Lainan kilpailutus netissä

Lainan kilpailutus on helppoa tehdä netissä. Paras lainan kilpailutus ottaa huomioon mahdollisimman monia pankkeja ja lainayhtiöitä. Matchbankerilla vertailet kymmeniä lainoja helposti, nopeasti ja ilman sitoumuksia. Aloita ilmainen vertailu heti alla olevan lainalistamme avulla ja lue käyttäjien lainan kilpailutus kokemuksia.

Lue lisää
Päivitetty 01.03.2021

Lainan kilpailutus säästää rahaa

kirjoittanut Mikael
kilpailuta lainat

Lainan kilpailutus auttaa sinua säästämään lainakuluissa. Vain tutustumalla lainatarjontaan vertailun avulla voit löytää edullisimmat lainat.

Matchbanker lainavertailu kilpailuttaa lainat vaivattomasti ja 100 % ilmaiseksi. Lainalistaltamme löydät vakuudettomia lainoja joka tarpeeseen.

Tarvitsetpa isompaa kulutusluottoa tai pienempää lainaa, löydät sopivat rahoitusratkaisut Matchbanker lainavertailun avulla.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle muun muassa:

 1. Kuinka voit säästää lainojen kilpailuttamisella
 2. Muiden käyttäjien lainan kilpailutus kokemuksia
 3. Miksi Matchbanker on paras lainan kilpailutus

Sekä monia muita vinkkejä onnistuneeseen lainanhakuun!

Usein kysyttyä lainan kilpailuttamisesta

Maksaako lainan kilpailuttaminen?

Ei. Matchbanker on täysin ilmainen lainavertailupalvelu. Emme peri mitään maksuja tai lisää kuluja lainaasi. Haet lainaa aivan yhtä edullisesti kuin suoraa lainoittajan sivuilta.

Miten kilpailutan lainat?

Siirry sivun yläosassa olevaan lainalistaan, josta näet lainavertailuumme kuuluvat lainat. ”Lisätietoja” pudotusvalikosta näet lisätietoja lainojen eduista. Tehtyäsi päätöksen voit siirtyä hakemaan lainaa.

Kuka voi kilpailuttaa lainat?

Lainaajan on oltava vähintään 18 vuotias, Suomessa pysyvästi asuva, luottokelpoinen henkilö. Voit tehdä lainavertailun vaikka et täyttäisi näitä kriteereitä. Sinulle ei kuitenkaan tässä tapauksessa todennäköisesti myönnetä haluaamasi lainaa.

Voinko kilpailuttaa lainat ilman luottotietoja?

Luottotietonsa menettänyt henkilö ei lähtökohtaisesti saa vaakudettomia lainoja. Hakijan luottotiedot tarkistetaan automaattisesti lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä.

Voinko hakea useampaa kuin yhtä lainaa?

Voit halutessasi lähettää lainahakemuksen usealle lainoittajalle. Lähetettyäsi lainahakemuksen saat vastauksena lainapäätöksen. Mikäli päätös on myönteinen pyydetään sinua hyväksymään lainatarjous. Lainasopimuksesta tulee sitova vasta, kun olet allekirjoittanut sopimuksen. Voit siis halutessasi hylätä muut tarjoukset jättämällä vastaamatta niihin.

Lainan kilpailutus netissä

Lainan kilpailutus tarkoittaa mahdollisimman monien lainavaihtoehtojen vertailua keskenään. Näin saat hyvän yleiskuvan lainatarjonnasta ja saatat löytää jopa paremmin tarvettasi vastaavaan lainatyypin. Kilpailutuksen jälkeen on myös helppo hakea lainaa netistä.

Netissä tarjottavat pikalainat ovat vakuudettomia. Tämä tarkoittaa, että hakijalta ei edellytetä lainan vakuutena toimivaa omaisuutta tai takaajia.

Lue lisää vakuuksista tästä Wikipedia-artikkelista.

Tämä tekee lainojen hakemisesta paitsi helpompaa lainaajan näkökulmasta, myös mahdollistaa lainahakemusten nopean käsittelyn.

Vakuuksien arvonmäärittäminen voi joissakin tapauksissa venyttää lainanhakemuksen käsittelyaikoja huomattavasti. Tämä aiheuttaa vaivaa myös lainanhakijalle monien dokumenttien ja liitteiden muodossa.

Vakuudettomat nettilainat voidaan käsitellä kokonaan, tai lähes kokonaan automaattisesti. Tämä tarkoittaa käytännössä, että laina voidaan myöntää jopa samana päivänä sen hakemisesta.

