Axolaina arvostelu

Axolainan missio on tehdä lainojen vertailusta mahdollisimman helppoa ja nopeaa asiakkaalle. Axolaina auttaa lainahakemuksen tekemisessä ja lähettää hakemuksen asiakkaan puolesta lainanantajille. Axolainan avulla voi vertailla useita eri lainoja ja pankkeja helposti yhdellä lainahakemuksella. Näin säästää aikaa ja saa itselleen sopivan lainan vaivattomasti ja nopeasti. Lainahakemus on aina ilmainen asiakkaalle eikä se velvoita lainan ottamiseen. Asiakkaalle esitetyt lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan.

8
Asiakaspalvelu
7
Käsittelyaika
10
Hinta
8
Lisäedut
5
Käyttäjäkokemus
10

Axolaina tuotteet

997 on valinnut tämän viimeisten 31 päivän aikana
8.4
Arvostelu
Lainamäärä 2 000 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Tod. vuosikorko 4 – 19 %
Siirtoaika Tänään 08:00
 • Nopea vastaus hakemukseesi
 • Korko alkaen 4%
 • Hae sitoumuksetta
Esimerkki: Lainamäärä: 10 000 € | Takaisinmaksuaika: 10 vuotta | Todellinen vuosikorko: 7,21 % | Kuukausierä: 111 € | Lisämaksut: 0 € | Takaisinmaksun kokonaismäärä: 13 923 € | Lainan kokonaiskustannukset: 3 923 € | Todellinen vuosikorko: Minimi: 4,00 % – Maksimi: 20,00 % | Takaisinmaksun vähimmäis- ja enimmäisaika 1 – 15 vuotta | Korkein vuosikorko: Maksimi 20,00 %. (Mainonta)

Axolaina.fi

Axolaina on pohjoismainen lainojen välittäjä ja vertailupalvelu, joka toimii yhteistyössä monien suomalaisten ja pohjoismaalaisten pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa. Axolaina on osa Axo Groupia. Axo Group on perustettu Norjassa vuonna 2008, ja toimii Suomen lisäksi kolmella eri markkinoilla; Norjassa ja Ruotsissa nimellä Axo Finans ja Tanskassa nimellä LendMe. Tanskassa ja Norjassa Axo on jo markkinajohtaja, ja Suomessa toimintaa kasvatetaan jatkuvasti. Axolaina toimii yhteistyössä pankkien ja rahoituslaitoksien kanssa, jotka ovat jo pitkään toimineet markkinoilla, ja ovat sitoutuneita lakiin ja hyviin käytäntöihin. 

Lainahakemuksen jälkeen lainantarjoajat käsittelevät lainahakemuksen, jonka jälkeen asiakkaalle lähetetään useampi lainatarjous, josta voi valita itselleen parhaan vaihtoehdon. Lainahakemuksesi käsitellään aina asiakkaan henkilökohtaisen kokonaistilanteen mukaan ja tämän perusteella pankit arvioivat kuinka paljon voidaan myöntää lainaa. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, laina maksetaan tilillesi yleensä muutaman pankkipäivän sisällä, nopeimmillaan jo samana päivänä.

Arvioiden yhteenveto

Asiakkaiden arvioiden perusteella, on Axolaina hyvin pidetty ja arvostettu lainanvälittäjä. Axolainan käyttö on ollut yksinkertaista, ja hyvän lainan löytäminen on helppoa. Lainan hakeminen on ilmaista asiakkaalle eikä lainan hakeminen sido ottamaan lainaa. Asiakaspalveluun saa helposti yhteyden puhelimen, sähköpostin ja sosiaalisen median kautta. Asiakaspalvelijat palvelevat suomen kielellä. Nettisivut ovat selkeät ja helppo käyttää, ja sivuilta löytyykin paljon lisäinformaatiota lainoihin liittyen. Lainahakemuksen käsittelyaika riippuu pankista, mutta ensimmäiset tarjoukset voivat tulla hyvinkin nopeasti. Lainasumma maksetaan asiakkaan tilille 1-3 arkipäivän sisällä lainasopimuksen allekirjoituksesta. Axolainan kautta voit hakea kulutusluottoa ja lainaa lainojen yhdistämiseen.


