Lainaa heti

Tarvitsetko lainaa heti? Verkosta haettava pikalaina on nopein tapa lainata rahaa. Koko hakuprosessi tapahtuu sähköisesti ja laina siirrettään tilillesi lähes heti. Voit myös vertailla kymmeniä lainoja keskenään ja valita sinulle sopivimman lainantarjoajan. Kilpailuttaminen Matchbankerilla on täysin ilmaista, joten voit aloittaa vaikka heti.

Lue lisää
Päivitetty 27.01.2021

Laina heti - pikalaina sopii yllättäviin kuluihin

kirjoittanut Mikael
Lainaa heti

Yllättävissä tilanteissa saatat tarvita lainaa heti. Tällaisissa tilanteissa lainan käsittelyn ja siirron odottaminen ei ole mahdollista. Internetistä haettava pikalaina voidaan siirtää tilillesi lähes heti, usein saman päivän aikana, eikä hakemisessakaan mene kuin muutama minuutti. 

Sinun ei tarvitse enään käydä pankkineuvotteluissa lomakkeiden kanssa, sillä voit saada lainaa heti tilille Matchbankerin kautta.

Laina on aina tärkeä taloudellinen päätös, joka tulee tehdä harkiten. Lainan haku kannattaa aina aloittaa lainavaihtoehtojen vertailulla. Tässä lainavertailupalvelu Matchbanker on suureksi avuksi.

Tässä artikkelissa kerromme kuinka:

Lainaa heti – vaivattomalla nettilainalla

Voit hakea lainaa heti netistä ja säästää näin huomattavasti aikaa. Kun olet löytänyt vakuudettoman lainan Matchbankerin lainalistasta voit siirtyä suoraa lainahakemukseen. Vastauksen saat yleensä hyvin nopeasti ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Olet saattanut nähdä joidenkin lainantarjoajien mainostavan lainaa heti, tai rahojen tilille siirtoa jopa 15 minuutissa, mutta saatat miettiä, onko tämä lainkaan realistista?

Tämä aika lasketaan yleensä siitä hetkestä, kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen. Hakemuksen täyttämiseen ja sen hyväksymiseen kulunut aika ei useinkaan kuulu tähän arvioon.

Hakemuksen täyttämiseen ei kulu kuin muutamia minuutteja, mikäli sinulla on kaikki tarvittavat tiedot valmiina. Lainantarjoaja tarkistaa luottotietosi automaattisesti ja tämän jälkeen tilisiirto tapahtuu yleensä välittömästi.

Voit siis saada pikalainaa lähes heti tilillesi. Tässä muutama esimerkki nopeimmista pikalainoista, jotka voit saada tilillesi heti:

LainaLainamäärä
Ferratum Joustava4000 €
Vivus pikavippi300 – 600 €
Credigo kulutusluotto500 – 5000 €
Ege pikavippi100 €

Jotkin lainatarjoajat tekevät lainaajan luottoluokituksen manuaalisesti, jolloin prosessi kestää hieman pidempään ja käsittely tapahtuu ainoastaan normaaleina aukioloaikoina.

Huomaa myös, että lakimuutoksen myötä:

Lainarahoja ei siirretä tilillesi yöllä, klo. 23-07 välisenä aikana.

Tämä tarkoittaa, että kello 23-07 välisenä aikana hakemasi laina siirretään tilillesi aikaisintaan aamu seitsemän jälkeen.

Siirtoaika voi olla myös pidempi pankistasi riippuen.

pikavippi_heti
Lainaa_ilman_vakuuksia

Usein kysyttyä pikalainoista

Miten saan lainaa heti?

Vakuudettomat pikalainat ovat yksi nopeimmista tavoista saada lainaa heti tilillesi. Varmistuaksesi, että saat rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti, selvitä onko lainoittaja yhteistyössä oman pankkisi kanssa ja hae lainaa hyvissä ajoin arkipäivänä.

