Lainaa 20 000 euroa

Kun haet lainaa 20 000 € on suositeltavaa kilpailuttaa ja vertailla lainamarkkinoiden tarjontaa. Käyttämällä Matchbankerin ilmaista lainavertailupalvelua löydät suosikkilainasi nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi! Voit lähettää lainahakemuksen vaikka heti, sillä et sitoudu vielä mihinkään ja voit hylätä vastaanotetun tarjouksen! Matchbankerilta löydät saat lainaa 20 000 € ilman vakuuksia.

Lue lisää
Päivitetty 12.04.2021

Lainaa 20000 € isompaan hankintaan!

kirjoittanut Mikael
Lainaa 20000

Voit hakea Matchbankerin kautta nopeasti, helposti ja täysin ilmaiseksi parasta 20 000 € lainaa!

Pienet pikalainat netistä ovat monelle tuttuja, mutta nyt voit hakea myös suurempaa, jopa usean kymmenen tuhannen euron lainaa ilman vakuuksia!

20 000 euron laina voi tulla tarpeeseen vaikkapa silloin, kun etsit yhdistelylainaa lainojen yhdistämiseen.

Voit hakea vaikka heti lainaa 20 000 €, mutta tarjontaa on paljon ja siksi Matchbanker on vertailuprosessissa suureksi avuksi!

Lainamarkkinoilla on sadoittain lainatarjoajia joten parhaimman lainan valinta voi olla haastavaa.

Matchbankerin lainavertailulistan avulla näet lainojen todellisen vuosikoron yhdellä klikkauksella ja saat lainatarjouksen jopa minuuteissa!

Helppoa, eikö?

Tässä artikkelissa kerromme:

Mitkä ovat lainanhaku kriteerit?

Kun haet lainaa 20 000 €, haluaa lainantarjoajat varmistua yleisistä perustiedoista, kuten esimerkiksi:

 1. Ikäsi (suuremmissa 20 000€ lainoissa jopa 24 v)
 2. Sosiaaliturvatunnuksesi
 3. Osoitteesi
 4. Puhelinnumerosi 
 5. Luottotietosi

Vaikka lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, tulisi silti pitää mielessä, että laina on velkaa ja velka on maksettava lainaehtojen mukaisesti takaisin ajallaan.

Ottaessasi lainaa tulisi myös huomioida, että korkokulut nousevat huomattavasti jos takaisinmaksu pitkittyy.

Lainantarjoajat usein myös haluavat liitteet säännöllisistä tuloista, siksi on mahdollista, että joudut toimittamaan palkkakuitit viimeiseltä 3 kuukaudelta.

Sinulla ei yleensä ole esteitä saada hyväksytty lainapäätös, jos täytät nämä kriteerit.

Hae lainaa 20 000 € ilman vakuuksia Matchbankerilla

Matchbankerin avulla voit hakea lainaa 20 000 €, ilman vakuuksia! Sinun ei tarvitse käydä eri pankkineuvotteluissa lomakkeineen vaan saat lainatarjouksen minuuteissa ja rahat tilillesi jopa vuorokaudessa!

Matchbankerin tavoitteena on tehdä lainanhakemisesta mahdollisimman helppoa, turvallista ja läpinäkyvää. Päivitämme lainalistaamme parhaita markkinoilla olevia lainatarjoajia, koska meille on tärkeää että, sinä asiakkaanamme löydät sopivan ja edullisen lainan.

On suositeltavaa lähettää useampi lainahakemus ja vertailla lainatarjouksia keskenään, sillä lainatarjoukset ehtoineen vaihtelevat.

Kun vertailet lainoja lainalistamme avulla tarkastele todellista vuosikorkoa, sillä se sisältää kaikki yhteenlasketut lainakulut. Monilla on tapana vertailla vain lainojen korkoja, mikä voi antaa virheellisen kuvan todellisista kuluista.

Matchbankerilla lainanhaku on:

 1. Nopeaa
 2. Turvallista
 3. Helppoa
 4. Vakuudetonta

Esimerkki 20 000 € autolaina:

Laina 20 000 €, missä on 18,02 % vuosikorko ja maksuaika 24 kk, 15 € / kk käsittelykuluilla – kaikki lainakulut: 3968,21 €

Kyseisessä lainassa todellinen vuosikorko on 21,42 % ja kaikki lainakulut 24 kk laina-ajalta ovat 3968,21 euroa.

