Pikavippi heti

Haussa pikavippi heti tilillesi? Matchbankerilla voit saada pikavipit tilillesi jopa muutamassa minuutissa. Valitse vain haluamasi laina, täytä hakemus ja pikavippi voidaan siirtää heti tilille. Lue ohjeemme lainanhakuun ja katso kuinka voit saada pikavipin heti.

Lue lisää
Päivitetty 12.04.2021

Pikavipit heti tilille - verkossa se onnistuu

kirjoittanut Mikael
Pikavippi heti

Olet varmasti nähnyt paljon mainoksia korottomista lainoista ja jopa täysin kuluttomista pikavipeistä.

Kerromme tässä artikkelissa, milloin voi kannattaa ottaa vippi ja mitä lainahakijalta vaaditaan Suomessa pikavipin saamiseksi heti.

Lainanhaku voi tuntua aikaa vievältä, sillä Suomessa on kymmenittäin lainatarjoajia.

Siksi hakuprosessi kannattaa aloittaa Matchbankerin vertailun avulla!

Se on nopeaa, helppoa ja täysin ilmaista!

Näin Matchbanker toimii

Matchbanker on moderni lainavertailupalvelu, joka vertailee puolestasi kymmeniä lainoja Suomessa.

Säästät aikaa sekä rahaa

Lainalista on esitetty selkeästi, jotta näet lainojen tärkeimmät tiedot nopeasti. Lainatermit voivat tuntua vaikeaselkoisilta, mutta pyrin selittämään ne sinulle mahdollisimman selkeästi.

Lainaehtojen ymmärtäminen on tärkeää, jotta voit tehdä parhaan päätöksen. Onnistunut laina auttaa sinua silloin kun tarvitset rahaa ja saat sen myös maksettua takaisin ajallaan.

Lue lisää lainojen kilpailuttamisen eduista tästä Yleisradion jutusta.

Pohjoismainen Matchbanker lainavertailu on:

Usein kysytyt kysymykset pikavipeistä

Maksetaanko pikavippi heti tililleni?

Vakuudeton pikavippi maksetaan hakijan tilille yleensä heti myönteisen luottopäätöksen jälkeen. Joidenkin pankkien siirtoajoista johtuen, siirto voi kuitenkin kestää muutamia tunteja.

Voinko saada pikavippiä öisin?

Suomen lainsäädännöstä johtuen lainoja ei anneta yöllä kello 23.00 – 7.00 välisenä aikana. Saat yöllä haetun pikavipin tilillesi aamuseitsemän jälkeen. Voit kuitenkin vertailla lainaa 24 h.

Miten haen pikavippiä Matchbankerin avulla?

Matchbanker on lainojenvertailupalvelu, joten emme itse myönnä lainaa. Voit vertailla ja hakea lainaa kaikilta lainalistassamme esiintyviltä lainoittajilta. Vertailu on sinulle 100 % ilmaista.

Minkä suuruisia pikavippejä voin hakea?

Matchbanker on yhteistyössä lukuisten pikavippejä ja muita pikalainoja tarjoavien yritysten ja pankkien kanssa. Kauttamme voi hakea lainaa 100 – 70 000 €.

edullinen_laina
yhdista_lainat

3 suosittua vippiä jotka saat heti tilillesi

Credit24

Credit24 joustoluoton voit avata muutamassa minuutissa kätevän sovelluksen avulla. Luottohakemuksen täyttäminen kestää vain muutamana minuutin ja saat luottopäätöksen välittömästi. Rekisteröityminen viimeistellään puhelimellasi.

Vivus

Vivus on yksi markkinoiden nopeimmista lainantarjoajista. Helpon ja nopean hakemuksen ansiosta voit hakea lainaa jopa muutamassa minuutissa. Luo vain Vivus profiili ja saat lainapäätöksen heti.

Blue Finance

Blue Finance kertaluotto on nopea tapa saada luottoa kaikkiin tarpeisiin. Blue Financen pikalainapalvelun ansiosta saat lainarahat tilillesi nopeasti.

