Mainonta

Matchbankerilla tiedämme, että lainavaihtoehtojen etsiminen verkossa ei ole vain hankalaa, mutta myös aikaavievää.

Pyrimme tekemään nettilainamarkkinoista läpinäkyvämpiä asiakkaillemme, jotka etsivät lainaa mahdollisimman edullisilla lainaehdoilla.

Samalla kun edistämme nettilainojen läpinäkyvyyttä, haluamme myös itse olla läpinäkyviä toimintatavoiltamme.

Alla kerromme sinulle:

  • Kuinka Matchbanker voi auttaa sinua
  • Kuinka Matchbanker toimii
  • Kuinka rahoitamme toimintamme
  • Mikä tekee meistä luotettavan toimijan

Kuinka Matchbanker voi auttaa sinua?

Matchbanker on lainanvertailupalvelu, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parhaita taloudellisia ratkaisuja.

Me Matchbankerilla haluamme varmistaa, että lainalistamme on ajan tasalla ja sisältää kaikki Suomen parhaat lainat.

Lainalistallamme voit vertailla lainamäärää, laina-aikaa, korkotasoa ja maksuaikaa. Näin juuri sinun tilanteeseesi sopivan lainan löytäminen on helpompaa.

Kuinka Matchbanker toimii?

Siirtyessään Matchbankeriin, asiakas saa heti eteensä lainalistan, joka sisältää tärkeimmät lainanhakuun tarvittavat tiedot.

Listasta löydät tietoa lainasummasta, laina-ajasta, lainaan liittyvistä kuluista ja arvioidusta siirtoajasta. Tämän lisäksi, olemme arvioineet kaikki listan lainat niiden etuihin ja haittoihin perustuen.

Käyttäessäsi Matchbankerin ilmaista palvelua, säästät huomattavasti aikaa lainojen vertailussa.

Kuinka rahoitamme toimintamme?

Matchbanker palvelu on 100 % ilmainen sinulle.

Kun haet lainaa Matchbankerin kautta, sinulta ei veloiteta mitään. Tämä tarkoittaa, että lainan ottaminen Matchbankerin kautta ei ole kalliimpaa, kuin suoraa lainantarjoajan sivustolta.

Voit siis miettiä, mistä Matchbanker saa rahansa?

Jotkin listaamamme lainantarjoajat ovat yhteistyökumppaneitamme. Tämä yhteistyö tarkoittaa, että lainantarjoajat maksavat palkkion heidän sivuilleen lähetetyistä uusista asiakkaista.

Se tarkoittaa, että siirtyessäsi sivustoltamme lainantarjoajan sivustolle hakemaan lainaa, voimme saada palkkion hyväksytystä lainahakemuksestasi.

Mikä tekee meistä luotettavan toimijan?

Toimintamme on kestävää vain, jos asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja kokevat sen hyödylliseksi. Ainoa tapa saavuttaa tämä, on tarjoamalla objektiivista ja tasapuolista palvelua.

Lisäksi sijoitamme suuren osan voitoistamme palvelumme kehitystyöhön.

Vastuuvapaus

Me Matchbankerilla pyrimme aina tarjoamaan oikeaa tietoa asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa lainalistamme tietojen toistuvaa päivittämistä.

Tästä huolimatta korko, todellinen vuosikorko tai muut lainaehdot voivat muuttua, ilman että me olemme saaneet siitä tietoa. Niinpä sivuillamme esitetty tieto voi poiketa lainantarjoajan vastaavasta. Tässä tapauksessa huomaa, että jos sivustollamme olevat tiedot ovat ristiriidassa lainantarjoajan ilmoittamien tietojen ja ehtojen kanssa, ovat lainantarjoajan tiedot ajantasaisemmat.

Andreas Linde
kirjoittanut
Laina-asiantuntija Andreas Linde on työskennellyt finanssialalla vuodesta 2014 alkaen. Matchbankerilla hän kirjoittaa lainoista, jälleenrahoituksesta, vuosikorosta, koroista ja kaikesta rahoitukseen liittyvästä.

Viimeisimmät uutiset