Rahoitu.fi arvostelu

Rahoitu.fi on suomalainen lainojen välityspalvelu. Rahoitu.fi tarkoituksena on auttaa asiakkaita löytämään paras mahdollinen laina nopeasti ja vaivattomasti. Tässä arvostelussa käymme läpi Rahoitu.fi tietoja, asiakkaiden kokemuksia, hintoja, asiakaspalvelua ja lisäetuja läpi. Rahoitu.fi toimii yhteistyössä usean pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten sopivan laina löytyminen moneen erilaiseen tilanteeseen on helppoa.

9.6
Asiakaspalvelu
10
Käsittelyaika
10
Hinta
10
Lisäedut
8
Käyttäjäkokemus
10

Rahoitu.fi tuotteet

Uusi tuot
9.4
Arvostelu
Lainamäärä 1 000 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Tod. vuosikorko 4.9 – 18.1 %
Siirtoaika Tänään 08:00
 • Lainaa 60 000€ asti
 • 100% luotettava
 • Vertaile nopeasti ja ilmaiseksi
Esimerkki: Lainamäärä: 60 000 € | Takaisinmaksuaika: 15 vuotta | Todellinen vuosikorko: 4,78 % | Kuukausierä: 464 € | Lisämaksut: 49 € | Takaisinmaksun kokonaismäärä: 83 587 € | Lainan kokonaiskustannukset: 23 587€ | Todellinen vuosikorko: Minimi 4,90 % – Maksimi 18,10 %. | Takaisinmaksun vähimmäis- ja enimmäisaika 1 – 15 vuotta | Korkein vuosikorko: Maksimi 18.10 %. (Mainonta)

Rahoitu.fi

Rahoitu.fi on kotimainen lainojen vertailupalvelu. Rahoitu.fi toimii yhteistyössä jopa 20 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten erilaisia lainavaihtoehtoja on paljon. Rahoitu.fi kilpailuttaa lainat asiakkaan puolesta, sillä lainan hakeminen erikseen jokaisesta pankista vie paljon aikaa. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdellä hakemuksella on mahdollista saada monia lainatarjouksia eri pankeilta ja luotonantajilta. Lainaa on mahdollista hakea aina 60 000€ asti. Koko lainaprosessi tapahtuu internetissä, joten asiakkaan ei tarvitse käydä fyysisesti pankissa. Erilaisia lainavaihtoehtoja on monia. Yhdistelylaina on suosittu vaihtoehto, sillä yhdellä suuremmalla lainalla voi maksaa kalliit pienemmät lainat pois ja näin säästää kuukausikuluissa.

Rahoitu.fin yhteistyöpankit ja – rahoituslaitokset ovat kaikki tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä, ja heillä on Suomen Finanssivalvonna hyväksyntä. Asiakas voi täten luottaa siihen, että lainan hakeminen ja kilpailutus on täysin turvallista.

Arvioiden yhteenveto

Asiakkaiden kokemusten perusteella Rahoitu.fi palvelu on todettu helpoksi ja toimivaksi lainavertailupalveluksi. Monet asiakkaat ovat säästäneet sekä aikaa että rahaa kilpailuttamalla lainat Rahoitu.fi palvelun kautta. Nettisivut eivät ole yhtä hyvät kuin monella kilpailevalla yrityksellä, mutta ne toimivat kuitenkin ihan hyvin ja sivuilta löytyy kaikki tarvittava informaatio lainahakemukseen ja vakuudettomiin lainoihin liittyen. Lainatarjouksien saapuminen riippuu lainantarjoajien käsittelyajoista. Tarjoukset saapuvat viimeistään muutaman päivän sisällä, yleensä kuitenkin jo huomattavasti aikaisemmin.


Asiakaspalvelu

Rahoitu.fin asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse, sähköpostilla ja nettisivuilta löytyvän viestipalvelun kautta. Asiakaspalvelu on kokemusten mukaan ollut nopeaa ja ystävällistä. Asiakaspalvelun työntekijät palvelevat asiakkaita suomen kielellä.

Nettisivuilla on kattava “Usein kysytyt kysymykset” -osio, josta löytyy paljon informaatiota lainoihin ja lainahakemuksiin liittyen. Nämä kannattaakin käydä läpi ennen lainahakemuksen lähettämistä.