Yleinen nyrkkisääntö lainoissa on että, mitä lyhyempi maksuaika lainalla on, sitä pienemmät kulut myös ovat.

Mitä sinun tulisi huomioida ennen kuin haet lainaa 20 000 €?

Hakiessasi lainaa 20 000 € sinun tulisi perehtyä lainaehtoihin tarkasti. Lainaehdot ja korot vaihtelevat lainoittajien kesken ja jotta takaisinmaksu sujuisi varmasti hyvin, tulisi hakijan tietää mihin ehtoihin on sitoutumassa.

Yleinen nyrkkisääntö lainoissa on että, mitä suurempi lainasumma on, sitä suuremmat ovat myös korkokustannukset.

Tässä esimerkki eri suuruisista lainoista, joiden laina-aika on 3 vuotta ja nimelliskorko on 12 %:

LainamääräMaksat takaisin
1000 €1 195,72 €
10 000 €11 957,15 €
20 000 €23 914,30 €

Lainan ottaminen on iso päätös, jota tulisi miettiä tarkoin. Mikäli otat suuren lainan, ilman vakituisia tuloja voi tämä johtaa taloudellisiin ongelmiin, siksi suosittelemme ottamaan lainan vain jos pystyt sitoutumaan lainaehtoihin.

Mieti siis tarkkaan tarvitsetko varmasti 20000 € lainaa?

Ennen kuin haet lainaa, on suositeltavaa laatia budjetti, sillä kartoittamalla taloudellisen tilanteesi saat selkeän kuvan minkälaisiin lainaehtoihin pystyt sitoutumaan.

Muista myös että, mitä aikaisemmin haet lainaa 20000 €, sitä nopeammin saat sen tilillesi.

Näet Matchbankerin lainavertailu listasta arvioidun siirtoajan, mutta tähän kuitenkin vaikuttaa myös hakemuksen ajankohta. Mitä aikaisemmin haet päivällä pankin aukioloaikojen mukaan, sitä todennäköisemmin hakemuksesi käsitellään saman päivän aikana.

Vertaile 20000 € lainat vaivatta

Sopiiko 20 000 € laina sinulle?

Matchbankerin kautta lainanhaku onnistuu täysin sähköisesti ja saat jopa samana päivänä rahat tilillesi. 20 tonnin laina sopii hyvin vaikka sinulle, jonka tavoitteena on lainojen yhdistäminen helposti.

Netistä haettava 20000 € laina voi olla hyvä ratkaisu jos:

 1. Tarvitset suuren lainan
 2. Haluat rahat nopeasti tilillesi
 3. Et halua vakuuttaa omaisuutta
 4. Et halua perustella mihin haet lainaa
 5. Olet varma, että pystyt noudattamaan takaisinmaksua

Oletko saanut kielteisen lainapäätöksen?

Lainatarjoajat tarkistavat aina asiakkaidensa luottokelpoisuuden, kun he hakevat lainaa 20 000 €, sillä he haluavat välttää riskejä ja varmistua sujuvasta takaisinmaksusta.

Näin voit parantaa mahdollisuuksiasi saada hyväksytty lainapäätös:

 1. Vakuudeton laina

  Asettamalla omaisuuttasi lainan vakuudeksi voit parantaa luottokelpoisuuttasi.

 2. Kanssahakija

  Hakemalla lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, vastaatte molemmat yhdessä lainasta. Tämä parantaa mahdollisuuksia saada myönteinen lainapäätös.

 3. Huolehdi vanhoista veloistasi

  Maksamalla pois vanhat velkasi parannat luottokelpoisuuttasi ja maksukykyäsi. Mikäli sinulla on jo paljon pieniä lainoja, voi lainojen yhdistäminen olla avuksi.

Jos olet saanut kielteisen lainapäätöksen voi se johtua rekisteröidystä maksuhäiriömerkinnästä, joka on rekisteröitynyt Bisnode Finlandille tai Suomen Asiakastiedolle.

On suositeltavaa maksaa pois vanhat laskut ennen kuin haet uutta lainaa, sillä myös siten voit parantaa luottokelpoisuutesi.

Perinteisestä kivijalkapankista on kuitenkin mahdollista saada lainaa tietyin ehdoin myös ilman luottotietoja, sillä pankit usein sisältävät lainaneuvottelun, jossa vakuuksista ja maksukyvystä voi keskustella tapauskohtaisesti.

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Lainaa 20 000 €: 4.6/5 perustuen 31 arviointiin - Lisää arvostelu