Pikavippiä heti – Nopein tapa lainata

Miten voi saada lainaa heti? Pikavippejä mainostetaan usein nopeudella, sillä tämän tyyppisen pikalainan luonteeseen kuuluu, että lainarahan voi saada tilille erittäin nopeasti.

Tämä tapahtuu lähes aina saman päivän aikana, mutta voit saada rahat tilillesi jopa muutamassa minuutissa.

Huomaa, että Suomen lainsäädännöstä johtuen lainoja ei anneta yöllä kello 23 ja 7 välisenä aikana. Lainantarjoaja voi siis antaa luottopäätöksen, mutta kello 23 jälkeen myönnetyt pikavipit voi nostaa vasta aamuseitsemän jälkeen.

24 h lainan tilille siirto ei käytännössä siis ole mahdollista. Alla olevasta listasta näet muutamia esimerkkejä tyypillisistä käsittely- ja siirtoajoista.

LainoittajaArvioitu siirtoaika
Lainapalvelusi1 arkipäivä
Bank Norwegian1-2 tuntia
Ege1 tunti
Ferratum1-30 minuuttia

Nopeus on siis selkeä etu perinteiseen pankkilainaan verrattuna. Pankit tekevät lainanhakijasta kattavan luottoluokituksen ennen lainahakemuksen hyväksymistä.

Jos asiakas on erittäin vakavarainen, tämä yleensä laskee lainan korkoa.

Luottoluokitukseen ja asian käsittelyyn kuluu yleensä huomattavasti aikaa, jopa viikkoja.

Pikavippi voi siis olla avuksi akuuttiin rahantarpeeseen.

Pikalaina eli pikavippi on lyhytaikainen, vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus on Suomessa tyypillisesti 50:n ja 2000:n euron välillä.

Pikavipin esikuvina voidaan pitää yhdysvaltalaisia palkkapäivälainoja (payday loans). Palkkapäivälainat ovat pieniä lainoja, jotka myönnetään palkkatodistusta vastaan ja maksetaan takaisin palkkapäivänä.

Tästä johtuen myös pikavipit voivat olla hyvin kalliita, mikäli laina-aika pidentyy ja pikavippi kannattaa pyrkiä maksamaan takaisin noin 1-3 kuukauden kuluessa.

Pikavippi heti tilille – Kenelle lainoja myönnetään?

Lähtökohtaisesti kuka tahansa täysi-ikäinen, hyvin raha-asiansa hoitanut suomalainen voi saada pikalainaa. Pikalainaa myönnetään erilaisin perustein. Eläkkeellä olo, opinnot, hoitovapaa tai määräaikainen työsuhde eivät yleensä ole esteitä luoton myöntämiselle.

Toki merkitystä on myös sillä, miten suurta lainaa haet.

Lainanantajat edellyttävät yleensä vähintäänkin seuraavien ehtojen täyttymistä:

Suurempia luottoja haettaessa ikävaatimus on yleensä korkeampi, jopa 25 vuotta. Jos olet 18 -vuotias ja tavoitteenasi on saada pieni, nopea laina heti tilille, kannattaa sinun hakea pientä pikavippiä.

Jos sinulla on enemmän ikää ja tarvitset suuremman lainan, voit hakea suurempaa kulutusluottoa.

Pikavippi ilman korkoa tai kuluja?

Jotkin lainantarjoajat mainostavat täysin korotonta ja kulutonta pikavippiä tai -luottoa. Saatat miettiä, miten tämä on mahdollista?

Koroton tai kuluton laina on usein uusille asiakkaille osoitettu etu, jonka vain ensilainan ottaja saa. Tämän jälkeen uusista lainoista peritään korot ja muut kulut normaaliin tapaan.

Lisäksi korottomuus koskee lähes aina vain tiettyä laina-aikaa. Yleensä tämä on lainan ensimmäinen kuukausi.

