Uudet pikalainat

Matchbankerilla löydät kaikki Suomen uudet pikalainat. Päivitämme lainalistaamme jatkuvasti, jotta sinä asiakkaanamme löydät kaikki uudet pikavipit. Katso uusimmat pikavipit ja hyödynnä ensilainanottajan edut. Matchbanker on netin uusi lainapaikka, josta löydät Suomen parhaat pikalainat.

Lue lisää
Päivitetty 12.04.2021

Uudet pikalainat - Löydät ne helposti lainavertailustamme

kirjoittanut Mikael
Pikalainat uudet

Suomen nettilainamarkkinat kasvavat tasaisesti ja uusia lainantarjoajia tulee markkinoille jatkuvasti. Siksi kannattaa aina tarkastaa ja vertailla uudet pikalainat sen sijaan, että lainaisi aina samalta lainantarjoajalta.

Alan kasvu johtuu nettilainojen suosiosta; yhä useampi suomalainen on hakenut pikalainaa netistä perinteisten pankkien sijaan.

Netistä on mahdollista saada lainaa, esimerkiksi vippi, huomattavasti nopeammin perinteisiin pankkeihin verrattuna. Ja täysin ilman vakuuksia!

Kasvava kilpailu on myös sinun etusi kuluttajana, sillä uusimmat pikavipit ovat usein aiempaa edullisempia.

Tämän ansiosta voit löytää lainaa jopa edullisemmin kuin omalta pankiltasi.

Uudet pikavipit nopeasti

Verkosta voit hakea uudet pikavipit vaivatta, vaikka omalta kotisohvaltasi.

Lainahakemuksen täyttämistä varten sinun ei tarvitse vierailla pankkikonttorissa, eikä rahoja myöskään tarvitse odottaa kauaa. Voit saada myönnetyn luoton tilillesi jopa muutamassa minuutissa lainahakemuksen tekemisestä.

Tästä johtuen uudet pikavipit ovat erinomainen apu yllättäviin menoihin, kuten kodinkoneen rikkoutumisen sattuessa.

Budjetoi jo ennen lainanhakua, pystytkö maksamaan pikalainan takaisin lainaehtojen mukaisesti. Hallitsematon lainaaminen voi johtaa suurin taloudellisiin ongelmiin.

Älä koskaan ota lainaa jota et ehkä pystykään maksamaan takaisin sovitusti.

Matchbanker on verkon uusi lainapaikka

Matchbanker on verkon uusi lainapaikka ja moderni tapa vertailla lainoja. Tarjoamme jatkuvasti päivittyvän lainalistan, josta löydät uudet pikalainat vaivattomasti. Matchbankerin avulla voit vertailla ja hakea suuria lainoja ja pienlainaa.

Vertailemme kymmeniä lainoja puolestasi. Löydät lainalistastamme uusimmat pikavipit ja uudet lainapalvelut.

Haluamme tarjota asiakkaillemme selkeän yleiskuvan lainoista Suomessa, jotta sinä asiakkaanamme voit tehdä hyvän ja harkitun lainapäätöksen.

Avullamme löydät uudet pikavipit ja muut pikalainat helposti ja nopeasti.

Usein kysyttyä uusista lainoista

Miten löydän uusimmat lainat?

Matchbanker pyrkii olemaan yhteistyössä mahdollisimman monien lainantarjoajien kanssa. Lainalistaltamme löydät lukuisia uusia ja kauemmin Suomessa toimineita lainoittajia.

Ovatko uudet lainoittajat luotettavia?

Vaikka Suomessa kuluttajan oikeusturvasta huolehditaan hyvin, voi upouuteen lainottajaan luottaminen olla riskialtista. Matchbanker on yhteistyössä vain luotettavien lainantarjoajien kanssa, joten voit hakea lainaa huoletta.

Miksi lainahakemukseni hylätään?

Yleisin syy lainahakemuksen hylkäykselle on maksuhäiriömerkintä. Hakijalle rekisteröity maksuhäiriömerkintä näkyy automaattisen luottotietojen tarkistuksen yhteydessä.

Voinko saada uuden lainan jos minulla on jo monia lainoja?

Mikäli sinulla on jo monia maksamattomia pikalainoja on luottokelpoisuutesi heikko. Uuden lainan saaminen vaikeutuu ja olet myös altis maksuhäiriöille. Lainojen yhdistäminen voi auttaa tasapainottamaan talouttasi.

pikavippi_heti
remonttilaina

Uusimmat pikavipit edullisesti

Matchbankerin avulla löydät uusimmat pikavipit nopeasti ja edullisesti. Päivitämme lainalistaamme jatkuvasti, jotta sinä voit löytää uusimmat pikavipit.

