Koroton pikavippi

Koroton pikavippi on helpointa löytää kilpailuttamalla. Koroton laina on usein ensilainanottajalle suunnattu erikoistarjous, joka saattaa kestää rajoitetun osan laina-ajasta tai esimerkiksi ensimmäisen lainanoston ajan. Matchbankerilla koroton luotto löytyy varmasti ja turvallisesti, jolloin voit hyödyntää ensilainanottajan edut.

Lue lisää
Päivitetty 12.04.2021

Koroton laina - laina ilman korkoa on mahdollinen

kirjoittanut Mikael
Koroton pikavippi

Onko tavoitteenasi löytää koroton vippi tarpeisiisi ja näin säästää lainakuluissa?

Tämä voi tuntua mahdottomalta, mutta erikoistarjouksena tarjottu laina voi olla täysin koroton ja kuluton. Usein tämä on lainoittajan tarjoama ensilaina.

Ensimmäinen laina ilman kuluja on siis mahdollinen.

Koroton laina on mahdollista saada uutena asiakkaana valikoiduilta lainantarjoajilta, kuten Suomilimiitti sekä Vivus.

Tässä artikkelissa kerromme miten löytää koroton ja kuluton laina ja lisäksi opastamme sinua tällaisiin erikoistarjouksiin liittyvistä rajoituksista.

Löydä koroton laina Matchbankerilla

Kun tarvitset lainaa, on aina järkevää vertailla erilaisia vaihtoehtoja ja näin pitää lainakulut niin pieninä kuin mahdollista.

Kätevän lainalistamme avulla voit helposti vertailla lainojen kokonaiskustannuksia yhdellä silmäyksellä.

Ja kyllä, voit tietyin ehdoin myös saada lainaa ilman korkoa.

Koroton pikavippi on usein osa jonkinlaista erikoistarjousta. Tämä voi olla esimerkiksi ensilainanottajalle tarjottava etu, jolloin saat ensimmäisen lainan ilman kuluja.

Korottomuus on myös sidottu tiettyyn osaan laina-ajasta.

Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi, että lainasta ei peritä korkoa ensimmäisen kahden kuukauden aikana.

Lainaat 1000 € ilman korkoa ja kuluja ja 60 päivän jälkeen maksat takaisin 1000 €.

Huomaa, että mikäli lainan takaisinmaksu viivästyy, voi myös korkojen kertyminen alkaa.

Muista, että pelkkä korottomuus ei aina tarkoita kuluttomuutta, lainoissa saattaa olla muita kuluja kuten joustoluoton nostoprovisio, tilinhoitomaksu tai muu hallinnollinen kulu.

Takuusäätiön lainasanasto auttaa sinua lainaehtojen ymmärtämisessä.

Koroton ja kuluton laina eivät siis aina tarkoita samaa asiaa, vaikka markkinoinnissa näitä termejä voidaan käyttää tarkoittamaan samaa asiaa.

Huomaa myös, että koroton laina on usein suhteellisen pieni, alle 2000 euroa. Tätä suurempiin lainoihin sisältyy lähes aina korko.

Usein kysyttyä korottomista pikavipeistä

Voinko saada korottoman pikavipin?

Koroton pikavippi on usein ensilainanottajalle suunnattu erikoistarjous, joka kestää määräajan, kuten laina-ajan ensimmäisen kuukauden. Huomioi siis tarjouksen aikaraja, mikäli haluat lainata ilman korkoa, sillä kulut alkavat kertyä tämän määräajan jälkeen. Pikavippiä tai muutakaan lainaa ei voi saada ilman luottotietoja.

Onko koroton pikavippi täysin kuluton?

Koroton laina ei automaattisesti tarkoita kuluttomuutta, vaikka näitä usein käytetään tarkoittamaan samaa asiaa. Korottomaan lainaan voi sisältyä muita maksuja, kuten avaus- ja ylläpitomaksu.

Mistä voin hakea korotonta pikavippiä?

Monet lainantarjoajat kuten Ferratum ja Vivus ovat tarjonneet uusille asiakkailleen 30 – 60 päivää korotonta laina-aikaa. Erikoistarjoukset ovat harvinaisempia vuoden 2019 lakimuutoksen jälkeen. Matchbankerilla voit seurata kymmeniä lainoittajia helposti.

Kuinka suuria korottomat pikalainat ovat?

Korottomuus koskee yleensä vain pienempiä pikalainoja. Ensilainanottajan haettavissa olevaa lainamäärää voidaan myös rajoittaa. Yleensä haettavat summat ovat noin 100 – 2000 €.

lainaa_heti
lainojen_yhdistaminen

Näin Matchbanker voi auttaa sinua löytämään lainaa ilman korkoa

Nettilainan ei tarvitse olla kallis, avullamme voit hakea lainaa ilman korkoa vaikka heti.

Kätevästä lainalistastamme löydät Suomen parhaat kulutusluotot, pikavipit ja joustoluotot kätevästi yhdestä paikasta. Näet kaikki tärkeät tiedot helposti yhdellä silmäyksellä.

Koroton pikavippi ei ole lainkaan mahdoton ja Matchbankerin kautta löydät parhaat lainat helposti. Sivuiltamme löydät:

Muista, että lainavertailumme on 100% ilmainen, voit siis hakea lainaa yhtä edullisesti kuin suoraa lainoittajan verkkosivustolta.

Kuluton pikavippi ja muut erikoistarjoukset

Kuluton pikavippi kuuluu muutamien lainantarjoajien tarjontaan Suomessa ja voit lainata rahaa ilmaiseksi tietyn ajan puitteissa. Lue tämä Helsingin Sanomien tutkiva juttu ilmaisista lainatarjouksista.

Muista, että kuluttomuus on lähes aina aikasidonnainen, joten lainasta aletaan kerätä korkoa ja muista kuluja kun kuluton laina-aika päättyy.

Alla lista lainantarjoajista jotka ovat aiemmin tarjonneet vippejä ilman kuluja. Vaikka tarjous ei ole tällä hetkellä voimassa, voivat lainoittajat aloittaa uudelleen korottomien lainojen tarjoamisen uusille asiakkailleen.

LainoittajaLainamäärä
Ferratum4000 €
Vivus300 – 600 €
Ege100 €
Blue Finance100 – 5000 €

Jos kuitenkin tarvitse rahaa nopeasti ja lyhyt aikaisesti, vippi ilman kuluja on erinomainen tapa hankkia rahaa äkilliseen tarpeeseen.

Vaikka kyseessä olisi koroton pikavippi, suunnittele takaisinmaksu etukäteen ja varmista, että sinulla varmasti on varaa maksaa laina takaisin ajallaan. On mahdollista saada oikeasti ilmainen pikavippi vain, jos maksaa sen lainasopimuksen mukaisesti.

Tutustu myös lainaehtoihin, jolloin tiedät minkälaiset kulut lainasta syntyvät, mikäli takaisinmaksun kanssa tulee ongelmia kaikesta huolimatta.

koroton pikavippi on aikasidonnainen tarjous

Koroton pikavippi heti tilille – 7 vinkkiä lainanhakuun

1. Huomio omat tulosi

Jos olet työllistettynä osa-aikaisesti tai teet satunnaisesti keikkatöitä, voi se vaikuttaa maksukykyysi, jos kuukausitulosi vaihtelevat kuukaudesta toiseen. 

Vaihtelevat tulot voivat tehdä lainan takaisinmaksusta vaikeaa, joten huomioi tulojen vaihtelut ennen lainan hakemista. 

2. Varaudu muutoksiin

Jos on riski, että joudut työttömäksi, tulisi suuren lainan ottamista välttää. Lainan tulisi olla sen suuruinen, että sinulla on maksukykyä suorittaa se ajallaan takaisin.

3. Lainojen yhdistäminen

Mikäli sinulla on useita pieniä lainoja, tulisi harkita lainojen yhdistämistä.

Pienet pikavipit ja lainat saattavat johtaa velkakierteeseen. Ottamalla yhden suuremman lainan, joka kattaa kaikki kalliit pikavipit, voit saada lainatilanteen takaisin hallintaasi.

4. Älä ota useita pikavippejä samanaikaisesti

Aina uuden asiakastilin avauksessa peritään avausmaksut ja kuukausittaiset tilinhoitomaksut, joten on suositeltavaa, että otat vain yhden lainan välttyäksesi ylimääräisiltä kuluilta.

5. Vertaile lainoja

Sinun tulisi vertailla ja kilpailuttaa eri pankkien ja lainatarjoajien tarjoukset.

Lainanhaku sähköisesti on helppoa ja nopeaa, mutta hinnoissa ja koroissa saattaa olla suuria eroja. Käyttämällä Matchbankerin lainavertailupalvelua säästät aikaa ja rahaa.

6. Älä ota lainaa turhiin hankintoihin

Ei ole suositeltavaa ottaa impulsiivisesti korotonta lainaa menoihin, jotka eivät ole kiireellisiä ja pakollisia, kuten esimerkiksi shoppailuun tai juhlimiseen, sillä niihin voi myös säästää rahaa.