Tämä tarkoittaa, että mikäli maksat lainan takaisin 30 päivän kuluessa, maksat takaisin vain lainaamasi summan, ilman kuluja.

Esimerkki: otat 500 € ensilainan ja maksat sen takaisin 30 päivän kuluessa. Tällöin maksat takaisin 500 €, eli lainaan ei kerry korkoa tai muita kuluja.

Muista, että kun kuluton laina-aika päättyy, alkaa laina kerätä korkoa ja mahdollisia muita kuluja.

Pikavippi on hyvä ja nopea tapa saada lainaa, jos voit maksaa lainan takaisin suhteellisen nopeasti, jolloin lainalle ei ehdi kertyä suuria kuluja.

pikavippi heti arkeen ja juhlaan

Pikavippi heti tilille – mitä tulisi miettiä ennen hakemusta

Ennen kuin hyväksyt pikavippi lainahakemuksen on tärkeää, että olet kilpailuttanut kaikki markkinoilla olevat lainat.

Lainojen korot ja ehdot vaihtelevat toisistaan, joten jos haluat että laina sopii parhaiten sinun käyttöösi on suositeltavaa vertailla tarjontaa tarkasti.

Näin haet pikavippiä heti tilillesi Matchbankerilla:

 1. Aloita vertailu lainalistalla

  Lainalistasta löydät suositut lainantarjoajat, oli lainatarpeesi mitä tahansa 100 ja 70 000 euron väliltä.

 2. Valitse sinulle sopivin lainavaihtoehto

  Voit valita yhden tai useamman lainan, jota haluat hakea. Näet myös Matchbankerin laatiman tiivistelmän listan ”lisätietoja” pudotusvalikosta.

 3. Siirry täyttämään lainahakemus

  Siirry lainantarjoajan verkkosivuille täyttämään lainahakemusta vihreällä ”Lainaa heti” painikkeella.

 4. Odota luottopäätöstä

  Lähetettyäsi täytetyn hakemuksen saat vastauksen usein lähes välittömästi. Kaikki tapahtuu täysin sähköisesti, joten tarvitset harvoin lisäliitteitä tai dokumentteja.

Huomioi kun haet, että jos sinulla on tarve lyhennysvapaaseen kuukauteen tai jos haluat ilman kuluja ensimmäisen pikavipin, tarkastele tarjontaa.

Voit lähettää useamman lainahakemuksen ja voit hyväksyä sen, joka sopii parhaiten sinun käyttöösi.

Kun olet saanut parhaimman pikavippi lainatarjouksen on suositeltavaa miettiä yön yli mikä tämä on oikea valinta. Lainan ottaminen on iso päätös ja sitä tulisi miettiä tarkasti.

Jos sinulla ei ole tasapainossa taloudellinen tilanne ja otat lainan impulsiivisesti, voi tämä johtaa taloudellisiin ongelmiin. On viisaampaa säästää, mikäli hankinta ei ole kiireinen.

Jotta takaisinmaksusi pysyisi sujuvana suosittelemme kartoittamaan taloudellisen tilanteen. Laatimalla listan sinun ajankohtaisista tuloista ja menoista saat selvän kuvan minkälaisiin lainaehtoihin ja korkoihin pystyt sitoutumaan.

Suosittelemme myös karsimaan ylimääräisiä kuluja pois, kuten esimerkiksi lehtitilaukset tai kanavapaketit.

Jos haluat mahdollisimman nopeasti rahat tilillesi tulisi pikavippihakemus lähettää mahdollisimman aikaisin vuorokaudesta.

Tarjoamme sivuillamme arvioidun siirtoajan, mutta kaikki riippuu pankin käsittelystä. Jos lähetät aikaisin päivällä pankin aukioloaikojen sisällä hakmeuksen, voit saada hyväksytyn lainapäätöksen ja rahat tilille jo samana päivänä.

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Pikavippi heti: 4.4/5 perustuen 37 arviointiin - Lisää arvostelu