Vakuudettoman nettilainan ja perinteisen pankkilainan erot:

NettilainatPankkilainat
Ei vakuuksiaVaatii vakuuden
Nopea käsittelyHidas käsittely
70 000 euroon astiJopa satoja tuhansia

Toki nykyisin monia pankkilainojakin voi hakea täysin sähköisesti kunkin pankin verkkosivuilta ja joissain tapauksissa tämä ei edellytä edes pankin asiakkuutta.

Verkossa toimivat yksityiset rahoitusyhtiöt ovat kuitenkin nopeudessa ja helppokäyttöisyydessä omaa luokkaansa.

lainaa-heti
lainojen_yhdistaminen

Lainan kilpailutus kokemuksia

Matchbanker Suomi on tarjonnut lainan kilpailutus palveluitaan vuodesta 2018 lähtien. Tänä aikana olemme auttaneet kymmeniä tuhansia suomalaisia lainan etsinnässä.

Olemme yhteistyössä vain luotettavien ja hyvämaineisten lainoittajien kanssa, mikä takaa helpon ja turvallisen asioinnin sivuilamme.

Paras paikka löytää lainan kilpailutus kokemuksia on tutkia eri lainoittajien Trustpilot tilejä. Trustpilot kerää yhteen käyttäjien jättämät arviot ja kommentit.

Matchbankerin lainalistasta löydät myös asiantuntijoidemme tekemiä arvioita kustakin lainoittajasta. Näihin kuuluvat mm. lainojen edut ja haitat, sekä maininnat erilaisista lisämaksuista.

Lähes jokaiseen lainaan liittyy kuluja. Nämä kattavat lainaajan toimintakulut.

Näitä kuluja voivat olla muun muassa:

Löydät kaikki tärkeimmät lainanhakuun tarvittavat tiedot yhdestä paikasta!

Näin kilpailutat lainat Matchbankerilla

 1. Siirry Matchbanker.fi sivustolle

  Mene Matchbanker.fi sivuille ja valitse ”Katso lainat nyt”

 2. Vertaile lainoja

  Vertailet lainalistan lainoja tarvitsemasi lainasumman ja -tyypin perusteella.

 3. Valitse laina

  Valitse sinulle sopivin laina. Kiinnitä erityistä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon.

 4. Siiirry hakemaan lainaa

  Siirry lainantarjoajan sivuille täyttämään hakemuksen ”Lainaa heti” painikkeen kautta.

 5. Täytä hakemus ja hyväksy lainatarjous

  Täytä lainahakemus ja lähetä se. Saat pian sitovan lainatarjouksen, jonka voit hylätä tai hyväksyä. Rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä.

lainan kilpailutus

Paras lainan kilpailutus

Paras lainan kilpailutus tarjoaa sinulle mahdollisimman monia vaihtoehtoja parhaan lainan löytämiseen.

Suuri määrä erilaisia lainoja tarkoittaa, että sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää omaan tarpeesesi sopiva ja edullinen laina.

Hyvä lainan kilpailutus on luotettava ja nopea. Kilpailutuksen ei pitäisi olla vaivanloinen este sinun ja tarvitsemasi lainan välillä.

Muista myös, että lainavertailun tulisi aina olla ilmainen palvelu. Älä turhaan maksa palvelusta jonka tarjoamme sinulle täysin ilmaiseksi.

Matchbanker on ilmainen, luotettavien rahoitusalan toimijoiden kanssa toimiva, nopea lainavertailupalvelu. Kauttamme voit hakea vakuudetonta lainaa 70 000 € asti.

Saamme tulomme yhteistyökumppaneinamme toimivilta rahoitusyhtiöiltä. Tämä tarkoittaa, että voimme pitää palvelun täysin ilmaisena.

Olemme keränneet sivuillemme myös paljon oppaita lainanhakemisesta, sekä tietoa erilaisista lainatyypeistä.

Löydät nämä artikkelit jokaiselta lainasivulta heti lainalistan jälkeen.

Tutustu halutessasi tarkemmin eri lainatyyppeihin ja näihin lainanhakuun liittyviin vinkkeihin sivuillamme. Meille on tärkeää, että sinä teet hyvän ja harkitun lainapäätöksen, josta voit olla tyytyväinen myös koko takaisinmaksun ajan.

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Lainan kilpailutus: 4.4/5 perustuen 26 arviointiin - Lisää arvostelu