Tietoa meistä

Nettilainamarkkinoiden lisääntyneestä kilpailusta johtuen, kaikkien sopivien lainavaihtoehtojen vertailusta on tullut lähes mahdoton tehtävä.

Matchbanker tietää tämän ja pyrimme tekemään kuhunkin tilanteeseen ja tarpeeseen sopivan lainan löytämisestä entistä helpompaa. Tavoitteenamme on, että kuluttajan on vertailemalla mahdollista löytää edullinen laina kaikkiin tarpeisiin.

Mikä on Matchbanker?

Matchbanker on verkossa toimiva lainavertailupalvelu, jolla on usean vuoden kokemus toimijana finanssimarkkinoilla.

Palvelumme käyttö on 100 % ilmaista, etkä sitoudu mihinkään.

Miten siis toimimme?

Tarjoamme asiakkaillemme ajantasaisen listan Suomen parhaista lainoista.

Listasta löydät lainojen tärkeimmät tiedot, kuten lainamäärän, laina-ajan, korkotason, todellisen vuosikoron ja arvioidun siirtoajan. Ilmoitamme myös lainanhakuun liittyvistä vaatimuksista. Olemme lisäksi arvioineet jokaisen lainantarjoajan listaten etuja ja haittoja, jotta sinä voit kuluttajana arvioida paremmin lainan sopivuutta itsellesi.

Säästät siis paitsi aikaa, normaalisti vaivanloisessa vertailutyössä, myös rahaa valitsemalla lainan sinulle edullisin ehdoin.

Miksi voit luottaa Matchbankeriin

Matchbanker toimii Suomen lisäksi 12 muussa maassa.

Olemme pystyneet laajentamaan brändimme toimintaa, koska olemme menestyneet varhaisilla markkina-alueillamme. Ainoa syy menestykseemme näillä markkinoilla, on kykymme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Me Matchbankerilla pyrimme jatkuvasti ymmärtämään asiakkaitamme paremmin, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Tyytyväiset asiakkaat ovat avain onnistuneeseen liiketoimintaan. Voit lukea lisää liiketoimintamallistamme mainontatiedotteestamme.

Keitä me olemme?

Matchbankerin omistaa Lead Supply A/S, joka on Kööpenhaminan pörssissä listautuneen North Media A/S:n osittain omistama.

Lead Supply perustettiin vuonna 2014 ja on tämän jälkeen kasvanut voimakkaasti. Tavoitteenamme on olla alamme johtava toimija Euroopassa.

Matchbanker tiimi koostuu innokkaasta joukosta työntekijöitä, jotka haluavat varmistaa, että asiakkaamme löytävät etsimänsä, aina kun he käyttävät sivujamme.

Toimistomme sijaitsee Aarhusissa, Tanskassa, osoitteessa Kystvejen 37B.

Ota yhteyttä Matchbanker.fi

Yhteystiedot:
info@matchbanker.fi

Huom! Matchbanker ei ole lainantarjoaja, vaan lainavertailupalvelu, emmekä tästä johtuen voi vastata lainalistan lainoihin liittyviin kysymyksiin.

Mikäli sinulla on lainoihin liittyviä kysymyksiä, pyydämme kääntymään suoraa kyseessä olevan lainantarjoajan puoleen.

Otamme vastaan yhteydenottoja koskien yhteistyökumppanuutta, tai lakiasioita osoitteessa: info@matchbanker.fi.

Matchbanker.fi sosiaalisessa mediassa