Hinta

10

Rahoitu.fin yhteistyöpankit ja -rahoituslaitokset tarjoavat lainaa samoilla koroilla, kun monet muut markkinoilla toimivat yritykset. Rahoitu.fi ei voi kuitenkaan vaikuttaa lainan korkoon ja kustannuksiin, sillä nämä ovat pankkien ja rahoituslaitoksien päätettävissä. Lainan korko on henkilökohtainen, ja siihen vaikuttavat haettu lainamäärä, takaisinmaksuaika, taloudellinen tilanne ja hakeeko lainaa yksin vai rinnakkaishakijan kanssa.

Lainahakemuksen tekeminen ja lainojen kilpailuttaminen Rahoitu.fi palvelun kautta on kuitenkin maksutonta asiakkaalle.


Käyttäjäkokemus

10

Asiakkaiden kokemusten perusteella Rahoitu.fi on todettu toimivaksi lainavertailupalveluksi. Lainahakemuksen lähettäminen on yksinkertaista ja siihen saa myös apua asiakaspalvelusta, mikäli hakemuksen kanssa tulee ongelmia. Hakemuksen lähettämisen jälkeen, asiakas pääsee kirjautumaan OmaRahoitu -sivuille, josta pääsee katsomaan lainatarjouksia. Rahoitu.fi sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla asiakkaat voivat kokeilla erilaisia lainasummia ja katsoa miten se vaikuttaa kuukausierään. Rahoitu.fi nettisivut on kuitenkin hieman vanhanaikaiset, mutta toimivat silti ihan hyvin.


Käsittelyaika

10

Käsittelyaika vaihtelee pankeista ja rahoituslaitoksista, eikä Rahoitu.fi voi valitettavasti vaikuttaa käsittelyn nopeuteen. Useat lainantarjoajat lähettävät tarjoukset jo muutamien minuuttien kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Joskus lainatarjouksen saamiseen menee muutama päivä, joten jos lainalla ei ole kiire kannattaa odottaa vähän aikaa, jotta mahdollisimman moni lainatarjous on saapunut.


Lisäedut

8

Rahoitu.fi yhteistyökumppanit tarjoavat erilaisia lisäetuja lainoille. Näihin kannattaakin tutustua lainatarjouksissa. Lisäedut voivat vaihdella paljonkin eri pankeilla, joten lisäetuja kannattaa vertailla pankkien kesken.

Suuri määrä yhteistyöpankkeja ja -rahoituslaitoksia takaa sen, että sopiva laina löytyy jokaiselle. Rahoitu.fi nettisivuilta löytyy blogi, josta löytyy paljon informaatiota lainamarkkinoista ja vinkkejä oman taloudellisen tilanteen kohentamiseksi.


Rahoitu Lainalaskuri
1 000 € 60 000 €
12 kuukautta 180 kuukautta
4.9 % 18.1 %

Kuukausierä

Kokonaiskulut

Maksettava takaisin


Rahoitu.fi laina

Rahoitu

Lainamäärä 1 000 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Korko 4.5 – 10 %
Tod. vuosikorko 4.9 – 18.1 %
Ikä 20 vuotta

Hyödyt

 • Suuri määrä yhteistyöpankkeja ja -rahoituslaitoksia
 • Lainahakemus ja kilpailutus maksutonta asiakkaalle
 • Yksinkertainen lainahakemus

Haitat

 • Asiakaspalvelu ei ole auki iltaisin ja viikonloppuisin
 • Asiakaspalvelu toimii vain suomen kielellä
 • Paljon mainoksia hakemuksen lähettämisen jälkeen

Asiakaspalvelu

10

Asiakaspalvelu on auki arkisin kello 9 ja 16 välillä, mutta asiakaspalvelu ei ole auki viikonloppuisin eikä iltaisin. Asiakaspalveluun saa yhteyden puhelimitse ja/tai sähköpostitse. Näiden lisäksi Rahoitu.fi nettisivulla voi käyttää viestipalvelua. Asiakaspalvelu toimii suomen kielellä, muista kielistä ei ole mainintaa nettisivuilla. Mikäli lainahakemuksen täyttämisen kanssa on ongelmia, voi asiakaspalveluun ottaa yhteyttä ja hakemus voidaan täyttää yhdessä asiakaspalvelijan kanssa.

