Usein kysytyt kysymykset

Kuinka lainaan rahaa netistä?

Kun haet lainaa netistä, tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi. Niiden avulla voit tunnistautua ja täyttää lainantarjoajan verkkosivulla olevan lomakkeen. Tämän jälkeen lainantarjoaja arvioi lainanmaksukykysi ja lähettää sinulle lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

Mitä lainan ottaminen maksaa?

Todellinen vuosikorko määrittää lainasi hinnan. Nimelliskoron lisäksi todelliseen vuosikorkoon vaikuttavat esimerkiksi avaus- ja kuukausimaksut.

Kuka voi hakea lainaa?

Suomessa lainan myöntämisen vaatimuksena on vähintään täysi-ikäisyys, mutta vaadittu ikä voi olla myös korkeampi. Muita vaatimuksia voivat olla pysyvä osoite Suomessa, suomalainen puhelinnumero, verkkopankkitunnukset sekä luottokelpoisuus.

Kuinka paljon lainaa voin hakea?

Matchbankerin kanssa yhteistyössä olevilta lainantarjoajilta voit lainata alle 100 eurosta aina 60 000 euroon asti. Saamasi lainan määrä riippuu omasta maksukyvystäsi.

Milloin saan rahat tililleni?

Tämä riippuu aina lainantarjoajasta. Voit saada rahat tilillesi heti, jos haet lainaa lainantarjoajan virka-aikana. Joillakin lainantarjoajilla siirtovoi kestää kahdesta jopa viiteen arkipäivää, joten tutustu aina lainantarjoajan tietoihin, varsinkin jos tarvitset lainaa pian.

Voinko saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja?

Mahdollisuutesi saada lainaa ovat ehdottomasti parhaat, kun olet vakituisessa työsuhteessa. Vakituinen työ tarkoittaa vakituisia tuloja ja lainan takaisinmaksu helpottuu. Tämä on tärkeää lainantarjoajille, jolloin lainan saaminen on myös helpompaa. On kuitenkin myös lainantarjoajia jotka tarjoavat lainaa myös hakijoille, jotka eivät ole vakituisessa työsuhteessa. Huomaathan, että tällöin lainan korko on yleensä suurempi.

Miksi minun kannattaa käyttää Matchbankeria?

Matchbanker tekee aikaa vievän lainojen vertailun puolestasi, jolloin sinun ei tarvitse käydä läpi kymmeniä lainantarjoajia etsiessäsi sinulle sopivinta lainaa. Matchbankerilla löydät kaiken tämän helposti ja nopeasti, koottuna yhdelle sivulle.

Vaikuttaako lainan haku luottotietoihini?

Ei vaikuta. Lainan hakeminen ei vaikuta luottotietoihisi ja voit myös hyvin hakea lainaa useasta paikasta samanaikaisesti.

Olenko anonyymi Matchbankerissa?

Olet täysin anonyymi Matchbankerissa eikä tietojasi välitetä muille.

Kuinka tiedän, että lainatarjoukset ovat vakavasti otettavia?

Matchbanker on yhteistyössä vain luotettavien lainantarjoajien kanssa, joilla on pankkitoimintaa Suomessa.

Miten Matchbanker toimii?

Matchbanker etsii sinulle parhaat nettilainat ja kokoaa ne yhteen paikkaan. Lainalistamme avulla saat nopean ja kattavan yleiskuvan tarjolla olevista lainoista. Vertailu ja lainanhaku Matchbankerin kautta on ilmaista.

Andreas Linde
kirjoittanut
Laina-asiantuntija Andreas Linde on työskennellyt finanssialalla vuodesta 2014 alkaen. Matchbankerilla hän kirjoittaa lainoista, jälleenrahoituksesta, vuosikorosta, koroista ja kaikesta rahoitukseen liittyvästä.
Matchbanker > Tietoa meistä > Usein kysytyt kysymykset

Viimeisimmät uutiset