Tietoa meistä

Lainamarkkinoilla navigointi voi toisinaan tuntua haastavalta. Tarjontaa on paljon ja lainojen todelliset hinnat voivat olla epäselviä.

Matchbankerin tavoitteena on tehdä lainamarkkinoista reiluja ja läpinäkyviä. Haluamme auttaa kuluttajia löytämään sopivimmat lainat edullisimmilla koroilla.

Mikä on Matchbanker?

Matchbanker on verkossa toimiva lainavertailupalvelu. Matchbankerin kautta kuluttaja voi vertailla kymmeniä lainantarjoajia ja saada yhdellä lainahakemuksella lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

Matchbankerilla on usean vuoden kokemus toimijana finanssimarkkinoilla. Palvelumme käyttö on täysin ilmaista, eikä lainahakemuksen lähettäminen kauttamme sido mihinkään.

Matchbanker ei itse tarjoa lainoja, vaan auttaa kuluttajaa löytämään parhaan lainantarjoajan.

Miten Matchbanker toimii?

Tarjoamme asiakkaillemme ajantasaisen listan Suomen parhaista lainoista.

Listasta löydät lainojen tärkeimmät tiedot, kuten lainamäärän, laina-ajan, korkotason, todellisen vuosikoron ja arvioidun siirtoajan. Ilmoitamme myös lainanhakuun liittyvistä vaatimuksista.

Lisäksi arvioineet jokaisen lainantarjoajan listaten etuja ja haittoja, jotta sinä voit kuluttajana arvioida paremmin lainan sopivuutta itsellesi.

Matchbankeria käyttämällä voit säästää niin aikaa kuin rahaakin lainaa hakiessa.

Miksi voit luottaa Matchbankeriin

Matchbankerin lainavertailussa on mukana ainoastaan luotettavia lainantarjoajia. Palvelussamme mukana olevat lainantarjoajat ovat Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä.

Toimimme yhteensä 13 maassa niin Euroopassa kuin muuallakin. Olemme onnistuneet laajentamaan brändimme toimintaa, koska olemme menestyneet varhaisilla markkina-alueillamme. Syy menestykseemme niin monella markkinalla on kykymme vastata asiakkaidemme tarpeisiin.

Me Matchbankerilla pyrimme jatkuvasti ymmärtämään asiakkaitamme paremmin, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Tyytyväiset asiakkaat ovat avain onnistuneeseen liiketoimintaan. Voit lukea lisää liiketoimintamallistamme mainontatiedotteestamme.

Keitä me olemme?

Matchbankerin omistaa Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S), joka on Kööpenhaminan pörssissä listautuneen North Media A/S:n osittain omistama.

Karman Connect (Formerly Lead Supply) perustettiin vuonna 2014, jonka jälkeen yhtiö on kasvanut voimakkaasti. Lead Supply on auttanut yli 100 000 kuluttajaa löytämään parhaan lainan. Tavoitteenamme on olla alamme johtava toimija Euroopassa.

Toimitusjohtaja Andreas Linde

Johto

Karman Connect (Formerly Lead Supplyn) toimitusjohtaja Andreas Linde on työskennellyt finanssimarkkinoilla 7 vuotta. Linde perusti Lead Supplyn yhdessä yhtiön tuotejohtaja Stefan Olesenin kanssa vastaamaan tarpeeseen tehdä lainamarkkinoista läpinäkyvämpi. Linde on finanssialan ja lainojen asiantuntija, jolla on syväluotaava kokemus niin koroista, eri lainatyypeistä kuin taloudestakin.

Tiimi

Matchbankerin tiimi koostuu innokkaasta ja kansainvälisestä joukosta työntekijöitä, jotka haluavat varmistaa, että asiakkaamme löytävät etsimänsä aina kun he käyttävät sivujamme.

Olemme pohjoismainen yhtiö ja toimistomme sijaitsee Aarhusissa, Tanskassa.

Matchbankerin koko tiimi

Ota yhteyttä Matchbanker.fi

Yhteystiedot:
info@matchbanker.fi

Karman Connect A/S (Formerly Lead Supply A/S)
Dalgas Avenue 2F 2.
8000 Aarhus C
Denmark

Huom! Matchbanker ei ole lainantarjoaja, vaan lainavertailupalvelu, emmekä tästä johtuen voi vastata lainalistan lainoihin liittyviin kysymyksiin.

Mikäli sinulla on lainoihin liittyviä kysymyksiä, pyydämme kääntymään suoraa kyseessä olevan lainantarjoajan puoleen.

Otamme vastaan yhteydenottoja koskien yhteistyökumppanuutta tai lakiasioita osoitteessa: info@matchbanker.fi.

Matchbanker.fi sosiaalisessa mediassa

Andreas Linde
kirjoittanut
Laina-asiantuntija Andreas Linde on työskennellyt finanssialalla vuodesta 2014 alkaen. Matchbankerilla hän kirjoittaa lainoista, jälleenrahoituksesta, vuosikorosta, koroista ja kaikesta rahoitukseen liittyvästä.
Matchbanker > Tietoa meistä

Viimeisimmät uutiset