Mikä on lainan käsittely- ja siirtoaika?

Lainan käsittelyaika on hakemuksen käsittelyyn ja lainan hakijan luottokelpoisuuteen käytetty aika. Siirtoaika on rahojen siirtoon kuluva aika.

Miksi sain kielteisen lainapäätöksen?

Kielteinen lainapäätös voi johtua useista seikoista. Yleisimpiä syitä ovat rekisteröity maksuhäiriömerkintä tai muu luottokelvottomuus. Voit myös olla liian nuori hakemaan kyseistä lainaa, tai et täytä jotakin muuta lainoittajan asettamaa kriteeriä.

Kuinka voin parantaa mahdollisuuksiani saada lainaa?

Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada myönteinen lainapäätös mm. hakemalla lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, maksamalla pois vanhat laskusi ja parantamalla menojesi ja tulojesi välistä suhdetta.

3 suosittua lainaa jotka saat tilillesi heti

Bank Norwegian

Bank Norwegian on norjalainen internetpankki, joka tarjoaa pikalainoja, luottokortteja ja säästötilejä. Norwegian pikalainan voit saada tilillesi jo tänään. Voit hakea vakuudetonta lainaa jopa useita kymmeniä tuhansia euroja.

Rahalaitos

Rahalaitos on suomalainen lainavälityspalvelu josta voit hakea lainaa heti. Lainanvälittäjänä Rahalaitoksen kautta voit vertailla ja hakea useita erilaisia pikalainoja.

Komplett Bank

Komplett Bankista haet lainaa nopeasti ja vaivattomasti jopa useita kymmeniä tuhansia euroja. Nopeat käsittelyajat takaavat, että saat lainarahat tilillesi jo samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.

Matchbanker voi auttaa sinua samaan lainaa nopeasti

Matchbanker on lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa kymmeniä lainoja Suomessa. Tavoitteenamme on tarjota lainaa nopeasti ja turvallisesti.

Selkeästä lainalistasta näet kaikki tärkeimmät tiedot nopeasti ja vaivattomasti ja voit halutessasi siirtyä suoraa lainahakemukseen.

Vertailupalvelumme on täysin ilmainen, eli voit hakea lainaa kauttamme täysin samoin ehdoin, kuin suoraa lainantarjoajan verkkosivuiltakin.

Huomaathan, että olemme yhteistyössä monien lainantarjoajien kanssa, mutta et voi hakea lainaa suoraa meiltä. Tämän voivat tehdä ainoastaan lainantarjoajat.

Kymmenien lainojen vertailu on aikaa vievää ja työlästä, joten haluamme auttaa sinua löytämään lainaa nopeasti netistä.

Esimerkki laina netistä:

Laina 600€, missä on 8,10 % vuosikorko ja maksuaika 1 vuosi, 15€ / kk käsittelykuluilla – kaikki lainakulut: 206,65 €

Kyseisessä lainassa todellinen vuosikorko on 77,05 %. Pidä mielessä, että mitä lyhyempi takaisinmaksuaika lainalla on, sitä matalammat myös korkokulut ovat.

lainaa heti edullisesti lainavertailupalvelulla

Näin saat rahaa heti tilille

Matchbanker on yhteistyössä lainantarjoajien kanssa ja tarjoamme sinulle arvioidun lainan tilille siirtoajan. Näin autamme sinua saamaan rahaa heti tilille, silloin kuin tarvitset lainaa nopeasti.

Muista, että arvioitu siirtoaika on lainantarjoajalta saatu arvio ja se voi muuttua riippuen pankistasi ja hakemuksen lähetysajankohdasta. Juttuvinkki: Tilinkäyttö ja tilinsiirrot (Fine.fi).

Jotkin lainanantajat myös vaativat palkkatodistuksen tai verotietojen lähettämistä hakemuksen yhteydessä, joten säästät aikaa, mikäli sinulla on nämä tiedot valmiina.

