Nopea laina

Hae nopea laina täysin sähköisesti netistä ja saat lainatarjouksen heti. Käyttämällä Matchbankerin nopeaa ja ilmaista lainavertailupalvelua säästät aikaa ja rahaa. Nopea luotto on hyvä vaihtoehto yllättäviin kuluihin ja saat rahat tilillesi jopa muutamassa tunnissa.

Lue lisää
Päivitetty 12.04.2021

Nopea laina

kirjoittanut Mikael

Nopea laina on ratkaisu yllättävään rahantarpeeseen

nopea laina

Onko sinulle syntynyt yllättäviä kuluja, suunnittelet lomamatkaa tai olet tekemässä pakollisia hankintoja, joihin tarvitset vakuudetonta lainaa heti?

Nopea laina on kätevä tapa lainata rahaa yllättäviin kuluihin, ilman vakuuksia ja rahat siirretään jopa vuorokauden sisällä tilillesi.

Matchbankerin lainavertailupalvelu auttaa sinua kilpailuttamaan markkinoilla olevat lainat nopeasti ja ilmaiseksi.

Tässä artikkelissa käymme läpi:

Mikä on nopea laina?

Nopean lainan etuus on, että voit saada sen jopa 24 tunnin sisällä etkä tarvitse vakuuksia, kun haet lainaa. Hakiessasi perinteisestä pankista lainaa tarvitset lähes aina takaajan ja syyn miksi haet lainaa. Matchbankerin kautta hakiessasi et tarvitse syytä ja saat lainatarjouksen jopa minuuteissa

Nopea laina:

Näin Matchbanker auttaa löytämään lainaa nopeasti tilille

Käyttäessäsi Matchbankerin lainavertailupalvelua näet nopeasti lainojen todelliset vuosikorot ja lainakustannukset, koska tavoitteemme on tehdä lainanhakemisesta mahdollisimman helppoa, turvallista ja läpinäkyvää.

Haluamme, että hakemasi nopea laina on varmasti sopiva sinulle ja tiedät mihin lainaehtoihin olet sitoutumassa.

Siksi meille on tärkeää, että ymmärrät varmasti lainamarkkinoiden yleisimmät termit ja miten lainojen kulut määräytyvät, kun haet lainaa nopeasti tilille.

Nopea laina esimerkki:

Laina – 1400 €, missä on 6,10 % vuosikorko ja maksuaika 1 vuosi, 15 € / kk käsittelykuluilla – kaikki lainakulut: 226,69 euroa.

Nopea luotto – mitkä ovat kriteerit?

Nopea luotto ei poikkea muista lainoista ja hakiessasi sitä haluavat lainantarjoajat varmistua muutamista perustiedoista, kuten esimerkiksi:

lainaa_heti
autolaina

Lainaa nopeasti – Mitä tulisi huomioida?

Hakiessasi nopeaa lainaa sinun tulisi huomioida oma maksukykysi ja että pystyt varmasti maksamaan lainan takaisin ajoissa. Kun vertailet lainoja sinun tulisi miettiä, että otat lainan jonka lainaehdot sopivat sinulle varmasti.

Esimerkiksi jos tulosi ovat vaihtelevat, niin nopean luoton tulisi olla sen suuruinen, että pysyt varmasti sitoutumaan kuukausieriin.

Käyttämällä Matchbankerin ilmaista lainavertailupalvelua näet lainojen ehdot ja todellisen vuosikoron. Näihin ehtoihin tulisi perehtyä huolellisesti, ennen kuin hyväksyt nopean luoton.

Luotolla on 14 päivän peruutusoikeus, mutta koko lainattu rahasumma pitää palauttaa kokonaisuudessaan.

On myös mahdollista, että nopea laina etenee perintään, mikäli takaisinmaksua ei noudata.

Voit tarkistaa onko sinulla avoimia laskuja, jotka ovat edenneet perintään Suomen Asiakastiedon kotisivuilta.

Huomioi mahdolliset muutokset ja perehdy ehtoihin tarkasti, kuten esimerkiksi jos sinulla on tarve lyhennysvapaaseen kuukauteen maksusuunnitelman aikana. 

Älä ota useita lainoja samanaikaisesti, sillä hyvin usein kun avaat uuden asiakastilin sinulta peritään tilinavausmaksu ja joudut maksamaan jokaisesta lainasta kuukausittaiset tilinhoitomaksut. On suositeltavaa yhdistää velat ja näin säästät kuluissa.

Miten saada laina nopeasti tilille – 4 vinkkiä

Jos et ole vielä lainoittajan asiakas kestää hakemuksen tekeminen vain 3 minuuttia, mutta jos lainantarjoajalla on jo tärkeimmät tietosi, on lainan hakeminen entistäkin nopeampaa.