Lainalistasta voit siirtyä suoraan hakemaan suosikkilainaasi ja voit halutessasi saada pikavipin tilillesi heti. Näin uusimmat pikalainat ovat aina vain muutaman klikkauksen päässä.

Näin haet nettilainaa:

  1. Siirry lainantarjoajan sivuille

    Siirry lainantarjoajan verkkosivulle painamalla vihreää Lainaa heti -näppäintä

  2. Täytä lainahakemus

    Täytä lainahakemus henkilötiedoillasi (kuten yhteystietosi, ikäsi ja tulosi)

  3. Tunnistaudu

    Allekirjoita hakemus tarvittaessa verkkopankkitunnuksillasi

Saat yleensä vahvistuksen noin tunnin kuluessa, mutta usein jopa lähes saman tien.

Mikäli hyväksyt ja allekirjoitat lainasopimuksen, saat rahat tilillesi yleensä seuraavana pankkipäivänä, mutta uusi pikavippi voidaan siirtää tilillesi jopa muutamassa minuutissa.

Pikaluotolla saat rahaa nopeasti perinteisiin pankkeihin verrattuna, sillä tällöin prosessi voi kestää jopa useita päiviä.

Ehdot voivat kuitenkin olla kalliimmat omaan pankkiisi verrattuna, kuten tässä Helsingin Sanomien jutussa selviää, sillä oma pankkisi tuntee taloustilanteesi ja voi tarjota lainaa matalammalla korolla, mikäli olet hoitanut raha-asiasi hyvin.

Lähtökohtaisesti edullisinta lainaa saat aina omalta pankiltasi, mikäli lainalla ei ole kiire.

Pienlainaa hakiessa sinun ei tarvitse ilmoittaa mihin tarkoitukseen haet lainaa. Et myöskään tarvitse takauksia tai vakuuksia.

Uusi vippi on helppo hakea omalta kotisohvaltasi, juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Matchbankerilla voit saada lainaa vaivattomasti jo tänään!

Löydä uudet lainat Matchbankerilla

Mitkä ovat uuden pikalainan kriteerit?

Suomessa pikalainatarjoajat ovat asettaneet yleiset kriteerit lainanhaulle varmistuaakseen sujuvasta ja riskittömästä takaisinmaksusta.

Suomessa esiintyvät yleiset kriteerit ovat:

Jos täytät nämä kriteerit sinulla ei ole esteitä saada hyväksytty lainapäätös.

Mitä tulisi miettiä ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen?

Lainantarjoajien asettamat korot ja muut lainaehdot vaihtelevat huomattavasti lainantarjoajasta ja lainatuotteesta riippuen, tästä johtuen on suositeltavaa perehtyä tarkasti ehtoihin, ennen kuin hyväksyt ensimmäisen vastaan tulevan hakemuksen.

Jos sinulle syntyy maksusuunnitelman aikana tarve lyhennysvapaaseen kuukauteen tai haluat yhdistää lainan toisen lainatarjoajan kanssa, tulee nämä ehdot selvittää lainasopimuksesta.

Kun lähetät hakemuksia on suositeltavaa lähettää lainatarjouspyyntö usealle lainoittajalle, sillä näin kilpailutat kaikki markkinoilla olevat lainat samanaikaisesti ja löydät itsellesi parhaan lainan.

Viimeiseksi suosittelemme miettimään lainavaihtoehtoja yön yli. Jos olet löytänyt itsellesi sopivan lainan, tulisi miettiä onko lainaraha saatava tilille erityisen nopeasti?

Muista, että saat myös pidemmän ajan lainoja omalta pankiltasi matalammalla korolla. 

Pikalaina voi olla oivallinen valinta rahoittamaan nopeita hankintoja. Ensimmäinen pikalaina voi olla myös täysin koroton, ja näin saat sen jopa edullisemmin kuin omalta pankiltasi.

Joustoluotto vaihtoehtona pikalainalle

Tiesitkö, että voit myös hakea joustoluottoa vaihtoehtona pikalainalle. Joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto, jos et tiedä tarkalleen kuinka suuren lainan tarvitset.

Joustoluotossa pystyt nostamaan sen verran lainaa omalle tilillesi kun haluat, ilman aikarajaa ja maksat ainoastaan korkoa siirtämästäsi rahasummasta.

Joustoluotto on siis jatkuvasti uudelleen käytettävissä ja etu on siinä, että sinun ei tarvitse aina hakea uudestaan lainaa lomakkeineen, sillä joustoluotto on aina käytettävissä.

Verrattaessa normaaliin pikalainaan joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto, jos tiedät että tulet tarvitsemaan enemmän lainaa ja pidemmän maksuajan.

On kuitenkin sinun päätettävissäsi, mikä lainamuoto sopii tarkoitukseesi parhaiten.

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Pikalaina uudet: 4.2/5 perustuen 28 arviointiin - Lisää arvostelu