Lainaa heti

Tarvitsetko lainaa heti? Verkosta haettava pikalaina on nopein tapa lainata rahaa. Koko hakuprosessi tapahtuu sähköisesti ja laina siirretään tilillesi lähes heti. Vertaile kymmeniä lainoja ja valitse paras. Kilpailuttaminen Matchbankerilla on täysin ilmaista, joten tartu toimeen heti.

Lue lisää
Päivitetty 12.04.2021

Laina heti - pikalaina sopii yllättäviin kuluihin

kirjoittanut Mikael
Lainaa heti

Yllättävissä tilanteissa saatat tarvita lainaa heti. Kun rahantarve yllättää, aina ei ole mahdollista odottaa lainan käsittelyä ja siirtoa montaa päivää. Matchbankerin kautta voit saada lainaa erittäin nopeasti tilille, jopa saman päivän aikana. 

Sinun ei tarvitse soittaa mihinkään tai mennä pankkiin lomakkeiden kanssa, sillä voit saada lainaa heti tilille netistä. Lainan hakeminen Matchbanker lainavertailupalvelun kautta on nopeaa ja helppoa.

Laina on aina tärkeä taloudellinen päätös, joka tulee tehdä harkiten. Siksi lainan hakeminen kannattaa aloittaa lainojen vertailulla.

Tässä artikkelissa kerromme:

Lainaa heti ja helposti netistä

Voit hakea lainaa heti netistä ja säästää näin huomattavasti aikaa. Kun olet löytänyt vakuudettoman lainan Matchbankerin lainalistasta, voit siirtyä suoraan lainahakemukseen.

Vastauksen saat yleensä hyvin nopeasti ja voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.

Olet saattanut kuulla, että on mahdollista saada lainaa heti, jolloin rahat tulevat tilille jopa 15 minuutissa. Tämä on todellakin mahdollista tiettyjen lainantarjoajien kautta.

Lainan siirtoaika lasketaan yleensä siitä hetkestä, kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen. Hakemuksen täyttämiseen ja sen hyväksymiseen kulunut aika ei siis sisälly esimerkin 15 minuuttiin.

Hakemuksen täyttämiseen ei kuitenkaan kulu kuin muutamia minuutteja, kunhan sinulla on kaikki tarvittavat tiedot valmiina. Lainantarjoaja tarkistaa luottotietosi automaattisesti ja tämän jälkeen tilisiirto tapahtuu yleensä välittömästi.

On siis mahdollista saada pikalaina tai pikavippi heti tilille.

Tässä muutama esimerkki nopeimmista lainoista, jotka voit saada tilillesi heti:

LainaLainamäärä
Ferratum Joustava4000 €
Vivus pikavippi300 – 600 €
Credigo kulutusluotto500 – 5000 €
Ege pikavippi100 €

Jotkin lainatarjoajat tekevät lainaajan luottoluokituksen manuaalisesti, jolloin prosessi kestää hieman pidempään ja käsittely tapahtuu ainoastaan normaaleina virka-aikoina.

Voiko lainaa saada heti tilille 24 h?

On mahdollista hakea lainaa 24 h vuorokaudessa, sillä lainahakemuksen voit jättää mihin kellonaikaan tahansa. Jos täytät lainahakemuksen esimerkiksi yhdeltä yöllä, saat lainapäätöksen heti seuraavana aamuna. Lainarahat eivät kuitenkaan siirry heti tilillesi, sillä Suomen lain mukaan lainarahaa ei saa maksaa tilille yöllä. Et siis voi saada lainaa heti tilille 24 h, vuorokauden ympäri.

Huomaa siis, että lakimuutoksen myötä lainarahan siirtoa säädellään seuraavanlaisesti:

Lainarahoja ei siirretä tilillesi yöllä klo 23-07 välisenä aikana.

Tämä tarkoittaa, että voit hyvin hakea lainaa 24 h vuorokaudessa, mutta kello 23-07 välisenä aikana hakemasi laina siirretään tilillesi aikaisintaan kello seitsemän jälkeen seuraavana aamuna.

Pikavippi on mahdollista saada heti tilille.
Lainaa ilman vakuuksia voi hakea netistä heti.

Usein kysyttyä pikalainoista

Miten saada lainaa heti tilille?

Vakuudettomat pikalainat ovat yksi nopeimmista tavoista saada lainaa heti tilillesi. Varmistuaksesi, että saat rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti, selvitä onko lainoittaja yhteistyössä oman pankkisi kanssa ja hae lainaa virka-aikana ja arkipäivänä.

Mikä on lainan käsittely- ja siirtoaika?

Lainan käsittelyaika on hakemuksen käsittelyyn ja lainan hakijan luottokelpoisuuteen käytetty aika. Siirtoaika on rahojen siirtoon kuluva aika. Käsittely- ja siirtoajat vaihtelevat, mutta voivat nopeimmillaan olla vain muutamia minuutteja.