7. Automaattinen maksaminen

Kun sinulla on yksi tai useampi koroton laina on suositeltavaa laittaa se automaattiseen maksuun nettipankista. Näin sinun ei tarvitse huolehtia postissa hukkuvista paperilaskuista ja maksupäivämääristä ja lainoittaja saa myös helposti rahat ajoissa.

8. Hae lainaa hyvissä ajoin

Hakiessasi lainaa sinun tulisi huomioida muutama seikka, jos haluat rahat nopeasti tilillesi. Näet Matchbankerilla arvioidun siirtoajan kun lähetät lainahakemuksen, mutta se tulisi lähettää aikaisin päivällä pankin aukioloaikojen mukaisesti, näin hakemuksesi päätyy käsittelyyn samana päivänä ja saat nopeasti lainapäätöksen.

Matchbankerin lainavertailulla:

Miten haen lainaa ilman korkoa?

Matchbankerilla lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Nettisivuiltamme löydät lainatarjoajien tarjoukset ja näet todellisen vuosikoron vaivatta.

Todelliseen vuosikorkoon on laskettu kaikki kulut, jotka koroton laina sisältää, joten lainan haku on läpinäkyvää ja turvallista. Hakiessasi lainaa Matchbankerilta tiedät tismalleen kuinka paljon korkoa lainalla on.

Täyttämällä hakemuksen sähköisesti saat lainatarjouksen minuuteissa ja rahat tilille jopa 48 tunnin sisällä.

Lainahakijalta edellytetään:

Oletko saanut kielteisen lainapäätöksen?

Korottoman pikavipin tarjoajat tarkistavat automaattisesti onko lainanhakijalla maksuhäiriömerkintöjä, sillä lainoittajat haluavat varmistaa että lainanhakija on maksukykyinen.

Ennen lainanhakua tulisi maksaa pois laskut, joista on rekisteröitynyt maksuhäiriömerkintä, sillä hakemukset, jotka ovat lähetetty sähköisesti antavat kielteisen päätöksen, kun haet vakuudetonta lainaa.

Nämä 5 vinkkiä auttavat pikavipin haussa, jos sinulla on maksuhäiriömerkintä:

 1. Hanki takaaja lainalle

  Hakemalla lainaa yhdessä takaajan kanssa voit saada paitsi aiemmin kielteiden lainapäätöksen hyväksyttyä, mutta myös lainaa edullisemmalla korolla.

 2. Vakuuta omaisuuttasI

  Maksuhäiriöiselle ei usein myönnetä vakuudettomia pikalainoja. Voit kuitenkin saada lainaa asettamalla omaisuuttasi lainan vakuudeksi.

 3. Paranna luottokelpoisuuttasi

  Luottokelpoisuutesi voi olla liian heikko saadaksesi lainaa. Voit parantaa luottokelpoisuuttasi mm. maksamalla aiemmat velaksi pois.

 4. Hae pienempää lainasummaa

  Tulisitko toimeen myös hieman pienemmällä lainasummalla? Pienentämällä hakemaasi lainasummaa hieman, voit muuttaa kielteisen lainapäätöksen hyväksytyksi.

Juttuvinkki: Lapsiperheen rahansäästövinkit (Satakunnan Kansa).

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta maksaa pois vanhoja laskuja, suosittelemme odottamaan 2-3 vuotta ennen uutta hakemusta, sillä 3 vuodessa laskut saattavat poistua rekisteristä.

Mikäli Suomen Asiakastieto tai Bisnode Finland rekisteröi sinulta uusia maksamattomia laskuja tämän 3 vuoden aikana, et voi hakea korotonta pikavippiä.

Jos olet maksanut laskut, joista on saattanut rekisteröidä maksuhäiriömerkintä on suositeltavaa ottaa yhteyttä ja ilmoittaa tästä Bisnodeen ja Suomen asiakastietoon, sillä tieto ei aina päivity rekisterin ylläpitäjille.

Jossain tapauksissa on kuitenkin mahdollista hakea lainaa perinteisiltä pankeilta, vaikka hakijalla olisi maksuhäiriömerkintä, sillä voit neuvotella pankin kanssa mahdollisista vakuuksista tai jos haet lainaa jonkun muun henkilön kanssa, joka on maksukykyinen.

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Koroton pikavippi: 4.5/5 perustuen 29 arviointiin - Lisää arvostelu