Arviointi Santander

Santander tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita toteuttamaan unelmansa. Olipa kyseessä sitten vakuudeton laina, ajoneuvorahoitus tai ostorahoitus, Santander on valmis tukemaan siinä. Yhtiö korostaa vastuullisuutta kaikessa toiminnassaan, kannustaen asiakkaita harkitsemaan taloudellisia päätöksiään ja elämään kohtuudella.

Santander Yksityislaina

Santander Consumer Finance Oy on osa vuonna 1857 perustettua kansainvälisesti toimivaa Santander-konsernia. Santander on yksi maailman suurimmista pankeista, ja se toimii yli 40 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja Aasiassa. Santander työllistää yli 200 000 pankki- ja rahoitusalan ammattilaista, jotka palvelevat yli 130 miljoonaa asiakasta. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Madridissa. Santander Suomi on osa Santander Nordic-ryhmää yhdessä Norjan, Ruotsin ja Tanskan kanssa. Pohjoismaissa Santander on erikoistunut erityisesti auto- ja kuluttajarahoituspalveluihin. Santanderin Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Oslossa. Vuonna 2007 toimintansa aloittanut Santander Consumer Finance Oy rahoitusyhtiö vastaa Santanderin Suomen toiminnoista. Yhtiö tarjoaa yksilöllisiä ja joustavia rahoitusvaihtoehtoja niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Santander pyrkii toimimaan  edelläkävijänä tuomalla jatkuvasti uusia palveluja markkinoille, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingin Kulosaaressa.

Santanderin tuotevalikoima kattaa laajan kirjon rahoituspalveluita, mukaan lukien vakuudettomat lainat, ajoneuvo- ja ostorahoitukset sekä lainaturvat. Yhtiö on sitoutunut tarjoamaan joustavia ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita. Santander ymmärtää vastuullisuuden olevan avainasemassa liiketoiminnassa, ja se näkyy kaikessa heidän toiminnassaan – oli kyse sitten autorahoituksesta tai energiaremontista. Santander pyrkii myös aktiivisesti edistämään vastuullisia valintoja ja kestävää elämäntapaa, kuten heidän ”Elä kohtuudella” -kampanjansa osoittaa.

Arvioiden yhteenveto

Santander erottuu rahoitusmarkkinoilla monipuolisena ja vastuullisena toimijana Suomessa. He tarjoavat innovatiivisien ratkaisujen lisäksi laajan valikoiman rahoitustuotteita, kuten lainoja ja ajoneuvorahoitusta. Yhtiö panostaa vahvasti asiakaspalveluun ja tarjoaa selkeät lainaehdot. Nopea käsittelyaika ja joustavat maksuehdot lisäävät asiakkaiden taloudellista turvaa. Santanderin sitoutuminen vastuullisuuteen tekee heistä luotettavan vaihtoehdon rahoitusmarkkinoilla.


Asiakaspalvelu

Santander panostaa monipuoliseen asiakaskokemukseen tarjoamalla verkkopalvelun ja asiakaspalvelun, joka on saatavilla laitteesta riippumatta. Heidän asiakaspalvelunsa on saanut positiivista palautetta henkilökohtaisuudesta, nopeudesta, asiantuntemuksesta ja avoimuudesta. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluaan asiakaspalautteen perusteella sekä ylläpitämään korkeita standardeja rahoitusalalla.


Hinta

Santander korostaa avoimutta tarjoamalla selkeää tietoa lainatuotteista verkkosivustollaan. He esittävät todellisen vuosikoron selkeästi kaikkine kustannuksineen sekä pyrkivät pitämään ylimääräiset kulut alhaisina. Tämä heijastaa heidän sitoutumistaan reiluun hinnoitteluun ja asiakastyytyväisyyteen, joka auttaa rakentamaan pitkäaikaisia asiakassuhteita.


