Pikavippi pitkällä maksuajalla

Pikavippi pitkällä maksuajalla, silloin kun sitä tarvitset. Matchbankerin lainavertailulla on helppo löytää laina pitkällä maksuajalla, sillä kilpailutamme kymmeniä lainoja Suomessa. Voit tutustua lainalistaamme ja valita sinulle sopivimman pikalainan pitkällä maksuajalla. Kunkin lainan laina-aika on merkitty lainamäärän viereen ja voit myös järjestää listan laina-ajan mukaisesti.

Lue lisää
Päivitetty 12.04.2021

Laina pitkällä maksuajalla - löydä sinulle sopiva laina

kirjoittanut Mikael
Pikavippi pitkällä maksuajalla

Matchbanker kilpailuttaa lainat puolestasi. Näet lainojen tärkeimmät tiedot, kuten maksuajan ja todellisen vuosikoron, helposti yhdellä silmäyksellä.

Lainavertailullamme voit hakea pikalainaa jopa 15 vuoden takaisinmaksuajalla ja myös pikavippiä pitkällä maksuajalla.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle, miten Matchbanker toimii ja mitä sinun tulee huomioida lainaa haettaessa.

Näin käytät Matchbankeria

Matchbanker vertailee puolestasi Suomen parhaat pikavipit.

Lainalistamme avulla voit hakea edullista lainaa pitkällä maksuajalla. Lainalistasta voit siirtyä suoraan lainantarjoajan sivulle täyttämään lainahakemuksen, painamalla vihreää ”Lainaa heti” painiketta.

Matchbankerin käyttö on täysin ilmaista, et siis maksa mitään siirtymällä lainantarjoajan sivuille Matchbankerin kautta, vaan haet lainaa täysin samoin ehdoin kuin suoraa lainoittajan sivuille siirtymällä.

Kauttamme voit hakea kymmeniä lainoja täysin sähköisesti. Istutpa siis kotisohvalla tai rentoudut mökilläsi, voit etsiä edullisen nettilainan juuri silloin kun se sinulle sopii.

Voit hakea erilaisia lainasummia, pieniä 100 euron vippejä, 1000 euron lainaa tai jopa 70 000 euroa.

Matchbankerilla lainavertailu on:

 1. Täysin ilmaista
 2. Nopeaa
 3. Yksinkertaista
 4. Kannattavaa

Usein kysyttyä pikavipeistä pitkällä maksuajalla

Voinko saada pikavippiä pitkällä maksuajalla?

Useat pikavippejä tarjoavat yritykset tarjoavat lainoille myös pidempiä laina-aikoja. Muun muassa Rahapalvelu ja Credit24 tarjoavat jopa 3 vuoden takaisinmaksuaikoja.

Onko pikavippi pitkällä maksuajalla kallis?

Kyllä. Erityisesti lyhytaikaisiksi tarkoitetut pikavipit voivat olla hyvin kalliita, mikäli takaisinmaksuaika venyy pitkäksi. Mikäli laina on suhteellisen korkeakorkoinen, tulisi se pyrkiä maksamaan takaisin mahdollisimman nopeasti.

Kuinka suuren pikavipin voin hakea?

Pikavipit ovat usein lainoista pienimpiä. Käytännössä pikavipeiksi lasketaan 10 – 2000 € lainat, joiden laina-aika on muutamista viikoista noin yhteen vuoteen.

Voinko hakea pikavippiä Matchbankerilta?

Matchbanker on vertailupalvelu, emmekä itse myönnä pikavippejä, tai muita lainoja tai pysty vaikuttamaan kauttamme haettujen lainojen käsittelyyn. Voit kuitenkin kilpailuttaa lainat ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia.

lainaa_ilman_vakuuksia
koroton_pikavippi

Haussa pikavippi pitkällä maksuajalla?

Lainan hakeminen mielletään usein pitkäksi ja hankalaksi prosessiksi, jossa kaavakkeita ja todistuksia täytetään pankissa monta tuntia.

Tämä on osin totta perinteisten pankkien kohdalla, sillä pankit tekevät aina kattavan arvion lainanottajan maksukyvykkyydestä.

Tähän voi kulua paljon aikaa.

