Tietoa meistä

Nettilainamarkkinoiden lisääntyneestä kilpailusta johtuen, kaikkien sopivien lainavaihtoehtojen vertailusta on tullut lähes mahdoton tehtävä.

Matchbanker tietää tämän ja pyrimme tekemään kuhunkin tilanteeseen ja tarpeeseen sopivan lainan löytämisestä entistä helpompaa.

Mikä on Matchbanker?

Matchbanker on verkossa toimiva lainavertailupalvelu, jolla on usean vuoden kokemus toimijana finanssimarkkinoilla.

Palvelumme käyttö on 100% ilmaista, etkä sitoudu mihinkään.

Miten siis toimimme?

Tarjoamme asiakkaillemme ajantasaisen listan Suomen parhaista lainoista.

Listasta löydät lainojen tärkeimmät tiedot, kuten lainamäärän, laina-ajan, korkotason, todellisen vuosikoron ja arvioidun siirtoajan. Ilmoitamme myös lainanhakuun liittyvistä vaatimuksista. Olemme lisäksi arvioineet jokaisen lainantarjoajan listaten etuja ja haittoja, jotta sinä voit kuluttajana arvioida paremmin lainan sopivuutta itsellesi.

Säästät siis paitsi aikaa, normaalisti vaivanloisessa vertailutyössä, myös rahaa valitsemalla lainan sinulle edullisin ehdoin.

Miksi voit luottaa Matchbankeriin

Matchbanker toimii tällä hetkellä 9 Euroopan maassa: Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Espanjassa, Puolassa, Romaniassa, Tsekissä ja Croatiassa.

Olemme pystyneet laajentamaan brändimme toimintaa, koska olemme menestyneet varhaisilla markkina-alueillamme. Ainoa syy menestykseemme näillä markkinoilla, on kykymme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Me Matchbankerilla pyrimme jatkuvasti ymmärtämään asikkaitamme paremmin, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Tyytyväiset asiakkaat ovat avain onnistuneeseen liiketoimintaan. Voit lukea lisää liiketoimintamallistamme mainontatiedotteestamme.

Keitä me olemme?

Matchbankerin omistaa Lead Supply A/S, joka on Kööpenhaminan pörssissä listautuneen North Media A/S:n osittain omistama.

Leas Supply perustettiin vuonna 2014 ja on tämän jälkeen kasvanut voimakkaasti. Tavoitteenamme on olla alamme johtava toimija Euroopassa.

Matchbanker tiimi koostuu innokkaasta joukosta työntekijöitä, jotka haluavat varmistaa, että asiakkaamme löytävät etsimänsä, aina kun he käyttävät sivujamme.

Toimistomme sijaitsee Aarhusissa, Tanskassa, osoitteessa Paludan-Müllers Vej 40B.

Mikäli sinulla on kysyttävää yrityksestämme tai toiminnastamme, voit mielellään ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: [email protected]