Asiakaspalvelu

7

Asiakaspalvelu on hyvin avoinna viikon jokaisena päivänä ja asiakaspalvelijat palvelevat asiakkaita suomen kielellä. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä joko sähköpostilla, puhelimitse tai sosiaalisen median kautta. Asiakaspalvelu ottaa yhteyttä asiakkaaseen, mikäli hakemuksesta puuttuu tietoja tai tietoja täytyy täydentää. Jos asiakas itse huomaa virheen hakemuksessa, kannattaa asiakaspalveluun ottaa suoraan yhteyttä, hakemuksen käsittelyn nopeuttamiseksi.


Hinta

8

Lainojen hakeminen ja vertailu on täysin ilmaista asiakkaalle eikä sido ottamaan lainaa. Axolainan kanssa yhteistyössä toimivat pankit ja rahalaitokset myöntävät lainaa 4-20% korolla. Korko määräytyy henkilökohtaisesti lainasumman, laina-ajan ja hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Axolaina on lainanvälittäjä eikä lainan myöntäjä, joten Axolaina ei pysty vaikuttamaan lainan korkoihin ja kuluihin. Lainatarjouksessa on esitetty selkeästi ja ymmärrettävästi kaikki lainaan liittyvät kulut.


Käyttäjäkokemus

10

Asiakkaiden antaman palautteen perusteella, on asiakkaat olleet erittäin tyytyväisiä Axolainan palveluun. Nettisivut ovat selkeät ja helppo käyttää, sekä sivuilta löytyy paljon tietoa lainoihin ja hakuprosessiin liittyen. Asiakkaat ovat kokeneet, että ovat saaneet nopeasti vastauksia ja apua lainoihin liittyen ja koko prosessi hakemisesta lainasumman siirtoon tilille on mennyt nopeasti ja ilman ongelmia.


Käsittelyaika

10

Axolaina ei lupaa tarkasti kuinka nopeasti tarjoukset tulevat, tarjouksien lähetys riippuu pankkien ja rahoituslaitoksien käsittelyajoista. Lainatarjouksia on kuitenkin mahdollista saada hyvinkin nopeasti, jopa muutaman minuutin kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Kun asiakas on saanut lainatarjouksen ja allekirjoittanut lainasopimuksen, siirretään laina asiakkaan ilmoittamalle tilille 1-3 pankkipäivän sisällä. Suomen lain mukaan lainoja ei siirretä kuitenkaan yöllä.


Lisäedut

5

Axolaina on pohjoismainen lainavertailu joka vertailee suomalaisia ja muita pohjoismaisia pankkeja ja rahalaitoksia. Axolaina toimii yhteistyössä usean eri pankin kanssa, joten hyvän lainan löytäminen on helppoa. Axolainan käyttö on asiakkaalle täysin maksutonta, ei sido ottamaan lainaa ja on täysin luotettava lainojen vertailupalvelu. Lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden ajan hakemuksen lähettämisestä, joten asiakkaalla on hyvin aikaa tutkia ja miettiä lainavaihtoehtoja.


AXO Lainalaskuri
2 000 € 60 000 €
12 kuukautta 180 kuukautta
4 % 19 %

Kuukausierä

Kokonaiskulut

Maksettava takaisin


Axolaina

AXO

Lainamäärä 2 000 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Tod. vuosikorko 4 – 19 %
Ikä 18 vuotta

Haitat

 • Rahat tilille nopeasti
 • Asiakaspalvelu hyvin auki
 • Suuri määrä yhteistyöpankkeja
 • Lainatarjous voimassa kuukauden ajan
 • Asiakaspalvelu suomen kielellä

Hyödyt

 • Ei chat -asiakaspalvelua
 • Ei lupausta käsittelyajasta
 • Nettisivuilla ei lainalaskuria

Asiakaspalvelu

7

Asiantuntevaa apua on mahdollista saada koko lainan hakuprosessin ajan ja sen jälkeenkin.

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista sunnuntaihin, joten apua on tarjolla jokaisena viikonpäivänä. Asiakaspalvelua on mahdollista saada sekä puhelimitse että sähköpostitse. Näiden lisäksi tavoitat Axolainan asiakaspalvelun myös Facebookista, Instagramista ja LinkedInista. Axolainalla ei ole käytössä chat- tai chatbotpalvelua. Asiakaspalvelua on saatavilla suomen kielellä. Asiakaspalvelijat ovat asiakkaiden kokemuksien mukaan ystävällisiä ja valmiita auttamaan erilaisissa kysymyksissä ja ongelmissa.