Hakemalla lainaa netissä toimivalta lainantarjoajalta, säästyt ylimääräiseltä paperisodalta ja koko prosessi tapahtuu 100 % sähköisesti.

Jatkuvasti päivittyvästä lainalistastamme sinun on mahdollista löytää paras vippi.

Tarjoamme kaiken tämän, jotta sinä löydät Suomen parhaat lainat ja säästät sekä aikaa, että rahaa.

Tässä muutamia esimerkkejä lainoista pitkällä maksuajalla:

LainoittajaEnimmäislaina-aika
Lainapalvelusi20 vuotta
Bank Norwegian15 vuotta
Lendo15 vuotta
Credigo5 vuotta

Lainalistastamme on monia pikavippejä ja pikaluottoja pitkällä maksuajalla. Löydät parhaat pikaluotot markkinoiden pienimmillä lyhennyksillä.

Näin haet pikavippiä järkevästi

Pikalaina eli pikaluotto eli pikavippi on lyhytaikainen, vakuudeton kulutusluotto, jonka suuruus on Suomessa tyypillisesti 100 ja 2000 euron välillä.

Huomioi, että pidentynyt maksuaika myös nostaa lainan kuluja, kun taas luoton ennenaikainen takaisinmaksu pääsääntöisesti laskee lainakuluja.

Lainasta peritään yleensä kuukausittain korot sekä muut lainaan kuuluvat kulut, kuten tilinhoitomaksu.

Nämä maksut kertyvät alkuperäisen lainasumman päälle, joten kohtuullisen pieni laina voi kasvaa suureksikin, mikäli sen maksuaika on pitkä ja maksat vain sen minimilyhennyksen.

Tällöin et ehkä saa lainkaan lyhennettyä lainaasi vaan se voi jopa kasvaa.

Muista siis seurata lainan takaisinmaksua ja lainalle kertyviä kuluja ja suunnittele takaisinmaksu niin, että voit myös lyhentää lainaasi.

Minimilyhennys antaa sinulle mahdollisuuden joustaa lainan takaisinmaksussa, joten se on hyvä lyhytaikainen vaihtoehto kun tarvitset lisää rahaa muihin kuluihin.

Tasaerälaina helpottaa myös takaisinmaksun pitkän aikavälin suunnittelua.

Monet lainantarjoajat mahdollistavat myös lyhennysvapaita kuukausia sekä eräpäivän siirtoa, mutta nämä lisäpalvelut ovat usein maksullisia. 

Esimerkkilaina:

Laina – 4000 €, missä on 9,10 % vuosikorko ja maksuaika 2 vuosi, 15 € / kk käsittelykuluilla – kaikki lainakulut: 750,14 €

Esimerkkilainassa todellinen vuosikorko on 18,48 % ja kaikki lainakulut 2 vuoden ajalta on 750,14 euroa.

Laina pitkällä maksuajalla voi olla kallis

Mitkä ovat kriteerit kun haen lainaa pitkällä maksuajalla?

Kun haet pikalainaa Suomessa haluavat lainatarjoajat varmistua maksukyvystäsi ja henkilökohtaisten tietojesi oikeellisuudesta. Tähän selvitystyöhön kuuluu myös luottotietojen automaattinen tarkistus.

Suomessa sinulla pitää olla virheettömät luottotiedot riippumatta minkälaista pikalainaa haet. Virheettömillä luottotiedoilla osaltaan vakuutat lainoittajalle, että takaisinmaksussa ei ilmene ongelmia.

Kun haet lainaa Suomessa sinulta vaaditaan ajantasaiset henkilötiedot ja osoite, joka on ollut voimassa viimeiset 3 vuotta Suomessa.

Kun on kyse vakuudettomista lainoista, haluavat lainatarjoajat varmistua, että oleskelet myös samassa maassa, jossa haet lainaa.

Näin haet lainaa pitkällä maksuajalla:

 1. Avaa Matchbankerin lainalista

  Löydät lainalistan jokaisen lainasivumme yläosasta. Lainalistalta löydä jopa kymmeniä lainoja joita voit vertailla ja hakea vaikka heti.

