Kilpailuta laina netissä

Kilpailuta laina helposti ja nopeasti netissä. Paras lainan kilpailutus ottaa huomioon mahdollisimman monia pankkeja ja lainayhtiöitä. Matchbankerilla vertailet kymmeniä lainoja helposti, nopeasti ja ilman sitoumuksia. Aloita ilmainen vertailu heti alla olevan lainalistamme avulla ja lue käyttäjien lainan kilpailutus kokemuksia.

Lue lisää
Päivitetty 09.05.2021

Kilpailuta laina ja säästä rahaa

kilpailuta laina verkossa

Kilpailuta laina helposti Matchbankerin kautta ja voit säästää lainakuluissa huomattavia summia joka kuukausi.

Tutustumalla lainatarjontaan vertailun avulla ja kilpailuttamalla pankit löydät aina edullisimmat lainat.

Matchbanker kilpailuttaa vakuudettomat lainat vaivattomasti ja 100 % ilmaiseksi. Lainalistaltamme löydät eri suuruisia lainoja joka tarpeeseen.

Tarvitsetpa isompaa kulutusluottoa tai pienempää lainaa, löydät sopivat rahoitusratkaisut Matchbanker-lainavertailun avulla.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle muun muassa:

 1. Kuinka voit säästää sillä, että kilpailutat lainan
 2. Miten kilpaulutat lainat Matchbankerilla
 3. Mitä tulee ottaa huomioon, kun hakee lainaa

Sekä monia muita vinkkejä onnistuneeseen lainanhakuun!

Kilpailuta laina helposti Matchbankerilla

Vakuudettoman lainan kilpailutus onnistuu helposti verkossa. Toisin kuin esimerkiksi asuntolainan kohdalla, vakuudettoman lainan saamiseen et tarvitse esimerkiksi henkilökohtaista tapaamista tai puhelua pankin kanssa. Nykypäivänä lainan kilpailutus on erittäin helppoa ja nopeaa!

Lainavertailupalvelut, kuten Matchbanker, ovat tehneet lainan kilpailuttamisesta äärimmäisen yksinkertaista. Lainavertailupalvelun avulla asiakkaat pystyvät vertaamaan hintoja yhdellä silmäyksellä, mikä kirittää rahoitusalan kilpailutilannetta.

Koska korot ovat monissa vakuudettomissakin lainoissa yksilöllisiä, lopullisen koron näet vasta saatuasi lainatarjouksen. Tässä Matchbanker tulee suureksi avuksi, sillä voit lähettää lainahakemuksen kauttamme usealle lainantarjoajalle täyttämällä vain yhden hakemuksen.

Osa lainantarjoajista lähettää sinulle tarjouksen heti, mutta osalla saattaa kestää pari arkipäivää. Jos siis haluat kattavan kilpailutuksen ja edullisimman lainan, kannattaa odottaa, että saat vastauksen kaikilta lainantarjoajilta. Näin kilpailutat lainan nopeasti ja helposti Matchbankerin kautta.

Usein kysyttyä lainan kilpailuttamisesta

Maksaako lainan kilpailuttaminen?

Ei. Matchbanker on täysin ilmainen lainavertailupalvelu. Emme peri mitään maksuja tai lisää kuluja lainaasi. Kilpailutat ja haet lainaa aivan yhtä edullisesti kuin suoraa lainoittajan sivuilta.

Miten kilpailutan lainat?

Siirry sivun yläosassa olevaan lainalistaan, josta näet lainavertailuumme kuuluvat lainat. ”Lisätietoja” pudotusvalikosta näet lisätietoja lainojen eduista. Voit lähettää lainahakemuksen usealle lainantarjoajalle ja näin kilpailuttaa lainat.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa saa kuka tahansa vähintään 18-vuotias, Suomessa pysyvästi asuva, luottokelpoinen henkilö. Voit tehdä lainavertailun vaikka et täyttäisi näitä kriteereitä. Sinulle ei kuitenkaan tässä tapauksessa todennäköisesti myönnetä haluaamasi lainaa.

Voinko kilpailuttaa lainat ilman luottotietoja?

Luottotietonsa menettänyt henkilö ei lähtökohtaisesti saa vakuudettomia lainoja. Hakijan luottotiedot tarkistetaan automaattisesti lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä. Joissain tapauksissa, kun maksuhäiriöstä on aikaa ja velat on maksettu, voi saada lainaa ilman luottotietoja.

Voinko hakea useampaa kuin yhtä lainaa?

Voit halutessasi lähettää lainahakemuksen usealle lainoittajalle. Lähetettyäsi lainahakemuksen saat vastauksena lainapäätöksen. Mikäli päätös on myönteinen pyydetään sinua hyväksymään lainatarjous. Lainasopimuksesta tulee sitova vasta, kun olet allekirjoittanut sopimuksen. Voit siis halutessasi hylätä muut tarjoukset jättämällä vastaamatta niihin.

Lainan kilpailutus netissä

Lainan kilpailutus tarkoittaa lainatarjouksen pyytämistä usealta pankilta tai rahoituslaitokselta ja hintojen vertailua keskenään. Näin saat hyvän yleiskuvan lainatarjonnasta ja voit löytää helposti lainan, jonka ehdot ja hinta sopivat sinulle parhaiten. Et maksa turhaan liikaa, kun tiedät paremmin markkinoiden hintatasosta.

Kaikki Matchbankerin kautta kilpailutettavat lainat ovat vakuudettomia. Tämä tarkoittaa, että hakijalta ei edellytetä lainan vakuutena toimivaa omaisuutta tai takaajia. Vakuudettomien lainojen etuna on se, että niitä on helppo hakea netistä. Niiden korko on kuitenkin tyypillisesti korkeampi kuin vakuudellisten lainojen.

Lue lisää vakuuksista tästä Wikipedia-artikkelista.

Vakuudettomuus mahdollistaa lainahakemusten nopean käsittelyn ja sen ansiosta voit helposti hakea lainaa netistä.

Vakuuksien arvonmäärittäminen voi joissakin tapauksissa venyttää lainanhakemuksen käsittelyaikoja huomattavasti. Tämä aiheuttaa vaivaa myös lainanhakijalle monien dokumenttien ja liitteiden muodossa.

Vakuudettomat nettilainat voidaan käsitellä kokonaan, tai lähes kokonaan automaattisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä, että laina voidaan myöntää jopa samana päivänä sen hakemisesta.

Vakuudettoman nettilainan ja perinteisen pankkilainan erot:

NettilainatPankkilainat
Ei vakuuksiaVaatii vakuuden
Nopea käsittelyHidas käsittely
70 000 euroon astiJopa satoja tuhansia

Nykyisin monet perinteiset pankitkin tarjoavat vakuudettomia lainoja ja usein tämä ei edellytä edes pankin asiakkuutta. Matchbankerin lainalistata löydät myös lainanvälittäjiä, joilla on perinteisiä pankkeja palvelussaan mukana.

Verkossa toimivat yksityiset rahoitusyhtiöt ovat kuitenkin pääasiassa nopeampia kuin perinteiset pankit. Niiden kautta voit saada lainaa jopa parissa minuutissa, sillä ne eivät vaadi yhtä paljon liitteitä kuin pankit.

lainaa-heti
lainojen_yhdistaminen

Lainan kilpailutus kokemuksia

Matchbanker Suomi on tarjonnut lainan kilpailutus palveluitaan vuodesta 2018 lähtien. Tänä aikana olemme auttaneet kymmeniä tuhansia suomalaisia lainan etsinnässä.

Olemme yhteistyössä vain luotettavien ja hyvämaineisten lainoittajien kanssa, mikä takaa helpon ja turvallisen asioinnin sivuilamme.

Paras paikka löytää lainan kilpailutus kokemuksia on tutkia eri lainoittajien Trustpilot tilejä. Trustpilot kerää yhteen käyttäjien jättämät arviot ja kommentit.

Matchbankerin lainalistasta löydät myös asiantuntijoidemme tekemiä arvioita kustakin lainoittajasta. Näihin kuuluvat mm. lainojen edut ja haitat, sekä maininnat erilaisista lisämaksuista.

Lähes jokaiseen lainaan liittyy kuluja. Nämä kattavat lainaajan toimintakulut.

Näitä kuluja voivat olla muun muassa:

 • Lainan korko
 • Avaus- ja tilinhoitomaksu
 • Laskutuslisä
 • Myöhästymis- tai muistutusmaksu

Löydät kaikki tärkeimmät lainanhakuun tarvittavat tiedot yhdestä paikasta!

Näin kilpailutat lainat Matchbankerilla

 1. Siirry Matchbanker.fi sivustolle

  Mene Matchbanker.fi sivuille ja valitse ”Katso lainat nyt”

 2. Vertaile lainoja

  Vertailet lainalistan lainoja tarvitsemasi lainasumman ja -tyypin perusteella.

 3. Valitse laina

  Valitse sinulle sopivin laina. Kiinnitä erityistä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon.

 4. Siiirry hakemaan lainaa

  Siirry lainantarjoajan sivuille täyttämään hakemuksen ”Lainaa heti” painikkeen kautta.

 5. Täytä hakemus ja hyväksy lainatarjous

  Täytä lainahakemus ja lähetä se. Saat pian sitovan lainatarjouksen, jonka voit hylätä tai hyväksyä. Rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

naiset etsivät lainavaihtoehtoja

Paras lainan kilpailutus

Paras lainan kilpailutus tarjoaa sinulle mahdollisimman monia vaihtoehtoja parhaan lainan löytämiseen.

Suuri määrä erilaisia lainoja tarkoittaa, että sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää omaan tarpeesesi sopiva ja edullinen laina.

Hyvä lainan kilpailutus on luotettava ja nopea. Kilpailutuksen ei pitäisi olla vaivanloinen este sinun ja tarvitsemasi lainan välillä.

Muista myös, että lainavertailun tulisi aina olla ilmainen palvelu. Älä turhaan maksa palvelusta jonka tarjoamme sinulle täysin ilmaiseksi.

Matchbanker on ilmainen, luotettavien rahoitusalan toimijoiden kanssa toimiva, nopea lainavertailupalvelu. Kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa 70 000 € asti.

Saamme tulomme yhteistyökumppaneinamme toimivilta rahoitusyhtiöiltä. Tämä tarkoittaa, että voimme pitää palvelun täysin ilmaisena.

Olemme keränneet sivuillemme myös paljon oppaita lainanhakemisesta, sekä tietoa erilaisista lainatyypeistä.

Löydät nämä artikkelit jokaiselta lainasivulta heti lainalistan jälkeen.

Tutustu halutessasi tarkemmin eri lainatyyppeihin ja näihin lainanhakuun liittyviin vinkkeihin sivuillamme. Meille on tärkeää, että sinä teet hyvän ja harkitun lainapäätöksen, josta voit olla tyytyväinen myös koko takaisinmaksun ajan.

Olemme paras lainavertailu

4.4 / 5 perustuen 26 arvosteluun
Rating
Mukava palvelu. Nopea vastaus. Lisää vaihtoehtoja. Tulee varmasti käyttämään sinua uudelleen
Aune
Rating
Se on helppoa. Ne tarjoavat selkeän yleiskuvan
Matti
Rating
Ystävällinen ja hyvä info.
Tarja
Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla
author
kirjoittanut
Laina-asiantuntija Andreas Linde on työskennellyt finanssialalla vuodesta 2014 alkaen. Matchbankerilla hän kirjoittaa lainoista, jälleenrahoituksesta, vuosikorosta, koroista ja kaikesta rahoitukseen liittyvästä.