Kaikki lainantarjoajat ilmoittavat sivuillaan tiedoista, joita sinulta vaaditaan hakemuksen yhteydessä. Matchbanker on myös kerännyt lainojen tärkeimmät hyödyt ja haittapuolet suoraan lainalistaan.

Löydät lainojen edut ja haitat klikkaamalla lainalistan lisätietoja -linkkiä.

Matchbankerin avulla on helppoa ja turvallista saada kulutusluotto heti tilillesi valitsemalla yhden nopeista pikalainapalveluistamme.

Lainaa heti edullisesti – vertailupalvelulla

Lainan ottaminen on siis nopeaa, helppoa ja onnistuu täysin sähköisesti. Hakiessasi lainaa heti sinun tulisi huomioida:

Onko luottotietosi kunnossa lainaa varten

Aina kun haet lainaa tarkistavat lainatarjoajat luottokelpoisuutesi. Mikäli sinulla on rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä saat automaattisesti kielteisen lainapäätöksen.

Voit Bisnode Finlandista tai Suomen Asiakastiedolta tarkastella luottotietojasi. Jos olet maksanut aikaisemmat, maksuhäiriömerkinnän aiheuttaneet laskut pois, tulisi tästä ilmoittaa heille.

Ennen kuin haet lainaa verkosta, on järkevää huomioida seuraavat seikat:

 1. Olet kilpailuttanut lainoittajat Matchbankerilla

  Markkinoilla on paljon eri lainatarjoajia joiden ehdot ja korot vaihtelevat, joten siksi on tärkeää kilpailuttaa parhaimmat lainat Matchbankerin lainavertailupalvelulla.

 2. Vaatiiko tilanteesi juuri tätä lainaa

  Sinun tulisi miettiä, tarvitseeko tilanteesi juuri tätä lainaa vai onko olemassa muita vaihtoehtoja? Jos hankinta ei ole kiireellinen on suositeltavaa mielummin säästää rahaa.

 3. Olet kartoittanut taloudellisen tilanteesi

  Oletko perehtynyt lainan ehtoihin ja kuluihin? Tiedätkö tismalleen minkä verran sinulla jää jäljelle lyhennettävää lainaa kuukausittain asumiskulujen jälkeen?

 4. Olet tutustunut lainaehtoihin

  Tiedätkö tismalleen mitkä ovat lainan kulut ja mihin korko perustuu? Onko sinulla tarve takaisinmaksun yhteydessä lyhennysvapaaseen kuukauteen tai haluatko lisää maksuaikaa? Nämä asiat tulisi selvittää lainaehdoista.

Muista, että mikäli sinulla on monia pienempiä pikalainoja, lainojen yhdistäminen voi olla ratkaisu ongelmaan. Lainojen yhdistäminen säästää selvää rahaa (Aamulehti).

Oletko saanut kielteisen lainapäätöksen?

Aina kun haet lainaa verkossa toimivalta lainantarjoajalta, tarkistetaan luottotietosi automaattisesti lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä.

Aina kun haet lainaa verkossa toimivalta lainantarjoajalta, tarkistetaan luottotietosi automaattisesti lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä.

Jos olet saanut kielteisen lainapäätöksen, voi tämä johtua monesta eri syystä.

Jos pystyt hakemaan lainaa toisen henkilön kanssa tai pystyt vakuuttamaan omaisuuttasi lainan vakuudeksi, voit parantaa mahdollisuuksiasi saada hyväksytty lainapäätös.

Parannat luottokelpoisuuttasi:

 1. Hakemalla lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa
 2. Vakuuta omaisuutta lainan takaukseksi
 3. Maksa pois vanhat laskut, mistä on saattanut rekisteröityä maksuhäiriömerkintä
 4. Hyvä menojen ja tulojen suhde
 5. Ei aiempaa velkataakkaa
Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Lainaa heti: 4.5/5 perustuen 44 arviointiin - Lisää arvostelu