Lainaa 5000 €

Lainaa nyt 5000 € heti tilille Matchbankerin avulla ja saa rahat tilillesi jopa samana päivänä! Matchbankerin avulla voit kilpailuttaa ja vertailla lainamarkkinoilla olevia lainoja täysin ilmaiseksi! Kun hakemuksesi on hyväksytty saat 5000 euroa heti tilille. Olemme tehneet Matchbankerilla lainanhakemisesta entistä helpompaa ja turvallisempaa, joten kilpailuta ja hae laina 5000 eurolla jo tänään.

Lue lisää
Päivitetty 12.04.2021

Lainaa 5000 € heti tilille

kirjoittanut Mikael
Lainaa 5000

Lainaa 5000 €, sillä Matchbanker auttaa sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan lainamarkkinoilla olevat tarjoukset minuuteissa. Jos sinulle on syntynyt yllättäviä kuluja, kuten esimerkiksi auton äkillinen huolto tai äkillinen ulkomaanmatka. Näissä tilanteissa nopea laina voi olla varteenotettava vaihtoehto.

Hakiessasi 5000 e lainaa verkosta, voit unohtaa paperikaavakkeiden täyttämisen ja pankeissa vierailun, sillä nopealla sähköisellä lainahakemuksella voit saada rahat tilillesi jo tänään, ilman vakuuksia.

Matchbankerin tavoitteena on tehdä lainan hakemisesta helppoa, läpinäkyvää ja turvallista.

Joten, lainaa 5000 € heti tilille kauttamme ja säästät aikaa ja rahaa.

Tässä artikkelissa ohjeistamme miten voit hakea lainaa 5000 € heti tilille Matchbankerin avulla, mitä sinun tulisi huomioida lainanhakuprosessissa ja mitkä ovat kilpailutuksen edut.

Miten lainakulut muodostuvat?

Kun haet lainaa 5000 € sinun tulisi tietää miten lainakulut muodostuvat, sillä on tärkeää tietää oma maksukyky ja mikä on lainan todellinen vuosikorko.

Avatessasi uuden asiakastilin lainantarjoaja vaatii usein hakijalta tilinavausmaksun. Avausmaksu voi olla kiinteä summa, esimerkiksi 30 euroa, tai prosentuaalinen määrä lainasummasta.

Tämä on standardikäytäntö uusille asiakkaille ja maksu on kertaluontoinen.

Laina 5000 € esimerkki:

Laina 5000 €, missä on 24,02 % vuosikorko ja maksuaika 12 kk, 15€ / kk käsittelykuluilla – kaikki lainakulut: 854,16 €

Tämä laina tarkoittaa sitä, että todellinen vuosikorko on 34,71 % ja kaikki lainakulut ovat 854,16 €

Eikö todellinen vuosikorko ole tuttu termi? Lue lisää tästä x artikkelista.

Lainakulut vaihtelevat lainantarjoajasta riippuen, joten siksi on tärkeää perehtyä tarkasti lainaehtoihin, ennen kuin hyväksyt lainan. On myös suositeltavaa lähettää useampi lainahakemus ja vertailla tarjouksia keskenään.

Lainalaskuri voi myös auttaa sinua löytämään sopivan laina-ajan, jotta voit maksaa sopivan suuruisia kuukausilyhennyksiä.

Yleinen nyrkkisääntö kun haet lainaa 5000 € heti tilille on, että mitä lyhyempi laina-aika lainalla on, sitä vähemmän lainalle kertyy lainakustannuksia.

Lainaa 5000 € luotettavasti Matchbankerilla

Lainaa 5000 € luotettavasti Matchbankerilla.

Kun haet lainaa 5000 € Matchbankerin kautta, saat parhaimman lainatarjouksen minuuteissa. Voit lähettää samanaikaisesti usealle lainatarjoajalle lainahakemuksen ja voit valita niistä sinulle parhaiten sopivan, samalla vertaillen lainoittajien ehtoja ja korkoja. Lainavertailussamme on mukana niin joustolaina, kulutusluotto kuin yhdistelylaina lainojen yhdistämiseen.

Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, lainahakemuksesta tulee sitova vasta kun olet allekirjoittanut sopimuksen, ja muista: voit peruuttaa sopimuksen 14 vuorokauden sisällä allekirjoittamisesta.

Matchbankerilla lainavertailu on:

 1. Ilmaista
 2. Täysin sähköistä
 3. Helppoa & nopeaa
 4. Turvallista

Kun lähetät lainahakemuksen Matchbankerin kautta sinun ei tarvitse selittää miksi tai mihin haet lainaa 5000 euroa.

Lainaa 5000 € harkiten

Kun haet lainaa 5000 € heti tilille tulisi päätöstä tarkoin miettiä, sillä lainanotto on iso päätös taloudellesi.

Kun hyväksyt lainatarjouksen sitoudut maksamaan kuukausierät ajallaan, lainasopimuksen ehtojen mukaisesti. Kun hoidat maksut vastuullisesti ja hyvin turvaat myös luottokelpoisuutesi tulevaisuuden lainahakemuksille.

Näillä vinkeillä lainan haku onnistuu entistä helpommin!

Kun haet lainaa 5000 e sinun tulisi kartoittaa taloudellinen tilanteesi. On suositeltavaa laatia budjetti tuloista ja menoista, jotta tiedät varmasti että pystyt noudattamaan lainan kuukausieriä.

Voit saada 5000 € lainaa (korko 9 %) muun muassa tällaisissa kuukausierissä:

LainaLaina-aika Lainaerät
5000 €12 kk437,26 €/kk
5000 €24 kk228,42 €/kk
5000 €36 kk159,00 €/kk

Jos haluat nopeasti lainan tilillesi, tulisi lainaa hakea ajoissa.

Hakiessasi lainaa 5000 € heti tilille meiltä, tarjoamme arvioidun lainan siirtoajan, mutta kuitenkin voit myös itse vaikuttaa käsittelyaikaan.

Jos haet lainaa aikaisin arkipäivänä lainoittajan aukioloaikojen mukaisesti ja olet varmistanut, että pankkisi on yhteistyössä lainoittajan kanssa voi lainaprosessi tapahtua nopeammin.

Kun olet kilpailuttanut lainat ja saanut sopivan lainatarjouksen, tulisi lainaehtoihin perehtyä tarkasti. Lainojen todelliset vuosikorot ja ehdot vaihtelevat ja jos sinulla syntyy tarve lyhennysvapaaseen kukauteen, tulisi tällaisten lisäpalveluiden hinnat selvittää

Tietyissä hankinnoissa, jotka eivät ole kiireellisiä on viisaampaa säästää rahaa nopean lainan sijaan.

5000 € laina vaatii suunnittelua

Mitkä ovat lainahakijan vaatimukset?

Kun haet mitä vain lainaa, haluaa lainatarjoajat varmistua muutamista perustiedoista, kuten esimerkiksi:

Usein myös ikäraja isoimmille lainoille on 22-24 vuotta ja lainantarjoajat vaativat palkkakuitteja viimeiseltä 3 kuukaudelta, jotta he saavat varmistukset sujuvasta takaisinmaksusta. 

Hae helposti lainaa 5000 euroa jos täytät kaikki kriteerit

Oletko saanut hylätyn lainapäätöksen?

Kun haet lainaa, tarkistavat lainatarjoajat luottokelpoisuutesi. Jos sinulla on rekisteröityjä maksuhäiriömerkintöjä vaikuttavat nämä lainapäätökseen. Ongelmana voi olla myös esimerkiksi ikäsi. Esimerkiksi Santander vaatii 24 vuoden ikää, kun joillekin lainantarjoajille riittää 18 vuoden ikä.

On kuitenkin tapoja, joilla voit lisätä mahdollisuuksiasi saada hyväksytty lainapäätös:

 1. Maksukyky

  Varmista vakituiset tulot joilla voit osoittaa maksukykysi

 2. Vakuudelliset lainat

  Vakuuta omaisuuttasi 5000 € lainalle

 3. Takaaja

  Hae 5000 € lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa

 4. Aiemmat velkasi

  Huolehdi ensin aiemmista veloistasi. Hoitamattomat velat heikentävät maksukykyäsi ja pahimmassa tapauksessa aiheuttaa suurempia ongelmia.

Ensimmäinen 5000 € laina, jopa ilman kuluja!

Nopea 5000 € laina voi olla hyvä vaihtoehto kiireellisissä tapauksissa jos odottaminen ei ole vaihtoehto.

Tällainen tapaus voi olla esimerkiksi tärkeän kodinkoneen rikkoutuminen ennen palkkapäivääsi.

Suomessa on mahdollista saada lainaa, jopa ilman kuluja! Lainatarjoajia, jotka tarjoavat tätä vaihtoehtoa Suomessa ovat esimerkiksi Ege ja Blue Finance.

Lainat ilman kuluja on tarkoitettu lyhyeksi ajaksi, joten takaisinmaksuaika on, lyhyempi, usein vain noin 30-60 päivää. 

Suurempaa 5000 euron lainaa ei useinkaan tarjota ilman korkoa, vaan tämä koskee vain verrattain pieniä 100-400 euron pikavippejä.

Ilmaisten lainojen ehtoihin voit perehtyä lainalistamme avulla, missä on yli kymmenittäin eri lainatarjoajia. 

Tutustu tarjontaan ja valitse suosikki lainasi jo tänään!

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Lainaa 5000 €: 4.7/5 perustuen 41 arviointiin - Lisää arvostelu