Remonttilaina

Tiesitkö, että myös remonttilainaa on mahdollista hakea netistä? Verkosta haettavat pikalainat ovat monelle tuttuja, mutta voit myös hakea suurempaa lainaa täysin ilman vakuuksia. Matchbanker kilpailuttaa lainat 70 000 euroon asti, joten voit hakea vakuudetonta remonttilainaa helposti ja turvallisesti. Pikalainamarkkinoiden halvin remonttilaina on nyt jokaisen ulottuvilla.

Lue lisää
Päivitetty 24.09.2020
1910 arvostelua

Remonttilaina pieneen tai suureen remonttiin

kirjoittanut Mikael
Remonttilaina

Kauttamme voit hakea remonttilainaa 70 000€ asti. Voit siis toteuttaa niin pienen pintaremontin, kuin suuremman peruskorjauksen nettilainalla.

Remonttilaina auttaa rahoittamaan unelmiesi remontin, mutta järkevän lainapäätöksen tekeminen on vaikeaa, mikäli et tunne kaikkia vaihtoehtoja.

Matchbankerin avulla saat selkeän yleiskuvan netin lainatarjonnasta.

Kerromme sinulle tässä artikkelissa remonttilainasta, mahdollisuudesta ottaa remonttilaina asuntolainan yhteydessä, sekä tärkeistä seikoista jotka sinun tulee huomioida lainaa hakiessasi.

Mikä on remonttilaina?

Remonttilaina on laina, joka otetaan asunnon kunnostamista varten. Remonttilaina varsinaisesti ei ole omanlaisensa lainatyyppi, vaan sitä voidaan hakea useana erilaisen lainatyyppinä, kuten vakuudellisena tai vakuudettomana, kulutusluottona tai asuntolainana.

Lue alta miten voit rahoittaa remontin mahdollisimman edullisesti ja miten voit ottaa remonttilainan huomioon verovähennyksissä.

Usein kysyttyä remonttilainoista

Kuinka suuren remonttilainan voin hakea netistä?

Matchbankerin avulla voit kilpailuttaa ja hakea vakuudettomia remonttilainoja aina 70 000 € saakka.

Mitkä lainat sopivat remontointiin?

Suurempi remontti kannattaa rahoittaa riittävän suurella kulutusluottolla. Mikäli teet pienempää pintaremonttia ja haluat nostaa lainaa useissa pienemmissä erissä, on joustoluotto järkevä valinta.

Miten hyödyn remonttilainan kilpailuttamisesta?

Kuten kulutustavaroiden hintavertailulla, myös lainavertailun avulla voit löytää sinulle sopivan ja mahdollisimman edullisen pikalainan.

Onko Matchbanker lainatarjoaja?

Matchbanker on lainojenvertailupalvelu, emmekä itse myönnä lainkaan lainoja. Voit kuitenkin vertailla avullamme lainoja ilmaiseksi joka päivä.

Remonttilaina asuntolainan yhteydessä

On järkevää miettiä remonttilainaa asuntolainan yhteydessä, etenkin jos kyseessä on isompi peruskorjaus. Tällöin sinun on mahdollista ottaa remonttilaina uutena asuntolainana tai sisällyttää se alkuperäiseen asuntolainaan asuntoa ostaessasi.

Normaaliin käyttölainaan verrattuna asuntolainaan sidotussa remonttilainassa on selkeitä etuja. Suurimpana etuna ovat kulut, asuntolaina on lähes aina kulutusluottoa halvempaa. Etenkin suurten summien kohdalla tämä ero korkotasossa merkitsee suuria säästöjä.

Lisäksi kun käytät remonttilainaa asunnon peruskorjaukseen, hyödyt myös asuntolainasi korkovähennyksestä. Tämä siis silloin, kun remonttilaina on nostettu asuntolainana, ei kulutusluottona.

Suuret ja kalliit peruskorjaukset kannattaa aina rahoittaa asuntolainalla, ei kulutusluotolla.

Näin voit vähentää peruskorjaukseen käytettävän remonttilainan korkokuluista yli 10 prosenttia tuloverotuksessasi!

pikaluotto
yhdistelylaina

Näin kilpailutat remonttilainat Matchbankerilla

Matchbankerilla voit hakea vakuudetonta remonttilainaa edullisesti.

Kilpailutamme kymmeniä lainoja kätevän lainalistamme avulla ja voit hakea suosikkilainaasi jo tänään.

Haluamme tehdä lainan hakemisesta mahdollisimman vaivatonta ja selkeää. Näin sinä asiakkaanamme tiedät varmasti, minkälaista lainaa olet hakemassa ja mitä vaihtoehtoja Suomen lainamarkkinoilta löytyy.

Näin haet remonttilainaa Matchbankerin kautta:

 1. Siirry Matchbanker lainalistalle

  Löydät Matchbanker lainalistan jokaisen lainasivun yläosasta. Listalta löydät lukuisia kulutusluottoja ja lainanvälittäjiä joilta voit hakea vakuudettomia remonttilainoja aina 70 000 € asti.

 2. Vertaile remontointiin sopivia lainoja

  Tarvitsetko muutaman tonnin pieneen pintaremonttiin vai useita kymmeniä tuhansia suurempaan projektiin? Vertaile lainamäärältään sinulle sopivia lainoja lainalistan tietojen avulla.

 3. Siirry lainoittajan sivuille

  Kun olet valmis hakemaan lainaa, siirry lainoittajan sivuille vihreän ”Lainaa heti” painikkeen avulla.