Miksi sain kielteisen lainapäätöksen?

Kielteinen lainapäätös voi johtua useista eri syistä. Yleisimpiä syitä ovat rekisteröity maksuhäiriömerkintä tai muu luottokelvottomuus. Voit myös olla liian nuori hakemaan kyseistä lainaa, tulosi voivat olla liian pienet tai epäsäännölliset, tai et täytä jotakin muuta lainoittajan asettamaa kriteeriä.

Kuinka voin parantaa mahdollisuuksiani saada lainaa?

Voit parantaa mahdollisuuksiasi saada myönteinen lainapäätös mm. hakemalla lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, maksamalla pois vanhat laskusi ja parantamalla menojesi ja tulojesi välistä suhdetta.

3 suosittua lainaa netistä, jotka saat heti tilille

Bank Norwegian

Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka tarjoaa pikalainoja, luottokortteja ja säästötilejä. Bank Norwegian toimii vain verkossa ja pankin kautta voit saada pikalainan tilillesi heti, jos haet lainaa arkipäivänä ja virka-aikaan. Voit hakea vakuudetonta lainaa jopa useita kymmeniä tuhansia euroja.

Rahalaitos

Rahalaitos on suomalainen lainavälityspalvelu josta voit hakea lainaa heti. Lainanvälittäjänä Rahalaitoksen kautta voit vertailla ja hakea useita erilaisia pikalainoja.

Komplett Bank

Komplett Bankista haet lainaa nopeasti ja vaivattomasti jopa useita kymmeniä tuhansia euroja. Nopeat käsittelyajat takaavat, että saat lainarahat tilillesi jo samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.

Lainaa nopeasti Matchbankerin kautta

Matchbanker on lainavertailupalvelu, joka kilpailuttaa kymmeniä lainoja Suomessa. Tavoitteenamme on tarjota lainaa nopeasti ja turvallisesti.

Selkeästä lainalistasta näet kaikki tärkeimmät tiedot nopeasti ja vaivattomasti ja voit halutessasi siirtyä suoraa lainahakemukseen.

Vertailupalvelumme on täysin ilmainen, eli voit hakea niin suuria lainoja kuin pienempää pienlainaa kauttamme täysin samoin ehdoin, kuin suoraan lainantarjoajan verkkosivuilta.

Huomaathan, että et voi hakea lainaa suoraan Matchbankerilta, sillä Matchbanker ei ole pankki, vaan vertailupalvelu.

Matchbanker ainoastaan vertailee lainoja puolestasi. Pääset kuitenkin lainantarjoajan sivuille helposti yhdellä klikkauksella.

Lainaa heti tilille 1000 €

Jos haluat lainaa heti tilille 1000 €, voit löytää helposti nopeimman maksuajan Matchbankerin lainalistasta. Vertaamalla lainoja näet nopeasti eri maksuajat ja voit valita omaan tarpeeseesi sopivimman. 1000 € lainan voi saada heti tilille monelta eri lainantarjoajalta.

1000 € lainan hinta voi olla esimerkiksi tällainen:

Laina 1000 €, vuosikorko 7,20 % ja maksuaika 12 kk, 10 € / kk käsittelykuluilla = kaikki lainakulut 135,43 €

Kyseisessä lainassa todellinen vuosikorko on 32,19 %. Pidä mielessä, että mitä lyhyempi takaisinmaksuaika lainalla on, sitä matalammat myös kokonaiskorkokulut ovat. Näin on siitä huolimatta, että todellinen vuosikorko on korkeampi saman lainan kohdalla lyhyellä maksuajalla kuin pitkällä maksuajalla.

Hae lainaa heti tilille lainavertailupalvelulla

Näin saat rahaa heti tilille

Matchbankerin kautta voit vertailla lukuisia lainantarjoajia. Vertailulistastamme näet arvioidun ajan, jossa laina siirretään tilille heti allekirjoitettuasi lainasopimuksen.

Listasta näet helposti, kuinka nopeasti voit saada lainan tilillesi. Näin autamme sinua saamaan rahaa heti tilille silloin, kun tarvitset lainaa nopeasti.

Muista kuitenkin, että arvioitu siirtoaika on lainantarjoajalta saatu arvio. Siirtoaika voi siis vaihdella riippuen pankistasi ja hakemuksen lähetysajankohdasta. Lue lisää: Tilinkäyttö ja tilinsiirrot (Fine.fi).

Jotkin lainanantajat myös vaativat palkkatodistuksen tai verotietojen lähettämistä hakemuksen yhteydessä, joten säästät aikaa, mikäli olet kerännyt ja skannannut kyseiset liitteet valmiiksi.

Kaikki lainantarjoajat ilmoittavat sivuillaan tiedoista, joita sinulta vaaditaan hakemuksen yhteydessä. Matchbanker on myös kerännyt lainojen tärkeimmät hyödyt ja haittapuolet suoraan lainalistaan.