Näin voit varmistaa, että lainahakemuksesi käsittely ja rahojen siirto onnistuu mahdollisimman nopeasti:

  1. Hae nopea luotto arkipäivänä mahdollisimman aikaisin päivällä
  2. Toimita kaikki vaadittavat liitteet ja tiedot lainoittajalle, kuten esimerkiksi palkkakuitit
  3. Varmistaaksesi mahdollisimman nopean käsittelyn, lähetä hakemus aukioloaikojen sisällä
  4. Varmista että lainoittaja on yhteistyössä käyttämäsi pankin kanssa

Muista, että Matchbankerin ilmoittama siirtoaika sisältää myös käsittelyajan ja nämä ajat ovat vain arvioita.

Jos haet lainaa ennen klo 16, voit saada lainaa saman päivän aikana seuraavilta lainantarjoajilta: Vivus, Komplett Bank, Easy Credit, Fellow Finance ja Sambla.

lainaa_nopeasti

Nopea luotto – kielteinen lainapäätös?

Hakiessasi mitä vain lainaa lainantarjoajat haluavat varmistua maksukykyisistä asiakkaista ja nopea luotto ei poikkea näistä, siksi he tarkistavat hakijoiden luottokelpoisuuden. 

Maksuhäiriömerkinnät rekisteröidään Suomen Asiakastiedolle ja Bisnodeen. On mahdollista että 3 vuoden jälkeen rekisteröitymisestä voit hakea uudestaan lainaa, sillä merkinnät saattavat vanheta.

Jos tämän 3 vuoden aikana sinulta rekisteröidään uusia maksuhäiriömerkintöjä lainan haku ei ole mahdollista taas toiseen 3 vuoteen.

Jos olet maksanut pois vanhoja laskuja tulisi sinun ilmoittaa tästä Suomen Asiakastiedolle ja Bisnodeen, sillä tieto ei välttämättä automaattisesti rekisteröidy heille.

Jos olet saanut kielteisen päätöksen lainahakemuksestasi ja et voi maksaa pois vanhoja laskuja, voit kuitenkin tietyin ehdoin hakea perinteisiltä pankeilta lainaa.

Näillä vinkeillä lisäät mahdollisuuttasi saada hyväksytty lainapäätös.

Lue lisää – Lainanhaku luottotiedottomalle

Ensimmäinen nopea laina – täysin ilman kuluja!

Nopea ensilaina voi olla täysin ilmainen, kun tarvitset vain pienen summan nopeasti. Tällaisen tilanteen voisi luoda yllättävät kulut kuten esimerkiksi omaisuuden rikkoutuminen kuukausi ennen palkanmaksuasi.

Suomen lainamarkkinoilla olevat yritykset, kuten esimerkiksi Ege ja BlueFinance tarjoavat ensimmäisen lainan ilman ylimääräisiä kuluja.

Lainamäärät vaihtelevat 500 euroon asti ja laina-aika saattaa olla jopa 2 kuukautta.

Yllättävät kulut saattavat vaatia nopeaa reagoimista, siksi nopea laina voi olla varteenotettava vaihtoehto.

Ilmainen ensilaina on usein tarkoitettu lyhyeksi ajaksi, joten se tulisi maksaa pois laina-ajan puitteissa, muuten korot saattavat nousta. Vertailemalla matchbankerin kautta lainatarjoajia ja heidän ehtojaan löydät parhaimman lainan sinun tarkoitukseesi.

4 askelta nopean lainan hakuun:

  1. Tutustu Matchbankerin sivuilla olevaan lainatarjontaan ja valitse suosikkilainasi.
  2. Mene lainatarjoajan sivuille kauttamme täyttämään hakemusta.
  3. Lähetä hakemus.
  4. Odota vuorokausi lainapäätöstä.

Samana päivänä laina!

Kun olet päättänyt minkä lainan haet ja haluat sen mahdollisimman nopeasti, sinun tulisi huomioida muutamia seikkoja jos haluat nopeuttaa lainan käsittelyaikaa.

Kun lähetät hakemuksen tee se mahdollisimman aikaisin arkipäivänä. Pankit eivät myönnä lainoja pyhinä tai viikonloppuina, joten tutustu pankin aukioloaikoihin.

Täytä ja tulosta etukäteen kaikki vaadittavat liitteet mitä lainanhakuprosessi vaatii, kuten esimerkiksi palkkakuitit ja tilitiedot.

Varmista että pankkisi on yhteistyössä lainatarjoajan kanssa, jotta rahojen siirto tapahtuu mahdollisimman nopeasti.

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla