Sambla arvostelu

Lainahakemus on asiakkaalle aina ilmainen eikä se sido ottamaan lainaa. Lainahakemuksen täyttämisen ja lähetyksen jälkeen, Sambla lähettää hakemuksen tiedot pankeille ja rahalaitoksille. Tämän jälkeen pankit antavat tarjouksensa asiakkaalle, tarjoukset saapuvat noin 24 tunnin kuluttua hakemuksen lähettämisestä. Henkilökohtainen lainaneuvoja auttaa asiakasta tarkistamaan lainatarjoukset, jos jokin tarjous on houkuttelevampi kuin muut tarjoukset, lähetetään se asiakkaalle sähköpostiin.

8
Asiakaspalvelu
7
Käsittelyaika
10
Hinta
8
Lisäedut
5
Käyttäjäkokemus
10

Sambla tuotteet

Uusi tuot
8.8
Arvostelu
Lainamäärä 500 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Tod. vuosikorko 4.9 – 38 %
Siirtoaika Torstai 08:00
 • Rahat tilille jo samana päivänä
 • Ilmainen lainahakemus
 • Kilpailuta 23 eri pankkia
Esimerkki: Lainamäärä: 25 000 € | Takaisinmaksuaika: 10 vuotta | Todellinen vuosikorko: 8,3 % | Kuukausierä: 303 € | Lisämaksut: 0 € | Takaisinmaksun kokonaismäärä: 36 398 € | Lainan kokonaiskustannukset: 11 398 € | Todellinen vuosikorko: Minimi 4,90 % – Maksimi 38,0 %. | Takaisinmaksun vähimmäis- ja enimmäisaika 1 – 15 vuotta | Korkein vuosikorko: Maksimi 38,00 %. (Mainonta)

Sambla.fi

Sambla on vuonna 2014 Ruotsissa perustettu lainavälittäjäpalvelu. Samblalla on tähän mennessä jo yli 390 000 tyytyväistä asiakasta Pohjoismaissa. Sambla työllistää jo yli 140 työntekijää Tukholmassa, Helsingissä, Lundissa ja Oslossa. Samblan palvelut ovat erittäin arvostettuja ja luotettuja, ja asiakkaiden antaman Trustpilot -luokituksen mukaan Samblan asiakkaista useampi kuin yhdeksän kymmenestä on yhteistyöpankkien tarjoamiin lainaehtoihin tyytyväinen. Lainojen vertailu on aina ilmaista Samblalla. Sambla saa korvauksen pankilta, jolta valitset lainan. Tästä johtuen asiakkaalle ei siis koidu lisäkuluja tai maksuja lainojen vertailusta.


Koko lainaprosessi tapahtuu sähköisesti; kun asiakas on valinnut itselleen sopivan lainan allekirjoitetaan lainasopimus sähköisesti verkkopankkitunnuksilla. Rahat maksetaan tilille muutaman päivän kuluessa. Mikäli otat yhdistelylainan, menee uusi laina suoraan vanhojen lainojen ja luottojen poismaksuun.

Arvioiden yhteenveto

Samblan tarjoamat palvelut ovat kokonaisuudessaan hyviä. Asiakaspalvelu on hyvin auki ja palvelua saa suomen kielellä. Samblan yhteistyöpankkien hinnat ovat markkinoiden mukaiset. Henkilökohtainen lainaneuvoja käy läpi asiakkaan kanssa lainatarjoukset ja lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti tai paperilla. Tämän jälkeen laina maksetaan asiakkaalle muutaman päivän kuluessa. Sambla tarjoaa myös asiakkailleen Sambla Plus -palvelua, jonka jäsenenä asiakas saa kattavasti tietoa Samblan tarjoamista palveluista. Sambla Plus jäsenyys on täysin vapaaehtoista ja ilmaista asiakkaalle.


Asiakaspalvelu

7

Asiakaspalvelu on hyvin tavoitettavissa, maanantaista perjantaihin. Asiakaspalvelun asiantuntijat puhuvat suomea, joten asioiden hoito kä nopeasti ja helposti. Samblan asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä ja auttavat mielellään lainoihin liittyvissä kysymyksissä. Samblan palvelun kuuluu myös henkilökohtainen lainaneuvoja, joka auttaa valitsemaan parhaan lainan asiakkaan tarpeita kuunnellen. Lainaneuvoja ottaa asiakkaaseen yhteyttä puhelimitse ja/tai sähköpostin välityksellä.


Hinta

8

Lainojen vertailu ja hakeminen Samblan kautta on asiakkaalle täysin ilmaista eikä sido asiakasta ottamaan lainaa. Mikäli lainatarjoukset eivät ole asiakkaan mielestä hyviä, lainatarjouksista voi myös kieltäytyä. Lainan korkoon ja muihin kuluihin vaikuttaa pankkien ja rahoituslaitosten oma hinnasto. Samblan yhteistyöpankit tarjoavat lainaa 4,9% – 38% todellisella vuosikorolla. Korko lasketaan jokaisella asiakkaalle henkilökohtaisesti, ja siihen vaikuttaa haettu lainasumma, laina-aika ja asiakkaan taloudellinen tilanne.


Käyttäjäkokemus

10

Nettisivut ovat hieman hankalakäyttöiset ja tieto sivuilla on hieman ristiriitaista, sillä eri sivuilla on eri tietoja. Asiakaspalvelu ei ole viikonloppuisin auki, joten avun saaminen voi hieman kestää. Kaiken kaikkiaan palvelu toimii kuitenkin hyvin ja moitteettomasti. Nettisivuilla on paljon tietoja erilaisista lainoista ja rahoitusvaihtoehdoista, ja ne löytyykin helposti yläreunan “lainatyypit” -painikkeen alta.


Käsittelyaika

10

Tarjouksien saamisessa menee 24 tuntia, mutta usein ne ovat saatavilla jo aikaisemmin. Kun tarjoukset ovat saapuneet, tarkastellaan tarjouksia henkilökohtaisen lainaneuvojan kanssa. Mikäli jokin laina on asiakkaan mielestä hyvä, allekirjoitetaan lainasopimus sähköisesti verkkopankkitunnuksia käyttäen tai vaihtoehtoisesti allekirjoitus voidaan hoitaa myös paperilla. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, siirretään laina asiakkaan ilmoittamalle tilille 1-3 arkipäivän kuluessa.


Lisäedut

5

Sambla tarjoaa Sambla Plus -palvelua lisäetuna asiakkaille. Jäsenyys on täysin maksutonta ja vain yli 18 vuotiaat hyväksytään jäseniksi. Jäsenyys on vapaaehtoinen ja sen voi myös lopettaa myöhemmin. Sambla Plus -palvelun asiakkaana saat tietoa ja tarjouksia Samblan tarjoamista palveluista. Tämän lisäksi jäsenenä saat taatusti korkealaatuista palvelua sekä jäsenenä on mahdollista käyttää puhelimella tavoitettavaa Sambla Plus -lainatukea.


Sambla FI Lainalaskuri
500 € 60 000 €
12 kuukautta 180 kuukautta
4.9 % 38 %

Kuukausierä

Kokonaiskulut

Maksettava takaisin


Sambla laina

Sambla FI

Lainamäärä 500 – 60 000 €
Laina-aika 12 – 180 kuukautta
Korko 4.9 – 38 %
Tod. vuosikorko 4.9 – 38 %
Ikä 18 vuotta

Hyödyt

 • Rahat tilille jo samana päivänä
 • Henkilökohtainen lainaneuvoja
 • Sambla Plus -palvelu

Haitat

 • Ei chat -asiakaspalvelua
 • Asiakaspalvelu ei ole auki viikonloppuisin
 • Nettisivut ovat hieman vaikeakäyttöiset

Asiakaspalvelu

7

Asiakaspalvelua on saatavilla sekä puhelimitse että sähköpostitse. Asiakaspalvelu on auki maanantaista perjantaihin, viikonloppuna asiakaspalvelu ei ole kuitenkaan auki. Asiakaspalvelun asiantuntijat vastaavat nopeasti asiakkaan kysymyksiin ja palvelua on saatavilla suomen kielellä. Samblalla ei ole käytössä suomalaisten suosimaa chat- tai chatbotpalvelua. Samblan osoite sijaitsee Ruotsissa, mutta osoitteessa ei ole asiakaspalvelua. Palvelu toimii siis täysin internetin ja puhelimen välityksellä. Samblan asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä ja ammattitaitoisia, joten asiakkaan on varmasti helppo asioida lainoihin liittyvissä asioissa heidän kanssaan.

Henkilökohtainen lainaneuvoja auttaa asiakasta valitsemaan parhaan lainatarjouksen. Lainaneuvoja soittaa asiakkaalle lainatarjouksesta ja/tai lähettää sähköpostia. Mikäli asiakkaalla on lisää kysyttävää lainatarjouksesta, sähköpostiviestiin voi vastata tai soittaa Samblan asiakaspalveluun.

Yrityksen tiedot

YritysSambla
OsoiteStrandvägen 5B, 114 51 Tukholma
Sähköpostiasiakaspalvelu@sambla.fi
Puhelinnumero+358 942 456 000

Aukioloajat

Maanantai10:00 – 19:00, (kiinni 13:00-14:00)
Tiistai10:00 – 19:00, (kiinni 13:00-14:00)
Keskiviikko10:00 – 19:00, (kiinni 13:00-14:00)
Torstai10:00 – 19:00, (kiinni 13:00-14:00)
Perjantai10:00 – 18:00, (kiinni 13:00-14:00)
LauantaiSuljettu
SunnuntaiSuljettu

Hinta

8

Otitpa lainan tai et, lainojen vertailu Samblalla on täysin ilmaista eikä sido ottamaan lainaa. Sambla saa palkkion rahoituslaitoksilta ja pankeilta, joten asiakkaan ei tarvitse maksaa lainan hakemisesta mitään.

Lainan korkoon vaikuttaa pankkien ja rahoituslaitosten oma hinnasto. Lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee Samblan yhteistyöpankista riippuen 4,9% ja 38% välillä. Korko määräytyy henkilökohtaisesti asiakkaan taloudellisen tilanteen, lainamäärän ja laina-ajan perusteella. Sambla ei voi siis vaikuttaa lainan hintaan, sillä Sambla toimii vain välikätenä asiakkaan ja pankin välillä. Samblan yhteistyöpankit myöntävät lainaa jopa 15 vuoden maksuajalla, joten kuukausikustannukset on mahdollista saada mataliksi.

Kaikki lainaan liittyvät tiedot on esitetty lainatarjouksessa selkeästi. Siitä huolimatta, asiakkaan tulee huolella tutustua lainatarjoukseen, jotta välttyy yllättävistä kustannuksista.


Sambla lainanhakuehdot

 • Asiakkaan pitää olla vähintään 18 vuotias
 • Vähintään 1000€ tulot kuukaudessa
 • Asiakkaan tulee olla ollut kirjoilla Suomessa vähintään vuoden ajan
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä. Mikäli asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä, yhteistyöpankit eivät myönnä uutta lainaa. Luottotiedot voi tarkistaa kerran vuodessa maksutta Suomen asiakastietorekisteristä.

Käyttäjäkokemus

10

Samblan käyttö on asiakkaiden jättämien arvostelujen perusteella toiminut moitteettomasti. Samblan nettisivut ovat hieman hankalakäyttöiset ja eri sivuilla on hieman eri tietoja, joka voi olla asiakkaalle hieman hämmentävää.

Koska asiakaspalvelu ei ole viikonloppuisin auki, voi joskus vastauksen saaminen kestää, mikä voi huonontaa käyttäjäkokemusta verrattuna muihin kilpaileviin yrityksiin. Samblan sivuilla ei myöskään näytä olevan laskuria, jolla voisi kokeilla erilaisia lainasummia ja korkoja ja niiden vaikutuksia takaisinmaksettavaan summaan.

Nettisivujen yläkulmasta löytyy “lainatyypit” -painike, jonka alta löytyy kattavasti informaatiota erilaisista lainoista ja rahoitusvaihtoehdoista. Sieltä on helppo valita itselle paras ratkaisu. Samblalla ei ole myöskään asiakkaan “omia sivuja”, josta pääsisi tarkistamaan lainan tietoja ja muita lainaan liittyviä asioita.


Käsittelyaika

10

Kun asiakas on tehnyt hakemuksen, saavat pankit ja lainantarjoajat asiakkaan hakemuksen käsittelyyn. Pankit ja lainantarjoajat sen jälkeen antavat parhaan tarjouksensa. Tarjouksien saamisessa voi kestää 24 tuntia, mutta useasti lainatarjoukset ovat Samblalla jo aikaisemmin. Kun kaikki tarjoukset ovat saapuneet, tarkastellaan tarjouksia lainaneuvojan kanssa yhdessä. Mikäli asiakas on tyytyväinen johonkin lainatarjoukseen, allekirjoitetaan se joko sähköisesti verkkopankkitunnuksilla tai paperilla. Kun pankki tai lainantarjoaja saa allekirjoitetun lainasopimuksen takaisin asiakkaalta, rahat maksetaan asiakkaan tilille.