 2. Vertaile lainoja

  Vertaile tarjolla olevia lainoja tarvitsemasi lainamäärän ja laina-ajan perusteella. Huomaa, että enimmäislaina-aika voi koskea vain suurempia lainamääriä. Huomioi myös lainan hinnan ilmoittava todellinen vuosikorko.

 3. Valitse sopivin laina

  Valitse lainamäärältään ja -ajaltaan sopivin laina. Tämä voi olla suurempi kulutusluotto tai pienempi pikavippi pitkällä maksuajalla.

 4. Hae lainaa

  Siirry lainantarjoajan sivuille ”Lainaa heti” painikkeen avulla ja siirry välittömästi täyttämään lainahakemusta. Lainarahat voit saada tilillesi jo saman päivän aikana.

Lainan haku pitkällä maksuajalla – 5 vinkkiä

Hae ajoissa lainaa

Kun olet lähettämässä lainahakemusta mieti kuinka nopeasti haluat rahat tilillesi. Lainalistamme avulla näet kunkin lainan arvioidun siirtoajan, mutta pystyt myös itse vaikuttamaan siirtonopeuteen.

Jos lähetät hakemuksen pankin aukioloaikojen sisällä, voit saada nopeammin rahat tilillesi. On myös suositeltavaa etsiä valmiiksi kaikki mahdollisesti tarvittavat liitteet, kuten  palkkakuitit viimeiseltä 3 kuukaudelta.

Mieti yön yli

Ennen kuin hyväksyt ensimmäisen vastaan tulevan lainan, on suositeltavaa miettiä asiaa. Lainan ottaminen on iso päätös ja siksi sitä tulisi miettiä tarkasti.

Mikäli hankintasi ei ole kiireisiä suosittelemme mieluummin säästämään, sillä säästämisellä vältyt lainaamisen aiheuttamilta kustannuksilta.

Kilpailuta lainamarkkinat

Suomen lainamarkkinoilla on kymmenittäin toimijoita, siksi on suositeltavaa vertailla lainoja. Lainojen, korot ja ehdot vaihtelevat huomattavasti, siksi suosittelemme käyttämään lainavertailupalveluamme.

Hyödyntämällä Matchbankerin lainavertailupalvelua säästät aikaa, rahaa ja saat parhaimman lainatarjouksen nopeasti.

Laadi henkilökohtainen budjetti

Laatimalla henkilökohtaisen budjetin tiedät tismalleen mitä kuluja ja menoja sinulla on ja näin velan takaisinmaksu ei keskeydy yllättävienkään kulujen syntyessä.

Mikäli laadit budjetin huolellisesti, saatat jopa säästää kuukausittain satoja euroja, jotka voit käyttää matkaan tai muihin hankintoihin.

Tutustu tarkasti lainaehtoihin

Etsitkö korotonta ensilainaa tai onko sinulla tarve lyhennysvapaaseen kuukauteen takaisinmaksun yhteydessä?

Kaikki lainaa koskevat ehdot ja maksu löytyvät lainatarjoajien ehdoista. On suositeltavaa perehtyä tarkasti ehtoihin, sillä markkinoilla olevien lainojen todelliset vuosikorot ja ehdot vaihtelevat toisistaan huomattavasti.

Joustoluotto vaihtoehtona pikavipille

Joustoluotto on varteenotettava vaihtoehto pikavipille, sillä joustoluotossa sinulla on jatkuvasti käytössä oleva luotto, jota voit siirtää vapaasti omalle tilillesi.

Joustoluotossa maksat vain korkoa summasta, jonka olet siirtänyt omaan käyttöösi.

Pikavippi on taas kertaluontoinen nosto ja jos haluat lisää lainaa sinun pitää lähettää uusi erillinen lainahakemus.

Joustoluotto on siis hyvä vaihtoehto, jos haluat siirtää isompia tai pienempiä summia omalle tilillesi, ilman erillistä hakemusta. 

Usein joustoluotossa nostokertojen määrää ei ole rajoitettu, mutta nostoon voi sisältyä erillinen maksu.

Tutustu siis huolellisesti lainanehtoihin, erityisesti koskien mahdollisia lisäkustannuksia, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä lainanottamisen jälkeen.

Löydä seuraava lainasi Matchbankerilla

Pikavippi pitkällä maksujalla: 4.4/5 perustuen 24 arviointiin - Lisää arvostelu