Mikäli Axolaina tarvitsee lisätietoja lainahakemukseen liittyen, ottavat asiakaspalvelijat asiakkaaseen yhteyttä. Yhteydenoton tarkoituksena on tarjota asiakkaalle parasta mahdollista palvelua, ja pitää huolen siitä, että pankit saavat oikeat tiedot asiakkaasta. On tärkeää, että tiedot lainahakemuksessa on täysin oikein, joten mikäli asiakas itse huomaa virheen hakemuksessa on tärkeää ottaa yhteyttä asiakaspalveluun suoraan puhelimitse tai sähköpostilla.

Yrityksen tiedot

YritysAxolaina
OsoiteFirdonkatu 2 T 63, 00520 Helsinki
Sähköpostiasiakaspalvelu@axolaina.fi
Puhelinnumero+358 (0)9 4245 2326

Asiakaspalvelun aukioloajat

Maanantai09:00 – 21:00
Tiistai09:00 – 21:00
Keskiviikko09:00 – 21:00
Torstai09:00 – 21:00
Perjantai09:00 – 21:00
Lauantai10:00 – 16:00
Sunnuntai10:00 – 16:00

Hinta

8

Lainojen kilpailutus on täysin ilmaista asiakkaalle eikä lainahakemus sido ottamaan lainaa. Axolaina saa korvauksen yhteistyöpankeilta, joten asiakkaan ei tarvitse maksaa Axolainan palveluista lainkaan.

Axolainan yhteistyöpankit tarjoavat lainaa 4%-20% korolla. Koska Axolaina on lainanvälittäjä ei Axolaina päätä lainan korkoa. Lainan koron päättää lainaa tarjoavat pankit ja se lasketaan lainasumman, laina-ajan ja hakijan taloudellisen tilanteen perusteella. Lainan korko muodostuu siis aina asiakaskohtaisesti. Kaikki lainaan liittyvät kulut on esitetty selkeästi lainatarjouksessa.

Kuukausimaksu riippuu takaisinmaksuajasta, korosta ja lainaan liittyvistä muista kuluista. Axolainan yhteistyöpankit tarjoavat lainaa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Mitä suurempi takaisinmaksuaika valitaan lainalle, sitä pienempi kuukausierä lainalla on. Asiakkaat ovat säästäneet huomattavia summia lainojen kuluissa, kun he ovat vertailleet lainoja Axolainan kautta.


Axolaina lainanhakuehdot

 • Asiakkaan tulee olla 18-vuotias
 • Asiakkaan tulee asua Suomessa
 • Säännölliset kuukausitulot
 • Luottotiedot pitää olla kunnossa

Käyttäjäkokemus

10

Axolainan asiakkaat ovat kokeneet palvelun hyvänä ja nopeana tapana löytää laina. Axolainan nettisivut ovat selkeät ja lainoihin liittyviä tietoja ja asioita on selitetty yksinkertaisesti. Sivuston yläreunasta löytyy “laina”, “kulutusluotto” ja “lainojen yhdistäminen” -painikkeet, jonka kautta pääsee hakemaan kyseisiä lainoja. Nettisivuilla ei kuitenkaan ole lainalaskuria, jossa voisi kokeilla erilaisia lainasummia, laina-aikoja ja korkoja. Lainojen yhdistämiselle ei myöskään ole laskuria, joka usealla kilpailijalla on. Nettisivuilta löytyy “Usein kysytyt kysymykset” -osio, josta löytyy kattavasti tietoa lainoista ja Axolainasta sekä vastauksia erilaisiin kysymyksiin.

Koska asiakaspalvelu on avoinna jokaisena viikonpäivänä nopeuttaa se vastauksen saamista ja lainojen käsittelyaikoja. Axolaina onkin saanut paljon hyvää palautetta nimenomaan asiakaspalvelun ripeästä toiminnasta ja nopeasta lainahakemuksen käsittelystä.


Käsittelyaika

10

Ensimmäiset lainatarjoukset on mahdollista saada jo muutamien minuuttien kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Lainatarjouksen saaminen riippuu kuitenkin pankin tai rahoituslaitoksen käsittelyajoista, joten Axolaina ei voi vaikuttaa hakemuksen käsittelyyn nopeuteen.

Kun asiakkaan lainahakemus on saapunut Axolainalle, on Axolaina yhteydessä pankkeihin ja rahalaitoksiin, joiden kanssa Axolaina tekee yhteistyötä. Kun yhteistyöpankit lähettävät tarjouksensa Axolainalle, ottaa Axolaina heti yhteyttä asiakkaaseen ja lähettää parhaan tarjouksen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Lainatarjouksessa on mukana ohjeistus myös mahdollisten liitteiden lähettämiseen sekä lainasopimuksen allekirjoitukseen littyen.