Iloiset ja auttavaiset asiakaspalvelijat auttavat mieluusti lainoihin liittyvissä kysymyksissä. Trustpilot -arvostelun perusteella asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saamaansa asiakaspalveluun. Rahoitu.fi nettisivuilta löytyy myös “Usein Kysytyt Kysymykset” -sivu, josta löytyy paljon kysymyksiä ja vastauksia lainoihin ja lainahakemuksiin liittyen.

Yrityksen tiedot

YritysRahoitu.fi
OsoiteRuneberginkatu 5B, 00100 Helsinki
Sähköpostiinfo@rahoitu.fi
Puhelin045 493 3200

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai09:00 – 16:00
Tiistai09:00 – 16:00
Keskiviikko09:00 – 16:00
Torstai09:00 – 16:00
Perjantai09:00 – 16:00
LauantaiSuljettu
SunnuntaiSuljettu

Hinta

10

Rahoitu.fi ei voi vaikuttaa lainan korkoon ja muihin kuluihin. Kaikki tiedot on kuitenkin ilmoitettu selkeästi lainatarjouksissa, joten asiakkaan on helppo vertailla lainatarjouksia toisiinsa. Lainan kokonaiskustannukset koostuvat korosta, lainan muista kuluista, laina-ajasta ja lyhennystavasta. Yleensä korko on lainan kustannuksista suurin. Kustannukset vaihtelevat pankeittain, joten Rahoitu.fi suositteleekin vertailemaan lainoja niiden todellisen vuosikoron perusteella. Todelliseen vuosikorkoon on laskettu mukaan nimelliskorko ja kaikki lainaan liittyvät muut kulut ja kustannukset. Lainan nimelliskorko vaihtelee kuitenkin henkilökohtaisesti, ja se määritellään pankkien omien kriteerien mukaisesti. Usein koron suuruuteen vaikuttaa elämäntilanne, taloudellinen tilanne ja lainamäärän suuruus.

Lainan hakeminen Rahoitu.fi palvelun kautta on täysin maksutonta asiakkaille, sillä Rahoitu.fi saa palkkionsa yhteistyökumppaneilta. Tämän lisäksi lainahakemuksen lähettäminen ei sido asiakasta mihinkään.


Rahoitu.fi lainanhakuehdot

 • Hakijan tulee olla täysi-ikäinen
 • Säännölliset tulot
 • Luottotietojen täytyy olla kunnossa
 • Hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa

Eri pankeilla ja rahoituslaitoksilla on erilaisia kriteerejä luotonmyönnön suhteen. Pääsääntöisesti hakijan tulee olla täyttänyt 18 vuotta, mutta jotkut pankit vaativat jopa 25 vuoden ikää.


Käyttäjäkokemus

10

Asiakaskokemukset Rahoitu.fi palvelusta on hyvin positiivisia. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä palvelun helppouteen. Lainavertailu on toiminut vaivattomasti ja sen avulla asiakkaat ovat säästäneet suuria summia rahaa ja aikaa. Lainahakemuksen täyttäminen on yksinkertaista ja heti hakemuksen täyttämisen jälkeen asiakas pääsee kirjautumaan OmaRahoitu -sivuille, josta löytyy lainatarjoukset. Lainatarjoukset tulevat pääsääntöisesti muutamien minuuttien sisällä. Lainatarjouksien tutkimiseen ja vertailuun kannattaa käyttää hieman aikaa, jotta varmasti löytyy paras laina juuri omaan tilanteeseen.

Rahoitu.fi sivustolta löytyy lainalaskuri, jolla voi kokeilla lainasummia ja kuukausieriä ja niiden vaikutuksia toisiinsa. Lainalaskurin lisäksi sivustolta löytyy paljon informaatiota erilaisista lainoista ja yksinkertaisia selityksiä lainoihin liittyvistä termeistä. Vaikka nettisivu toimii ihan hyvin, on se kuitenkin hieman vanhanaikainen ja vaikealukuinen.


Käsittelyaika

10

Koska Rahoitu.fi on lainanvälittäjä, eikä siis myönnä lainaa itse, ei Rahoitu.fi voi vaikuttaa siihen kuinka nopeasti lainatarjoukset saapuvat asiakkaan OmaRahoitu -sivulle. Useat tarjoukset tulevat jo muutamien minuuttien sisällä lainahakemuksen lähettämisestä, mutta jollain lainantarjoajilla voi kestää kauemmin. Pääosin lainatarjoukset tulevat viimeistään 1-2 pankkipäivän sisällä. Asiakkaat ovat olleet kuitenkin tyytyväisiä palvelun nopeuteen. 