Riippuen lainantarjoajasta Samblan välittämät lainat siirretään lainanhakijan tilille 1-3 arkipäivän kuluessa. Lainan voi saada myös heti tilille, mikäli lainantarjoajat arvioivat taloudellisen tilanteen ja luottotiedot riittävän hyviksi. Sambla ei voi kuitenkaan vaikuttaa lainojen maksun nopeuteen, se nimittäin riippuu täysin valitusta pankista. Hyvä muistaa myös, että Suomen lain mukaan lainat voidaan maksaa vain kello 7 ja 23 välisenä aikana.


Lisäedut

5

Samblalla on vankka kokemus pohjoismaisilta markkinoilta ja heidän yhteistyöpankit ja -lainantarjoajat ovat luotettavia ja hyvämaineisia toimijoita rahoitusalalla.

Lisäetuna voidaan mainita Samblan tarjoama Sambla Plus -palvelu. Sambla Plus on palvelu, johon voi liittyä halutessaan jäseneksi. Samblan Plus jäsenenä on asiakkaalla mahdollisuus saada lisätietoa Samblan tarjoamista palveluista, ja tarjouksia vakuutuksista ja rahoituspalveluista Samblan toiminnan puitteissa. Plus palvelun jäsenenä saat muun muassa uutiskirjeen, jossa on henkilökohtaista taloutta koskevia linkkejä. Plus -palvelulla on myös oma puhelimella annettava lainatuki, jossa asiakas voi esittää lainoihin liittyviä kysymyksiä ja saada henkilökohtaista palvelua.

Plus -palveluun liittyminen on vapaaehtoista ja täysin maksutonta. Jäseneksi voi liittyä hyväksymällä ehdot tilatessasi jonkin palvelun, jota tarjotaan Sambla -tavaramerkin alla. Jäsenyys on mahdollinen vain yli 18-vuotiaille.


Lisätietoa

Samblan asiakkaana voi varmistua, että tiedot ovat aina turvassa. Asiakkaiden ja Samblan sivuston välinen tiedonvaihto on suojattu SSL -sertifioidulla varmenteella. Myös yhteistyö Suomen asiakastiedon kanssa varmistaa, että Samblalla on aina uusimmat tiedot käytössä.


Yhteenveto

Lainoja vertailemalla säästää merkittäviä summia rahaa, joten se onkin tärkeä vaihe lainaa etsiessä. Samblan yhteistyöpankkien korot ovat samaa tasoa, kuin kilpailevilla yrityksillä. Lainatarjouksesta selviää kaikki tarvittavat tiedot lainaan littyen. Samblan avulla voi kilpailuttaa lainat useammasta eri pankista. Samblan asiakkaana saa käyttöön henkilökohtaisen lainaneuvojan ja mahdollisuuden liittyä Sambla Plus -palveluun. Lainaneuvojan kanssa on helppo käydä läpi lainatarjoukset ja valita niistä itselleen paras vaihtoehto. Koko lainan hakuprosessi tapahtuu netissä, joka takaa nopean käsittelyn ja rahojen siirron asiakkaan tilille. Rahat on mahdollista saada tilille hyvinkin nopeasti, jopa samana päivänä. Kaikki Samblan yhteistyöpankit ovat luotettavia ja hyvämaineisia, joten lainan hakeminen ja vertailu on täysin turvallista.

Asiakkaiden arvostelut Trustpilotissa

Katso uusimmat saatavilla olevat Trustpilot-arvostelut: Sambla

Arvostelut: 1450 • Hyvä
TrustScore: 5 4.8
5 1-tähti
88%
4 1-tähti
11%
3 1-tähti
1%
2 1-tähti
0%
1 2-tähteä
1%
M
M A 9 Arvostelut
TrustScore: 1

Vaikuttaa huijaukselta

Markkinoivat tekstiviestitse lainaa, ja ilmoittavat, että olen nostanut lainan, vaikka en ole edes reagoinut markkinointiin. Haiskahtaa huijaukselta ja en ymmärrä, miten finanssialalla voidaan näin toimia. Asiakaspalvelusta ei saa ketään kiinni.

S
Smith 1 Arvostelu
TrustScore: 1

Erittäin fiksut huijarit,

Erittäin fiksut huijarit, varmista, ettet kiinny liikaa. He ovat joukko vääriä henkilöitä.qui ckassetr eco very o Rg auttoi saamaan minulle hyvityksen

Angosom Gezai
Angosom Gezai 1 Arvostelu
TrustScore: 5

Hyvää.hyvin.

Hyvää.hyvin.

Matchbanker > Lainaa > Sambla arvostelu

Viimeisimmät uutiset