10 Vaiheen Opas Kulutusluottojen Maailmaan

Harkitsetko kulutusluoton ottamista tai haluatko ottaa paremman kontrollin talousasioistasi? Löydät kaiken tarvittavan tiedon e-kirjastamme 10 vaiheen opas kulutusluottojen maailmaan. Selvitämme, mitä kulutusluotot ovat ja avaamme niihin liittyvät käsitteet, kuten todellinen vuosikorko ja vakuudelliset ja vakuudettomat lainat. Näin tehdessäsi päätöksen, tiedät tarkkaan mihin olet ryhtymässä. Halvimmalta vaikuttava laina ei välttämättä ole sitä, kun mukaan lasketaan kaikki siihen liittyvät korot ja kulut.

10-vaiheen-opas-kulutusluottojen-maailmaan-Matchbanker
Ilmainen e-kirja

Aloittelijan Opas

Tietämällä miten arvioida eri luotot ja lainantarjoajat, et osta sikaa säkissä ja voit tehdä päätöksesi turvallisin mielin.

Ennen lainanottoa on myös hyvä pohtia, mikä on oikea hetki ottaa laina ja onko laina itse asiassa tarpeellinen. Selvitämme, mitä konkreettisia askelia sinun tulee tehdä ennen luoton hakemista, jotta taloutesi on kunnossa ja saat tarvitsemasi lainan. E-kirjamme avulla olet tietoinen kulutusluottojen hyvistä ja huonoista puolista ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Lataa e-kirja
Andreas Linde
kirjoittanut
Laina-asiantuntija Andreas Linde on työskennellyt finanssialalla vuodesta 2014 alkaen. Matchbankerilla hän kirjoittaa lainoista, jälleenrahoituksesta, vuosikorosta, koroista ja kaikesta rahoitukseen liittyvästä.
Matchbanker > 10 Vaiheen Opas Kulutusluottojen Maailmaan

Viimeisimmät uutiset