Käsittelyaikaan vaikuttaa myös tarvitseeko lainaa tarjoava pankki tai rahoituslaitos asiakkaasta lisätietoja tai liitteitä, kuten esimerkiksi palkka- tai eläkelaskelman. Nämä kannattaakin olla valmiina, jotta lainahakemuksien käsittely kävisi mahdollisimman jouhevasti.

Kun laina on lopullisesti hyväksytty ja asiakas allekirjoittanut lainan verkkopankin kautta, laina maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille yleensä välittömästi. Pankista riippuen rahojen siirtyminen asiakkaan ilmoittamalle tilille voi kestää muutamista tunneista enintään muutamaan päivään.


Lisäedut

8

Useat Rahoitu.fi yhteistyöpankit tarjoavat erilaisia lisäetuja lainoille, kuten takaisinmaksuturvia ja lyhennysvapaakuukausia. Rahoitu.fi ei kuitenkaan voi vaikuttaa näihin, sillä nämä ovat yksinomaan lainan myöntävän pankin lisäetuja. Näihin lisäetuihin kannattaa kiinnittää huomiota, vertailtaessa lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta. 

Rahoitu.fi lainavertailupalvelu auttaa asiakkaita löytämään sopivan lainan vaivattomasti. Suuri määrä yhteistyöpankkeja takaa sen, että sopiva laina löytyy varmasti. Rahoitu.fi kautta on mahdollista hakea ja vertailla eri pankkien vakuudettomia lainoja täysin maksutta ja ilman sitoumuksia.

Rahoitu.fi nettisivuilla on myös blogi, josta löytyy lukemisen arvoisia kirjoituksia talouteen ja lainoihin liittyen. Blogissa myös hyviä vinkkejä miten parantaa omaa taloudellista tilannetta.


Yhteenveto

Rahoitu.fi palvelun kautta voi hakea ja kilpailuttaa jopa 20 eri pankkia ja rahoituslaitosta täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia ottaa lainaa. Koko lainaprosessi hoituu internetissä, joten asiakkaan ei tarvitse käyttää aikaa eri pankkien konttoreissa vierailemiseen. Rahoitu.fi lainavertailu on siis nopea ja kätevä tapa löytää edullinen ja sopiva laina. 

Asiakaspalvelu toimii puhelimitse ja sähköpostin välityksellä arkipäivisin. Rahoitu.fi sivustolta löytyy “Usein kysytyt kysymykset” -sivu, josta löytyy kattavasti tietoa lainan hakuun. Lainojen hinnoittelu perustuu täysin lainan myöntävän pankin hinnoitteluun, joten Rahoitu.fi ei voi vaikuttaa lainan korkoon tai muihin kuluihin. Kaikki lainaan liittyvät kulut löytyvät helposti pankkien lähettämistä lainatarjouksista.

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä Rahoitu.fi palveluun ja ovat kokeneet, että lainavertailusta on ollut hyötyä. Rahoitu.fi ei lupaa tiettyä käsittelyaikaa, sillä lainatarjouksien saapuminen riippuu täysin pankkien ja rahoituslaitoksien käsittelyajoista.

Asiakkaiden arvostelut Trustpilotissa

Katso uusimmat saatavilla olevat Trustpilot-arvostelut: Rahoitu

Arvostelut: 2790 • Hyvä
TrustScore: 4.5 4.6
5 1-tähti
75%
4 1-tähti
20%
3 1-tähti
2%
2 1-tähti
0%
1 2-tähteä
2%
M
Matti 1 Arvostelu
TrustScore: 5

Nopeat tarjoukset

Vanha luotto tuli kilpailutettua ja tarjous oli erinomainen.

M
Maarit 1 Arvostelu
TrustScore: 5

Helppous

Helppous ja nopeus

PH
Pirkko Helena Frisk 2 Arvostelut
TrustScore: 5

Nopeasti hoidettu .

Nopeasti hoidettu tarjoukse

Matchbanker > Lainaa > Rahoitu.fi arvostelu

Viimeisimmät uutiset