 4. Täytä remonttilainahakemus

  Täytä lainahakemus lainantarjoajan sivuilla – usein saat lainapäätöksen välittömästi, jonka jälkeen voit hyväksyä tai hylätä lainatarjouksen. Matchbanker ei veloita sinulta mitään.

Kauttamme on vaivatonta löytää halvin remonttilaina ja lainojen vertailu on sinulle täysin maksutonta.

Haet siis lainaa kauttamme aivan yhtä edullisesti kuin lainoittajan kotisivuille manuaalisesti siirtymällä!

Hae remonttilaina harkiten

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta sisällyttää remonttilainaa asuntolainaasi, on edullinen nettilaina hyvä vaihtoehto.

Kauttamme voit hakea lainaa ilman vakuuksia aina 70 000€ asti. 

Muista, että lainatuotteet poikkeavat toisistaan merkittävästi, esimerkiksi koron suhteen, kuten tässä Helsingin Sanomien remonttilainavertailussa selviää. Yleissääntönä voidaan sanoa, että mitä pienempi laina on, sitä korkeampi on myös lainan korko.

Yleensä suurten, pitkän maksuajan lainojen korko on maltillinen ja suurin piirtein samalla tasolla kuin perinteisissä pankkilainoissakin.

On kuitenkin ilmiselvää, että lainojen ehtojen kannattaa vertailla tarkasti ennen lainahakemuksen tekemistä. Voit tehdä vertailun itse ja poimia eri lainanantajien sivuilta valitsemiasi ominaisuuksia taulukkoon.

Tämä vaihtoehto on kuitenkin melko työläs ja vie paljon aikaa. Lisäksi tietojen poimiminen lainantarjoajien sivuilta voi olla erittäin haastavaa, sillä sivustot on jäsennelty eri tavoilla.

remonttilaina voi olla myös netistä haettu pikalaina

Huomioi nämä seikat kun haet remonttilainaa

Ennen kuin haet remonttilainaa, on tärkeää pohtia muutamia asioita, jotka vaikuttavat hakuprosessiin. Mieti seuraavia kysymyksiä ennen lainanhakuprosessin aloittamista.

Matchbanker auttaa sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan remonttilainan tai muun kulutusluoton, ja vertailusta voit siirtyä suoraan lainanantajan sivuilla täyttämään lainahakemusta.

Hakemuksen täyttäminen vie yleensä vain muutaman minuutin, ja rahat voivat olla tililläsi tuota pikaa. Kun lainaat harkiten, aikaa jää enemmän muuhun eikä lainojen etsimiseen ja vertailuun kulu kohtuuttomasti aikaa.

Olipa remontin tarve tai kohde siis mikä tahansa, Matchbankerin avulla löydät sinulle sopivan remonttilainan.

Joustoluotto vaihtoehtona remonttilainalle

Asuntoa remontoidessa voi syntyä tarve hakea lisää lainaa, jos esimerkiksi pintaremontti ei riitä. Tällöin joustoluotto voi olla tilanteeseen sopivampi lainaratkaisu.

Joustoluotossa pystyt nostamaan lainaa sen verran kun tarvitset, ajasta riippumatta ja maksat korkoa vain siirtämästäsi rahamäärästä.

Joustoluoton etuus on se, että yhdellä hakemuksella voit nostaa useamman kerran lainaa kun taas remonttilainassa lainamäärä sen sijaan on kertaluontoinen ja jos haluat hakea lisää lainaa, sinun pitää täyttää uusi lainahakemus.

Tässä esimerkkejä pieniin remontteihin sopivista joustoluotoista:

JoustoluottoLainasumma
Ferratum1 – 4000 €
Blue Finance100 – 5000 €
Credit24100 – 4000 €

On sinun päätöksesi mikä on paras lainamuoto sinulle. Suosittelemme perehtymään lainasivuihimme, jotta saat hyvän yleiskuvan mikä lainamuoto sopii sinun tarkoitukseesi parhaiten.

Remonttilaina maksuhäiriömerkinnällä

Kun haet lainaa haluavat lainatarjoajat varmistua maksukyvystäsi, siksi lainoittajien yleinen käytäntö on lainanhakijan luottotietojen tarkistaminen.

Jos olet menettänyt luottotietosi voit kuitenkin tietyin neuvotteluehdoin hakea perinteiseltä kivijalkapankilta lainaa.

Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada hyväksytty lainapäätös, sinun pitää:

 1. Hakea toisen henkilön kanssa yhdessä lainaa
 2. Maksaa pois vanhat velat
 3. Hankkia vakituiset tulot
 4. Asettaa vakuus lainalle, kuten esimerkiksi auto tai kesämökki.

On myös toisia tapoja saada luottoa, kuten esimerkiksi sosiaalinen luotto.

Kunnat usein tarjoavat apua vanhojen velkojen maksamiseen sosiaaliluoton kautta. Sosiaalista luottoa myönnetään eri tarkoituksiin, kuten esimerkiksi taloudelliseen tarpeeseen tai ylivelkaantumisen ehkäisemiseksi. 

Sosiaalisella luotolla on kuitenkin tietyt kriteerit:

Sosiaalinen luotto voi olla 100-5000 euroa, ja summat vaihtelee kunnittain.

Jonotusaika on usein pitkä sosiaali luotolle, joten suosittelemme hakemaan pikimmiten, mikäli sille on tarve.

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Remonttilaina: 4.8/5 perustuen 39 arviointiin - Lisää arvostelu