Käyttäjäkokemus

Santanderin verkkosivusto tarjoaa käyttäjille sujuvan ja luontevan kokemuksen asiakaspalvelua korostaen. Sivusto on responsiivinen ja visuaalisesti ammattimaisen näköinen. Se heijastaa yrityksen sitoutumista vastuullisuuteen ja korostaa kestävää kehitystä sekä eettisiä toimintatapoja, mikä vahvistaa luottamusta rahoituslaitokseen.


Käsittelyaika

Santanderin lainanhakuprosessi on suunniteltu nopeaksi ja tehokkaaksi. Yhtiö käyttää kehittyneitä teknologioita ja algoritmeja hakemusten nopeaan käsittelyyn, joka mahdollistaa usein lainapäätökset vielä saman päivän aikana. Asiakkaan tilille tapahtuva varojen siirto on myös optimoitu nopeaksi. Vaikka nopeus on keskeistä, päätöksenteon laatu säilyy korkeana, sillä jokainen hakemus käy läpi perusteellisen tarkastelun. Santander korostaa myös avoimuutta koko prosessissa.


Lisäedut

Santander tarjoaa asiakkailleen joustavia lainaehtoja, erilaisia vakuutuksia taloudellisten riskien varalle sekä innovatiivisia rahoitusratkaisuja, kuten All in One -autorahoituksen. Yhtiö sitoutuu myös vastuullisuuteen ”Elä kohtuudella” -kampanjansa kautta, jonka tarkoituksena on edistää vastuullista taloudenhoitoa ja asiakkaiden taloudellista hyvinvointia. Tämä tekee Santanderin rahoitustuotteista houkuttelevia ja monipuolisia.


Santander – lainat

Lainamäärä2.000 – 50.000 €
Laina-aika2 – 15 Maksuaika
Tod. vuosikorkoalkaen 9,01 %

Hyödyt

 • Monipuoliset rahoitustuotteet ja innovatiiviset ratkaisut.
 • Nopea käsittelyaika ja joustavat maksuehdot.
 • Sitoutuminen vastuullisuuteen ja selkeä hinnoittelu.

Haitat

 • Rajoitettu asiakaspalveluaika puhelimitse.
 • Ei mainittu erityisiä säästötilejä tai sijoituspalveluita.
 • Vakuutusten tarkempi kattavuus ja hinnat eivät ole selvillä.

Asiakaspalvelu

Santander panostaa asiakaskokemukseen tarjoamalla monipuolisia yhteydenottotapoja. Täysin sähköinen Santander verkkopalvelu on aina tavoitettavissa. Santander verkkopalvelussa voit hoitaa lainasopimukseesi liittyviä asioita millä tahansa laitteella 24/7. Verkkopalveluun kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteen avulla.

Santander asiakaspalvelu auttaa asiakkaitaan verkkopalvelun välityksellä ja puhelimitse. Verkkopalvelussa asiakas voi itse hoitaa sopimukseensa liittyviä muutoksia tai lähettää viestin asiakaspalveluun.

Santander asiakaspalvelu palvelee puhelimitse tiistaista perjantaihin klo 12-16. Puhelut maksavat liittymäsi matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksun verran.

Lisäksi löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Santanderin verkkosivuilta. Ulkoisten lähteiden, kuten Trustpilotin ja Google-arvostelujen, perusteella Santanderin asiakaspalvelulla on vankka maine. Asiakkaat arvostavat erityisesti henkilökohtaista palvelua, nopeita vastauksia ja asiantuntevaa neuvontaa. Santanderin asiakaspalvelutiimi saa kiitosta myös selkeästä viestinnästä ja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden huomioimisesta.

Yhtiö pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluaan asiakaspalautteen perusteella, mikä näkyy myös heidän sitoutumisessaan vastuullisuuteen ja läpinäkyvyyteen kaikessa toiminnassaan. Santander ymmärtää, että erinomainen asiakaspalvelu on avain menestykseen rahoitusalalla, ja se on sitoutunut ylläpitämään korkeita standardeja tässä suhteessa.