Kun asiakas on saanut lainatarjouksen ja allekirjoittanut lainasopimuksen, laina maksetaan asiakkaan tilille yleensä 1-3 pankkipäivän sisällä, mutta useasti jo saman päivän aikana. Suomen lain mukaan laina voidaan maksaa asiakkaan tilille vain kello 7 ja 23 välisenä aikana, joten tämä on hyvä ottaa huomioon, mikäli lainalla on kiire.


Lisäedut

5

Axolaina ei tarjoa asiakkaille korottomia maksukuukausia tai muita etuja lainoihin, tällaiset edut ovat täysin lainan myöntävän pankin tai rahalaitoksen päätettävissä. Näihin etuihin kannattaa tutustua eri pankkien ja rahalaitoksien lainatarjouksissa.

Axolainan etuna on sen helppokäyttöisyys, pohjoismaalaisuus, maksuttomuus ja lainan hakeminen Axolainan kautta ei sido ottamaan lainaa. Axolaina toimii yhteistyössä yli 10 pankin ja rahalaitoksen kanssa, joten hyvän lainan löytäminen on helppoa. Yhteistyöpankit ja -rahalaitokset ovat kaikki luotettavia ja hyvämaineisia. Axolaina kysyy asiakkaalta ainoastaan lainahakemukseen tarvittavia tietoja.

Lainatarjoukset ovat voimassa kuukauden hakemuksen jälkeen, joten tarjouksia on mahdollista tutkia ja miettiä rauhassa.  Lainatarjouksen tarkasteluun kannattaakin käyttää hieman aikaa, sillä lainatarjouksissa voi olla hyvinkin paljon eroja riippuen pankista.


Lisätietoa

Axolaina on kerännyt sivuille TOP 20 blogia säästämisestä ja sijoittamisesta. Axolainan työntekijät ovat löytäneet mielenkiintoisia blogeja, joista löytyy tietoa ja neuvoja muun muassa arjen säästöihin, taloudelliseen omavaraisuuteen ja sijoituksiin liittyen.


Yhteenveto

Axolainan asiakkaana voi kilpailuttaa helposti usean eri lainantarjoajan, ja asiakkaalla on mahdollisuus saada rahat tilille nopeasti jopa saman päivän aikana. Mikäli asiakkaalle tulee kysymyksiä lainoista tai Axolainan palveluista, on asiakaspalveluun soittaminen tai sähköpostin lähettäminen helppoa. Suuri määrä yhteistyöpankkeja takaa sen, että Axolainalta on mahdollista löytää  sopiva ja edullinen laina jokaiselle. Axolaina yhteistyöpankit ja -rahalaitokset ovat suomalaisia ja pohjoismaisia, hyvämaineisia ja täysin luotettavia. Asiakkaiden arvostelujen perusteella Axolaina on yksi nopeimmista lainavertailupalveluista markkinoilla. Lainan hakeminen Axolainan avulla on nopeaa ja helppoa sekä sen lisäksi täysin maksutonta asiakkaalle. Lainan hakeminen ei myöskään sido ottamaan lainaa. Lainatarjouksissa on selkeästi esitetty kaikki lainaan liittyvät kulut, jotta lainojen vertailu olisi mahdollisimman helppoa ja lainan hakeminen läpinäkyvää.

Asiakkaiden arvostelut Trustpilotissa

Katso uusimmat saatavilla olevat Trustpilot-arvostelut: AXO

Arvostelut: 849 • Hyvä
TrustScore: 4.5 4.6
5 1-tähti
74%
4 1-tähti
20%
3 1-tähti
2%
2 1-tähti
1%
1 2-tähteä
3%
K
karita 2 Arvostelut
TrustScore: 4

Nopea yhteydenpito

Nopea yhteydenpito, helppo palvelu

KH
Kirsi Hannele Kolehmainen 1 Arvostelu
TrustScore: 5

arvio ok

Kokonaisuus ok, kiitos

PA
Petri Ahonen 3 Arvostelut
TrustScore: 5

”pieleen” meni se että tähdissä ei…

”pieleen” meni se että tähdissä ei näkynyt oliko hyvä ylhäällä vai alhaalla… 😉 Anna teiltä soitti ja auttoi minua parikin kertaa (laittamaan pääni syvemmälle suohon) No, loppuvelka jäänee perikunnan hoidettavaksi… 😀 No eurojackpottia odotellessa. 🙂 Petri

Matchbanker > Lainaa > Axolaina arvostelu

Viimeisimmät uutiset