Löydät lainojen edut ja haitat klikkaamalla lainalistan lisätietoja -linkkiä.

Matchbankerin avulla on helppoa ja turvallista saada laina heti tilille valitsemalla yhden nopeista pikalainoista lainavertailustamme.

Lainaa heti vertailupalvelun kautta

Lainan ottaminen on siis nopeaa, helppoa ja onnistuu täysin sähköisesti. Hakiessasi lainaa heti sinun tulisi huomioida:

Voiko lainaa saada heti tilille ilman luottotietoja?

Ei ole mahdollista saada lainaa heti tilille ilman luottotietoja. Aina kun haet lainaa, lainantarjoajat tarkistavat luottokelpoisuutesi. Mikäli sinulla on rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä, saat automaattisesti kielteisen lainapäätöksen.

Voit Bisnode Finlandista tai Suomen Asiakastiedolta tarkastella luottotietojasi. Jos olet maksanut aikaisemmat maksuhäiriömerkinnän aiheuttaneet laskut pois, tulisi tästä ilmoittaa heille.

Ennen kuin haet lainaa verkosta, on järkevää huomioida seuraavat seikat:

 1. Olet kilpailuttanut lainoittajat Matchbankerilla

  Markkinoilla on paljon eri lainatarjoajia joiden ehdot ja korot vaihtelevat, joten siksi on tärkeää kilpailuttaa parhaimmat lainat Matchbankerin lainavertailupalvelulla.

 2. Vaatiiko tilanteesi juuri tätä lainaa

  Sinun tulisi miettiä, tarvitseeko tilanteesi juuri tätä lainaa vai onko olemassa muita vaihtoehtoja? Jos hankinta ei ole kiireellinen on suositeltavaa mielummin säästää rahaa.

 3. Olet kartoittanut taloudellisen tilanteesi

  Oletko perehtynyt lainan ehtoihin ja kuluihin? Tiedätkö tismalleen, minkä verran sinulla jää jäljelle lyhennettävää lainaa kuukausittain asumiskulujen jälkeen?

 4. Olet tutustunut lainaehtoihin

  Tiedätkö tarkalleen, mitkä ovat lainan kulut ja mihin korko perustuu? Onko sinulla tarve takaisinmaksun yhteydessä lyhennysvapaaseen kuukauteen tai haluatko lisää maksuaikaa? Nämä asiat tulisi selvittää lainaehdoista ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Muista, että jos sinulla on monia pienempiä pikalainoja, lainojen yhdistäminen voi tuoda merkittäviä säästöjä lainakuluihisi. Lainojen yhdistäminen säästää selvää rahaa (Aamulehti).

Näin voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa

Aina kun haet lainaa verkossa toimivalta lainantarjoajalta, tarkistetaan luottotietosi automaattisesti lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä.

Jos olet saanut kielteisen lainapäätöksen, voi tämä johtua monesta eri syystä. Syynä voi olla esimerkiksi liian nuori ikä, sillä monet lainantarjoajat vaativat vähintään 20 vuoden ikää ja osa vaatii jopa 25 vuoden ikää.

Toinen mahdollinen syy lainan hylkäämiselle voi olla se, että lainantarjoaja arvioi, ettet välttämättä pysty maksamaan lainaa takaisin lainaehtojen mukaisesti.

Tällaisia syitä voi olla liian pienet tulot menoihisi nähden, maksuhäiriömerkinnät, myöhässä maksetut luottokorttilaskut, aikaisemmat lukuisat lainat tai vakituisen työpaikan puute.

Lisäksi sinulla on oltava vakituinen osoite ja pankkitili Suomessa. Jotkut lainantarjoajat saattavat vaatia myös suomalaista puhelinnumeroa.

Jos pystyt hakemaan lainaa toisen henkilön kanssa tai pystyt asettamaan omaisuuttasi lainan vakuudeksi, voit parantaa mahdollisuuksiasi saada hyväksytty lainapäätös.

Lainan hakeminen pitkällä maksuajalla voi myös helpottaa lainan saamista, sillä silloin kuukausittainen maksuerä voi olla paremmin suhteutettu tuloihisi.

Suurimmankin lainan eli asuntolainan maksuerän pitäisi olla enintään 30-40 % nettotuloistasi eli verojen jälkeen käteen jäävästä summasta.

Näin voit parantaa luottokelpoisuuttasi:

 1. Hae lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa
 2. Vakuuta omaisuutta lainan takaukseksi
 3. Maksa pois vanhat laskut, joista on saattanut rekisteröityä maksuhäiriömerkintä
 4. Paranna tulojesi ja menojesi välistä suhdetta
 5. Maksa luottokorttilaskut ajoissa
 6. Maksa aiemmat kulutusluotot pois
Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Lainaa heti: 4.5/5 perustuen 44 arviointiin - Lisää arvostelu