Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka lainaan rahaa netistä?

Kun haet lainaa netistä, teet sen suoraa lainantarjoajan verkkosivulla olevaan lomakkeeseen. Tämän jälkeen lainantarjoaja arvioi lainanmaksukykysi ja lähettää sinulle lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Niin yksinkertaista se on.

Mitä lainan ottaminen maksaa?

Todellinen vuosikorko määrittää lainasi hinnan. Jos todellinen vuosikorko on korkea, niin on myös lainasi hinta. Pidä mielessä mahdolliset piilokulut, kuten avaus- ja kuukausimaksut.

Kuka voi hakea lainaa?

Suomessa lainan myöntämisen vaatimuksena on vähintään täysi-ikäisyys, mutta usein vaadittu ikä voi olla myös korkeampi. Muita vaatimuksia voivat olla pysyvä osoite suomessa, verkkopankkitunnukset sekä virheettömät luottotiedot.

Kuinka paljon lainaa voin ottaa?

Matchbankerin kanssa yhteistyössä olevilta lainantarjoajilta voit lainata alle 100 eurosta aina 60 000 euroon asti,

Milloin saan rahat tililleni?

Tämä riippuu aina lainantarjoajasta. Voit saada rahat tilillesi lähes heti, jos haet lainaa lainantarjoajan lainankäsittelyaikoina. Joillakin lainantarjoajilla tämä voi kestää kahdesta jopa viiteen arkipäivää, joten tutustu aina lainantarjoajan tietoihin, varsinkin jos tarvitset lainaa pian.

Voinko saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja?

Mahdollisuutesi saada lainaa ovat ehdottomasti parhaat, kun olet vakituisessa työsuhteessa. Vakituinen työ tarkoittaa vakituisia tuloja ja lainan takaisinmaksu helpottuu. Tämä on tärkeää lainantarjoajille, jolloin lainan saaminen on myös helpompaa. On kuitenkin myös lainantarjoajia jotka tarjoavat lainaa myös hakijoille, jotka eivät ole vakituisessa työsuhteessa. Huomaathan, että tällöin lainan korko on yleensä suurempi, eli laina on kalliimpi.

Miksi minun kannattaa käyttää Matchbankeria?

Matchbanker tekee aikaa vievän lainojen vertailun puolestasi, jolloin sinun ei tarvitse käydä läpi kymmeniä lainantarjoajia, etsiessäsi sinulle sopivinta lainaa. Matchbankerilla löydät kaiken tämän helposti ja nopeasti, koottuna yhdelle sivulle.

Vaikuttaako lainan haku luottotietoihini?

Ei vaikuta. Lainan hakeminen ei vaikuta luottotietoihisi ja voit myös hyvin hakea lainaa useasta paikasta samanaikaisesti.

Olenko anonyymi Matchbankerissa?

Olet täysin anonyymi Matchbankerissa eikä tietojasi välitetä muille.

Kuinka tiedän, että lainatarjoukset ovat vakavasti otettavia?

Matchbanker on yhteistyössä vain sellaisten lainantarjoajien kanssa, jotka tarjoavat suomalaisille kuluttajille hyvän vaihtoehdon perinteisille pankeille. Tämä tarkoittaa lyhyempiä odotusaikoja ja sujuvaa rahojen tilille siirtoa.

Kuinka Matchbanker toimii?

Matchbanker etsii sinulle parhaat nettilainat ja kokoaa ne yhteen paikkaan. Lainalistamme avulla saat nopean ja kattavan yleiskuvan tarjolla olevista lainoista.