Yrityksen tiedot

YritysSantander Consumer Finance Oy
OsoiteRisto Rytin tie 33, 00570 Helsinki
Sahkopostiosoiteyritysasiakas@santanderconsumer.fi
Puhelinnumero+358 (0)9-8564 5100.

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai
Tiistai12:00 – 16:00
Keskiviikko12:00 – 16:00
Torstai12:00 – 16:00
Periantai12:00 – 16:00
Lauantai
Sunnuntai

Hinta

Yhtiö on sitoutunut avoimuuteen, mikä näkyy sen helppokäyttöisissä verkkosivustollaan – sieltä löytyy kattavasti tietoa eri lainatuotteista, niiden koroista sekä mahdollisista lisämaksuista. Tämä avoimuus auttaa asiakkaita tekemään perusteltuja päätöksiä ja valitsemaan lainatuotteen, joka sopii parhaiten heidän taloudelliseen tilanteeseensa.

Santanderin todellinen vuosikorko on esimerkki yhtiön avoimuudesta. Se on esitetty selkeästi ja ymmärrettävästi, ja se sisältää kaikki lainan kustannukset. Todellinen vuosikorko on tärkeä mittari lainan kokonaiskustannuksille, ja se sisältää nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksun ja tilinhoitomaksut.

Lisäksi Santander pyrkii pitämään ylimääräiset kulut ja maksut mahdollisimman alhaisina. Tämä on osa heidän sitoutumistaan vastuulliseen lainaamiseen, sillä he ymmärtävät piilotettujen maksujen voivan olla taakka asiakkaille. Yhtiön avoimuus ja rehellisyys hinnoittelussaan heijastavat heidän haluaan rakentaa pitkäaikaisia, luottamukseen ja keskinäiseen kunnioitukseen.

Santanderin hinnoittelun avoimuus on myös osoitus heidän sitoutumisestaan asiakastyytyväisyyteen. He ymmärtävät selkeän ja reilun hinnoittelun olevan olennaista asiakasuskollisuudelle ja positiivisille asiakaskokemuksille. Tämän vuoksi he ovat sitoutuneet tarjoamaan kilpailukykyisiä korkoja ja kohtuullisia maksuja, jotka ovat linjassa markkinoiden kanssa ja heijastavat heidän arvojaan vastuullisena rahoituslaitoksena.


Lainaehdot

Santander-lainan saamiseksi sinun on täytettävä seuraavat edellytykset:

 • Olet vähintään 24-vuotias
 • Asut pysyvästi Suomessa
 • No payment remarks accepted
 • Olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti
 • Tulosi ennen veroja ovat vähintään 1500 euroa kuukaudessa

Lainapäätös tehdään kokonaisarviona hakijan tietojen perusteella. ​Yli 20 000 euron lainan hakijoilta edellytetään vakaata tulotasoa sekä omistusasuntoa. Asuntoa ei kuitenkaan käytetä lainan vakuutena. ​


Käyttäjäkokemus

Santanderin verkkosivusto on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille sujuva ja luonteva kokemus, joka mahdollistaa helpon pääsyn tärkeään tietoon ja palveluihin. Sivuston rakenne on looginen ja selkeä, mikä tekee navigoinnista vaivatonta sekä tietokoneella että mobiililaitteilla. Responsiivinen suunnittelu varmistaa, että sisältö mukautuu eri laitteiden näyttökokoihin ja tarjoaa optimaalisen käytettävyyden kaikilla alustoilla.

Yksi sivuston merkittävistä piirteistä on sen keskittyminen asiakaspalveluun. ”Asiakaspalvelu”-osio on helposti löydettävissä, ja se sisältää kattavan UKK-osion, josta löytyy vastauksia yleisiin kysymyksiin. Lisäksi Santander tarjoaa verkkopalvelun, jossa asiakkaat voivat hallinnoida lainasopimuksiaan, tarkastella saldotietoja ja tehdä muita toimenpiteitä omatoimisesti.

Sivuston visuaalinen ilme on moderni ja ammattimainen, ja se heijastaa Santanderin brändi-identiteettiä. Värimaailma, kuvitus ja typografia ovat yhdenmukaisia, mikä luo miellyttävän visuaalisen kokemuksen.

Santanderin verkkosivusto on myös esimerkki yrityksen sitoutumisesta vastuullisuuteen. ”Vastuullisuus” on näkyvästi esillä, ja siihen liittyvä sisältö korostaa Santanderin pyrkimyksiä edistää kestävää kehitystä ja eettisiä toimintatapoja. Tämä viestii käyttäjille, että he ovat tekemisissä vastuuntuntoisen ja luotettavan rahoituslaitoksen kanssa.


Käsittelyaika

Santanderin lainanhakuprosessi on suunniteltu tarjoamaan nopeutta ja tehokkuutta, mikä on keskeistä nykypäivän nopeatempoisessa taloudellisessa ympäristössä. Yhtiö ymmärtää, että kun asiakkaat hakevat lainaa, heidän tarpeensa ovat usein kiireellisiä – nopea päätöksenteko voi siis olla ratkaisevan tärkeää. Tästä syystä Santander käyttää kehittyneitä teknologioita ja algoritmeja, jotka mahdollistavat hakemusten nopean käsittelyn ja arvioinnin. Tämä automatisoitu prosessi vähentää manuaalista työtä ja mahdollistaa nopeat lainapäätökset, usein jopa saman päivän aikana.

Kun lainapäätös on tehty, varojen siirto asiakkaan tilille on myös optimoitu nopeaksi. Santanderin sisäiset järjestelmät on suunniteltu käsittelemään maksut tehokkaasti, jotta asiakkaat pääsevät käsiksi rahoitukseen mahdollisimman nopeasti. Tämä on erityisen tärkeää tilanteissa, joissa varat ovat tarpeen välittömästi, kuten odottamattomien menojen kohdalla.

Vaikka nopeus on Santanderin lainaprosessin keskeinen osa, yhtiö ei koskaan tee kompromisseja päätöksenteon laadun suhteen. Jokainen lainahakemus käy läpi perusteellisen tarkasteluprosessin, jossa arvioidaan asiakkaan taloudellinen tilanne ja lainan takaisinmaksukyky. Tämä varmistaa, että myönnetty laina on kestävällä pohjalla ja että asiakkaat eivät ota liiallista taloudellista riskiä.

Lisäksi Santander on sitoutunut avoimuuteen koko lainaprosessissin aikana. Yhtiö tarjoaa selkeää tietoa hakemuksiin tarvittavista tiedoista sekä päätöksentekoprosessin toiminnasta. Tämä auttaa asiakkaita ymmärtämään, mitä heiltä odotetaan ja miten he voivat parantaa mahdollisuuksiaan saada lainaa.


Lisäedut

Santander tarjoaa asiakkailleen useita lisäetuja, jotka tekevät heidän rahoitustuotteistaan houkuttelevia ja monipuolisia. Yksi merkittävimmistä eduista on Santanderin lainaehdoissaan tarjoama joustavuus. Asiakkaat voivat hyötyä muun muassa mahdollisuudesta mukauttaa maksuaikataulujaan taloudellisen tilanteensa mukaan, mikä on erityisen arvokasta odottamattomissa taloudellisissa tilanteissa.

Lisäksi Santander tarjoaa erilaisia vakuutustuotteita, jotka on suunniteltu suojaamaan asiakkaita mahdollisilta laina-ajan taloudellisilta riskeiltä. Nämä vakuutukset, kuten lainaturva, tarjoavat mielenrauhaa ja taloudellista turvaa esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai tapaturman varalta.

Santander on myös tunnettu innovatiivisista rahoitusratkaisuistaan, kuten All in One -autorahoituksesta, joka yhdistää useita palveluita yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat hallinnoida kaikkia autoiluun liittyviä kuluja yhden kuukausimaksun kautta, mikä tekee budjetoinnista ja talouden hallinnasta helpompaa.

Yhtiö on sitoutunut myös vastuullisuuteen, mikä näkyy heidän ”Elä kohtuudella” -kampanjassaan. Tämän aloitteen tarkoituksena on edistää vastuullista taloudenhoitoa ja auttaa asiakkaita ymmärtämään paremmin omaa maksukykyään sekä välttämään ylivelkaantumista. Tämä osoittaa Santanderin keskittyvänrahoitusratkaisujen tarjoamisen lisäksi myös asiakkaidensa taloudellisen hyvinvoinnin tukemiseen pitkällä aikavälillä.


Muuta huomioitavaa

Santander on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen paitsi monipuolisia rahoitusratkaisuja, myös lisäarvoa tuovia palveluja ja tietoja. Yhtiön verkkosivusto on kattava resurssi, josta löytyy tietoa kaikista heidän tarjoamistaan tuotteista, kuten vakuudettomista lainoista, ajoneuvo- ja ostorahoituksesta, lainaturvasta sekä All in One -autorahoituksesta. Sivustolta löytyy myös hyödyllisiä vinkkejä ja ajankohtaisia artikkeleita, jotka auttavat asiakkaita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Yksi Santanderin keskeisistä arvoista on vastuullisuus, joka näkyy kaikessa heidän toiminnassaan. Yritys kannustaa asiakkaita vastuulliseen taloudenhoitoon ja se tarjoaa “Elä Kohtuudella”-sivusotn kaltaisia työkaluja, jotka auttavat ihmisiä ymmärtämään oman maksukykynsä ja välttämään ylivelkaantumista. Lisäksi Santander on aktiivinen yhteiskunnallinen toimija, joka osallistuu erilaisiin vastuullisuushankkeisiin ja ympäristöaloitteisiin.

Santanderin verkkosivusto on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja informatiiviseksi, jotta asiakkaat voivat helposti löytää tarvitsemansa tiedot ja palvelut. Asiakaspalvelu on myös helposti tavoitettavissa, ja verkkosivustolta löytyy kattava UKK-osio, joka tarjoaa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Näin ollen Santander ei ainoastaan tarjoa rahoitusratkaisuja, vaan se on myös sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laadukasta palvelua ja tukea kaikissa rahoitusasioissa.


Yhteenveto

Santander erottuu rahoitusmarkkinoilla monipuolisena ja vastuullisena toimijana. Yhtiön juuret ulottuvat kauas historiaan, ja sen osana toimiva Santander Consumer Finance Oy on vakiinnuttanut asemansa luotettavana rahoituspalveluiden tarjoajana Suomessa. Santanderin tarjoamat tuotteet kattavat laajan kirjon, mukaan lukien henkilökohtaiset lainat, ajoneuvorahoitus sekä innovatiiviset ratkaisut kuten All in One -autorahoitus.

Asiakaspalvelu on Santanderilla korkealla tasolla, ja yhtiö panostaa käyttäjäyställisiin digitaalisiin palveluihin, jotka ovat asiakkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Yhtiön hinnoittelu ja lainaehtojen avoimuus ovat kilpailukykyisiä, ja ne on esitetty selkeästi – tämä helpottaa asiakkaiden päätöksentekoa.

Santanderin käsittelyajat ovat nopeita, mikä on mahdollista tehokkaan ja automatisoidun prosessin ansiosta. Lisäetuna yhtiö tarjoaa erilaisia vakuutustuotteita ja joustavuutta maksuaikatauluissa, mikä lisää asiakkaiden taloudellista turvaa ja mielenrauhaa. Yhtiö on myös sitoutunut vastuullisuuteen, mikä näkyy niin heidän sisäisissä toimintatavoissaan kuin yhteiskunnallisessa vaikuttamisessaankin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Santander on luotettava valinta niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin, jotka etsivät joustavia, avoimia ja vastuullisia rahoitusratkaisuja. Santanderin jatkuva pyrkimys kohti innovaatioita ja asiakaskokemuksen parantamista tekevät pankista houkuttelevan vaihtoehdon rahoitusmarkkinoilla.

Matchbanker > Lainaa > Arviointi Santander

Viimeisimmät uutiset