Löydä paras joustoluotto

Mihin tarkoitukseen haluaisit lainaa?

Ostokset
Lomamatka
Auto
Remontti
Velat
Muu
kirjoittanut Mikaelpäivitetty

Joustoluotto on jatkuvasti käytössäsi oleva kulutusluotto. Joustoluotto tarkoittaa käytössäsi olevaa luottoa, jota voit vapaasti siirtää tilillesi. Maksat korkoa vain luotosta, jonka olet siirtänyt käyttöösi. Joustoluotto on yleensä suuruudeltaan 2000 – 50,000 euroa.

Lainamuotona joustoluotto yleistyy jatkuvasti. Joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa ja käyttö erittäin joustavaa kun se on kerran otettu käyttöön. Jotta varmistuisit, että hakemasi joustoluotto olisi myös halpa, lainantarjoajan valintaan kannattaa käyttää harkintaa. Tässä Matchbanker voi auttaa sinua.

Hakiessasi joustoluottoa lainantarjoajalta, sovitte lainasopimuksessa lainan enimmäismäärän. Lainan enimmäismäärä on suurin rahamäärä joka voi olla lainattuna sinulle samanaikaisesti. Kun olet käyttänyt Joustoluottoa myönnettyyn summaan asti, saat sitä uudelleen käyttöösi maksamalla luottoa takaisin. Näin sinun ei tarvitse hakea luottoa aina uudelleen.

Joustoluotolla voit nostaa pankkitilillesi sen verran lainaa, kuin sillä hetkellä tarvitset. Samalla voit maksaa lainamäärää takaisin haluamassasi aikataulussa, mutta usein kuitenkin sopimuksessa asetetun vähimmäislyhennyksen verran. Nostokertojen määrää ole useinkaan rajoitettu.

Ajatus joustoluoton takana on, että koko lainasummaa ei tarvitse nostaa yhdellä kerralla. Tällöin ylimääräiset lainarahat eivät istu turhaa tililläsi ja maksat korkoa ja muita kuluja vain lainaamastasi rahamäärästä.

Joustoluoton edut

  • jatkuvasti uudelleen käytettävissä
  • edullisempi kuin pikavipit
  • joustava takaisinmaksu
  • maksat korkoa vain käytetyn luoton määrästä

Joustoluottojen vertailu kannattaa

Matchbankerin avulla voit löytää myös sopivan joustoluoton vertaamalla useita eri lainantarjoajia. Saat henkilökohtaisen lainalistasi kirjautumalla sisään omilla tiedoillasi.

 

Esimerkki: 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 163,70%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3253,60€ mikäli asiakas nostaa 2000€ kerralla ja maksaa sen takaisin vuoden aikana 12 saman suuruisessa erässä. – ylin todellinen vuosikorko: 163.7%