laina-aika tai lyhennysmäärä

Kaikki tiedot on välitetään lainantarjoajalle välittömästi sähköisen hakulomakkeen kautta. Saat myös vastauksen usein muutamassa minuutissa.

Pikalainaa netistä

Nettilaina on suosittu vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle. On tilanteita joissa perinteinen pankkilaina ei ole sopiva vaihtoehto, tällöin verkosta haettava pikalaina on kätevä vaihtoehto.

Suomessa on tällä hetkellä kymmeniä verkossa toimivia lainantarjoajia, joten potentiaalisilla asiakkailla on paljon valinnanvaraa.

Nettilainaa voi hakea helposti verkkopankkitunnuksilla. Lisäksi hakijan on oltava vähintään täysi-ikäinen (vaadittu ikä on usein korkeampi) ja hänellä on oltava vakituinen osoite Suomessa.

Kun haet lainaa netistä

Nettilaina on helppo tapa saada lainaa nopeasti äkilliseen rahan tarpeeseen, mutta on myös tärkeää tietää lainanottamisen seuraukset.

Pikalainantarjoajat eivät tee kattavaa hakijan taloudellisen tilanteen selvitystä, joten lainan takaisinmaksun suunnittelu jää sinulle. Harkitse siis tarkkaa onko sinulla varaa ottaa lainaa.

Hyvä ensimmäinen askel on budjetin suunnittelu.

Yksinkertaisen kuukausibudjetin laadit laskemalla kaikki tulosi yhteen, näitä voivat olla palkka, sosiaalituet ja muut etuudet.

Vähennä tästä summasta kaikki menosi, huomioiden myös harvemmin kuin kuukausittain erääntyvät maksut, kuten erilaiset tilaukset ja sopimukset.

Jäljelle jääneestä summasta voit lyhentää lainaasi. Muista olla kuitenkin realistinen maksukykysi suhteen, äläkä venytä kuukausibudjettiasi liian tiukalle.

Muista, että nettilainan ei tarvitse olla kallis ja voit saada jopa edullisempaa lainaa kuin omalta pankiltasi, mutta vain jos pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan.

Mikäli takaisinmaksun kanssa tulee ongelmia, alkavat kulut kasvaa myös nopeasti.

5 vinkkiä lainan hakuun netistä

  1. Vertaile nettilainoja: aloita lainahaku vaihtoehtojen vertailulla. Ensimmäinen vastaantuleva vaihto ehto on harvoin paras valinta.
  2. Suunnittele budjettisi: ennen lainan hakua on tärkeää tehdä budjetti. Budjetin avulla tiedät paljonko rahaa sinulla käytettävissäsi kuukausittain ja voit suunnitella lainan takaisinmaksun.
  3. Vähennä kuluja: käytä laatimaasi budjettia myös säästökohteiden löytämiseen.
  4. Tutustu lainaehtoihin: on erittäin tärkeää tuntea laina-alan termit, jotta tiedät varmasti mihin sitoudut kun allekirjoitat lainasopimuksen.

  5. Hae lainaa: kun olet päättänyt mitä lainaa haluat hakea, voit siirtyä Matchbankerin lainalistasta suoraan lainoittajan sivustolle hakemusta täyttämään

Matchbankerin lainalistasta näet lainojen tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä ja voit vertailla niiden kokonaiskustannuksia (todellinen vuosikorko) helposti.

Lainaa vain tarpeesi mukaan

Mieti lainan tarpeesi tarkkaan, sillä vaikka käyttäisit vain puolet lainaamastasi summasta, maksat korkoa ja muita kuluja koko lainasummasta.

Tämän vuoksi sinun ei kannata lainata enempää kuin mitä todella tarvitset.

Mikäli olet epävarma tarvitsemastasi lainamäärästä, esimerkiksi remonttiin usein sisältyy yllättäviä lisäkuluja, on joustoluotto hyvä vaihtoehto.

Matchbanker auttaa sinua löytämään netin parhaat lainat, lainakohteesta riippumatta. Tutustu lainalistaamme ja hae suosikkilainaasi jo tänään.

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla